Moni, nu o mai duci bine cu Mr. Pink? Din vedetă, a ajuns figurantă în reclame. Monica Gabor pare a duce o viaţă luxoasă şi lipsită de griji în America, alături de iubitul chinez, Mr. Pink. Însă lucrurile nu stau chiar aşa. Nu puţine sub zvonurile conform cărora Moni e strict contorlată de iubit, care nu o lasă nici să vină în România şi o ţine din scurt când vine vorba de cheltuieli. Dacă în România, fosta doamnă Columbeanu primea bani frumoşi pe apariţiile sale şi nu accepta orice, acum lucrurile nu mai stau aşa. Cel puţin asta ne-ar face să credem un spot publicitar, apărut recent la un post arab. Mai exact, românca apare într-o reclamă pentru un ser de ochi, iar rolul ei este de a arăta cum se foloseşte produsul, scrieClick.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Reactie adversa socanta dupa implanturi! Sanii Andei Adam au ramas efectiv fara sfarcuri! Cum arata acum decolteul ei. Chirurgia estetica este o loterie, iar Anda Adam pare sa fi tras lozul castigator la ultima interventie chirurgicala pe care si-a facut-o, la Spitalul de Arsi. Numai ca sanii ei aproape perfecti au venit la pachet cu un mare dezavantaj. Anda Adam emana senzualitate si sexualitate prin toti porii si, dincolo de atitudinea de femeie fatala, pe care a adoptat-o la inceputul carierei, se ajuta si de vestimentatie, pentru ca tacamul sa fie complet. Si, mereu atenta la imaginea ei, cantareata a investit cat a putut si a facut o sumedenie de sacrificii pentru a arata cat mai bine. Astfel, dincolo de faptul ca este obsedata de sport, fiind prezenta zilnic atat la sala de fitness, cat si la cea de dans, pentru repetirii, Anda a fost pioniera si in ceea ce priveste operatiile estetice, anuntaCancan.

Primele imagini din vara aceasta cu Andreea Mantea la piscina! "Burlacitei" i s-a ridicat fusta ca lui Marilyn Monroe in faimoasa scena. Marilyn Monroe a fost cu siguranta o icoana a Hoolywood-ului in anii '50. Superba actrita a oferit la acel timp o scena faimoasa, cand a trecut peste o aerisire de metrou si curentul de aer i-a ridicat fusta. La aproape 60 de ani de la celebra scena, Andreea Mantea a oferit o imagine asemanatoare si aproape la fel de sexy. Mai exact, frumoasa bruneta a fost la o piscina pentru o sedinta foto, iar aici, fara sa vrea, a creat cateva momente ce i-a incantat pe toti barbatii din jur. Pe faza, paparazziiWOWbiz.roau surprins imagini unice cu Andreea Mantea.

Primele imagini cu Andreea Balan si iubitul american. Nu a trecut prea mult de cand Andreea Balan ii spunea "Adio!" lui Keo, barbatul care i-a fost alaturi timp de 9 ani si care a inselat-o cu o juna blonda. Cantareata s-a remontat rapid si, mai mult decat atat, pare ca si-a gasit din nou pereche. Noua fericire a Andreei Balan se gasea la Barcelona si nu era un tanar spaniol, ci un puternic fost puscas marin american. Romanca si americanul s-au vazut, s-au placut, iar la putin timp Andreea a plecat in SUA pentru a-si sarbatori ziua de nastere alaturi de acesta. Pe post de Cupidon a fost chiar verisoara cantaretei, Ligia, medic stomatolog la New York. Aceasta nu doar ca i-a "aranjat" dantura artistei, ci i-a pus si ordine in viata, dupa cum chiar Andreea marturisea. Intoarsa din State, plina de zambet si de iubire, Andreea a vorbit, pentru Antena Stars, despre barbatul care este acum in viata ei, marturisind ca a fost dragoste la prima vedere, scrieLibertatea.

Oana Lis, acuzata ca racola prostituate? "Lua fete de pe strada. Refuza una, trecea la alta". Dupa o perioada in care nu s-a mai vorbit nimic, a iesit din nou la suprafata cazul prostituatele care activau intr-o casa apartinand cuplului Oana - Viorel Lis. Una dintre fetele care au lucrat acolo sustine ca sotia fostului primar al Capitalei se ocupa de racolari. "Oana Lis venea acolo dimineata. Uneori cu Viorel, alta data singura. Oana iesea pe strada si le intreba pe fete daca nu vor sa le ajute cu bani, daca nu vor sa fie prostituate, direct. Refuza una, trecea la alta. La inceput le baga ziua in casa, apoi noaptea, ca sa nu vada lumea. Acolo veneau barbati care vorbeau pe alta limba, italieni sau arabi, mai putin romani. Odata Oana si Viorel Lis au venit cu doua fete", a spus tanara a carei identitate a fost protejata. "Oana mergea la Mall Vitan. Acolo a fost cu doua fete, pe care le-a dat la doi barbati, care au plecat cu masina", a continuat fosta angajata de la asa-zisul salon de masaj, anuntaClick.