Scandalul a atins proportii astronomice! Bahmu si Prigoana, schimb de replici halucinante. Sambata noapte, Silviu Prigoana a refuzat sa o primeasca acasa pe sotia lui, acuzand-o ca a baut prea mult. Urmarea a fost o plangere la Politie facuta de Adriana Bahmuteanu, dar si noi schimburi de replici halucinante intre cei doi soti. In loc sa se bucure de sfarsitul de saptamana ca orice cuplu normal, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au transformat weekend-ul intr-o perioada de lupte si mai aprige decat pana acum. Cea mai recenta "batalie"dintre cei doi s-a dat in noaptea de sambata spre duminica, atunci cand omul de afaceri si-a tinut sotia la poarta. Intoarsa de la o petrecere in familie, participand la cununia unui apropiat, Adriana s-a trezit ca nu mai are voie sa intre in casa. Printre lacrimi, a chemat Politia, care insa nu a putut sa resolve mare lucru, fiind vorba de o proprietate privata, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Adevarul despre relatia extraconjugala a lui Nelu Ploiesteanu! Nelu Ploiesteanu a fost la un pas de divort cand sotia lui, Elena, a decis ca s-a saturat de aventurile artistului, mai ales presupusa relatie de 13 ani a lui Ploiesteanu cu o alta femeie. Apele s-au calmat, iar cei doi soti au decis sa ramana impreuna, mai ales ca Ploiesteanu nu vrea sa renunte la viata de familie dupa 42 de ani de canicie. A plecat la mare, unde lucreaza pe perioada verii, iar de o luna nu a mai vorbit cu Elena, desi a trimis acasa bani pentru baiatul lor bolnav de tetrapareza spastica. "Eu sunt o fire foarte orgolioasa, mai ales cu cel care a fost alaturi de mine. Nu am incercat sa o sun", a spus artistul de 64 de ani pentru reporterul Mihaela Moise, la emisiunea Click!, de la Prima TV. Intrebat care este adevarul despre relatia de 13 ani care era i-a clanitat serios mariajul, Ploiesteanu a recunoscut ca a fost impreuna cu femeia respectiva timp de patru ani, dar acum nu se mai vad, anuntaClick.

Bitza revine pe bancile scolii la 35 de ani. Solistul, care detine in palmares sapte albume de succes si care a avut colaborari repetate cu trupe grele, precum Parazitii, Holograf, dar si BUG Mafia, se muta din aceasta vara in Spania, la Madrid. Mai putin cunoscut ca pianist, chitarist, implicat in muzica de film si teatru si proprietar de studio de inregistrari, dincolo de experienta sa acumulata la pupitrul de sunet, Bitza isi doreste ca in urmatorii cinci ani sa studieze la Facultatea de ingineri de sunet. Cat despre activitatea sa concertistica, Bitza ne-a marturisit cu umor ca, la cate curse aviatice intre Spania si Bucuresti sunt zilnic, nu va fi o problema sa faca naveta 3.000 de kilometri, informeazaLibertatea.

Atat de sexy nu ai vazut-o niciodata pana acum. Andreea Balan s-a dezlantuit intr-un club din Capitala! Imagini incendiare! De cand s-a despartit de Keo, Andreea Balan pare ca a renascut. Artista este mai sexy ca oricand, iar imaginile in care isi face de cap intr-un club din Capitala iti vor taia respiratia. Au trecut aproape doua luni de cand Andreea Balan a pus punct unei relatii de opt ani cu Keo, iar vedeta este extrem de schimbata. Chiar daca la inceput a suferit foarte mult, acum se pare ca tot ce s-a intamplat a fost in favoarea ei. Dupa ce si-a linistit sufletul si a reusit sa treaca peste infidelitatea barbatului cu care visa sa isi intemeieze o familie, Andreea a reusit sa zambeasca din nou sis a creada inca o data in iubire. Si-a refacut viata cu un tanar de peste Ocean si pare ca a renascut la propriu, scrieCancan.

Toate detaliile nuntii lui Pepe. Ce vor manca invitatii si cine va canta. Pepe urmeaza sa faca nunta cu Raluca Pastrama pe data de 20 iulie asa ca este in toiul pregatirilor. Recent, a mers la un restaurant foarte luxos unde a incercat bucatele pentru a decide care va fi meniul de nunta. Alaturi de el a mers si fiica sa care s-a distrat de minune. Ospatarii i-au prezentat lui Pepe o serie de preparate demne de familia regala. Artistul a decis sa adopte un meniu modern, bazat pe peste si fructe de mare insa a refuzat sarmalele, anuntaClick.