Nici vorba de impacare! Sotia lui Nelu Ploiesteanu: "Toti anii astia au fost o trauma". Se impaca sau nu? Nelu Ploiesteanu i-a transmis un mesaj emotionant, prin intermediul Click!, sotiei sale, care l-a acuzat ca are o amanta si i-a cumparat femeii un apartament. Artistul i-a explicat sotiei ca nu are o amanta si ca e singura femeie din viata lui. Reporterul Click! Mihaela Moise a fost cu un buchet de flori acasa la Elena Ploiesteanu, in speranta ca femeia il va primi inapoi. Surpriza insa, nevasta lui Ploiesteanu nu vrea sa auda de impacare. "Este si casa lui, poate sa vina oricand.M-a suparat foarte mult. E totul adevarat, nu vorbesc din imaginatie. Si daca eu dau din casa tot, nu stiu cum o sa mai scoata capul in lume. Spune ca ma iubeste, daca iubesti un om, nu il superi asa. Nu meritam sa fiu asa tratata. Eu am pus cap relatiei, eu i-am spus ca vreau sa ii fie bine fiului nostru", a spus femeia, scrieClick.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

O boala cumplita i-a despartit pe Marilena Nitu si Miron Cozma. Marturii incredibile. O boala contagioasa, care da dureri mari, i-a tinut departe unul de celalalt pe Marilena Nitu si sotul ei, Miron Cozma. Bruneta a fost nevoita sa se izoleze si sa se zbata in dureri cumplite. Marilena Nitu s-a confruntat cu una dintre cele mai populare boli ale copilariei - varicela. Dar, pentru ca este adult, in cazul ei boala s-a complicat si, astfel, sotia "Luceafarului huilei" s-a trezit sa sufera si de zona zoster, o boala contagioasa si teribil de dureroasa. "E dramatic si pentru un barbat, dar pentru o femeie sa treaca prin ce a trecut ea", a spus Miron Cozma la "Star Magazin". Acesta adauga ca este mandru se sotia lui care, in ciuda afectiunii care parea ca a rapus-o, a reusit sa suporte cu stoicism durerile si sa treaca cu bine de aceasta situatie grea, anuntaLibertatea.

Cu sfarcurile si cu suncile la vedere! Ce vedeta de la noi s-a facut de ras pe covorul rosu dupa ce a tinut mortis sa poarte asta. Oricat s-ar chinui, Roxana Nemes nu reuseste sa scape de kilogramele in plus. Blonda a luat din nou in greutate si a ajuns la aceeleasi masuri ca atunci cand si-a facut debutul in showbiz, acum fiind o femeie cu forme rubensiene. Pe Roxana Nemes toata lumea a cunoscut-o drept iubita impresarului Radu Groza. Pe vremea cand si-a facut debutul in muzica, blonda a incercat sa-si faca si o imagine de femeie fatala, ajutata de o vestimentatie sexy, care sa-i puna trupul in valoare. Si, cum intotfdeauna a avut probleme cu surplusul de greutate, solista a urmat diete drastice, insa se pare ca fara prea mare rezultat, informeazaCancan.

Alina, ti-e frica sa dormi singurica? Ce face sotia lui Borcea in timp ce afaceristul e in puscarie. Nici patru luni nu au trecut de cand sotul ei a intrat la puscarie, ca Alina Borcea (30 de ani) simte deja lipsa unui barbat in casa. Mai ales ca nu e deloc usor sa fii femeie fara nici un ajutor. De frica hotilor a si luat masuri: si-a blindat casa cu camere video, iar la strada are bariera. Cu Cristi Borcea (44 de ani) dupa gratii, Alinei ii e din ce in ce mai greu sa se descurce. Pe langa faptul ca se ocupa de cresterea baietelului si de afacerile fostului boss de la Dinamo, manechinul trebuie sa aiba grija si de resedinta luxoasa din Pipera. Desi sta la 50 de metri de vila lui Gigi Becali, care este pazita non-stop de bodyguarzi, Alina si-a luat si ea masuri de precautie. Fotoreporterii Click! au surprins-o luni pe nevasta lui Borcea la volanul bolidul ei, un Porsche Panamera Turbo, in valoare de 160.000 de euro. Si cu o asa bijuterie, nici nu-i de mirare ca se teme pentru siguranta ei, scrieClick.

Scandal! Grav bolnav, Jean Paler sare la gatul tinerei generatii de artisti: "Nu mai am loc de Connect-R!" Jean Paler a trait boiereste, pana acum cativa ani, din prestatiile sale umoristice, fiind unul dintre cel mai bine cotati umoristi. Nici ca ducea grija zilei de maine, ba chiar nu stia cati bani are in portofel. Lucrurile s-au schimbat insa in sensul rau si actorul se afla, pe plan financiar, in pragul disperarii. Nu da vina pe sistem, ci pe noua gasca de artisti, formata din Connect-R, Alex Velea si Smiley, anuntaLibertatea.