Razboi intre carcotasii Huidu si Gainusa. Cum a ajuns sa se strice prietenia dintre ei. 14 ani. Atat a durat prietenia de pe micul ecran dintre Serban Huidu (37 de ani) si Mihai Gainusa (43 de ani). Cei doi realizatori radio-tv si-au spus ieri "Adio". In vreme ce Huidu spera sa reinvie "Cronica", chiar daca a ramas aproape singur, Gainusa a dezvaluit, in exclusivitate pentru Click!, ce surprize pregateste pentru sezonul din toamna, cand vrea sa o readuca pe micul ecran si pe "Bebelusa" Oana Ionita.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Inca mai asteapta s-o ceara de nevasta. Carmen Bruma si Mircea Badea sunt impreuna de 13 ani.Cuplul Carmen Bruma - Mircea Badea pare sa sfideze gura lumii. Sunt impreuna de 13 ani, in urma cu doua luni au devenit parinti, dar nici acum nu pomenesc de nunta, desi multi s-ar fi asteptat ca ei sa faca acest pas. Motivul ne-a fost explicat chiar de frumoasa mamica: "Mircea nu m-a cerut de nevasta, asa ca nu se pune problema unei casatorii", potrivit Libertatea.

Cameron Diaz apare dezbracata in "Sex tape" la 42 de ani! Imaginile care iti vor taia rasuflarea! Credeai ca viata unei actrite de la Hollywood este terminata dupa 40 ani? Ei bine, trebuie sa uiti de asta. Cameron Diaz va implini in august 42 de ani si abia acum se poate lauda cu o scena sexy pe marile ecrane. Cameron Diaz a filmat pentru prima oara o scena nud, in comedia Sex Tape, care urmeaza sa apara in cinematografele din America pe 18 iulie. Continuarea in Cancan.

Aici se iubeste Oana Roman cu sotul in luna de miere! Imagini cu patul nuptial din Grecia! Oana Roman si Marius Elisei se afla, in aceste zile, in luna de miere, intr-o locatie de vis - Santorini, Grecia. Wowbiz.ro va prezinta, in exclusivitate, imagini din camera celor doi porumbei, cuibusorul lor de nebunii, in aceasta vacanta.

Robbie Williams a cazut peste o femeie si i-a rupt mana, in timpul unui concert. Cantaretul Robbie Williams a cazut peste o femeie si i-a rupt mana dupa ce si-a pierdut echilibrul in timpul concertului pe care l-a sustinut recent pe Metro Radio Arena din Newcastle, informeaza contactmusic.com. Robbie Williams si-a pierdut echilibrul in timpul concertului si a cazut peste multimea de spectatorii ce asista la concertul "Swing Both Ways", incident in urma caruia a fracturat mana unei femei in varsta de 52 de ani, aflam din Gandul.