Lista barbatilor din viata Annei Lesko. Basarabeanca Anna Lesko este una dintre cele mai sexy vedete de pe scenele romanesti. Asceniunea ei in showbiz a fost marcata de un scandal in care au fost implicate nume grele la vremea aceea - Irinel Columbeanu si Elan Schwartzenberg. Povestea incepe in 2002, pe Litoralul romanesc. Atunci si acolo, o tanara frumoasa de peste Prut facea ravagii. Se zvonea ca ar fi iubita lui Irinel Columbeanu. Aflat si el la mare, sotul, pe atunci, al Mihaelei Radulescu, dezvoltase o pasiune pentru ATV-uri. Acesta i-a invitat si pe Irinel si noua sa iubita la o plimbare, potrivit Antena Stars. Dezinvolta, Anna s-a pozat alaturi de Elan, asezandu-si mana, aparent intamplator, pe fermoarul pantalonilor acestuia. Mihaela Radulescu a reactionat agresiv la indrazneala lui Lesko, despre care a declarat ca a fost "femeie usoara" si ca Irinel pur si simplu "a cumparat-o", scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ce face Valentina Pelinel cand Boureanu se distreaza cu "blonda lui Irinel". Sunt in plin divort si isi refac vietile fara sa le mai pese unul de altul. In timp ce Cristian Boureanu s-a distrat la mare cu Flore Salalidis, cunoscuta drept "blonda lui Irinel", Valentina Pelinel a plecat si ea in vacanta. Modelul a fost surprins de fotoreporterii Click! in timp ce se afla pe aeroport, cu o prietena si baietelul acesteia. Cei trei au plecat in Turcia, unde vor petrece mai multe zile impreuna. Fara sa para deloc deranjata de ce face viitorul ei fost sot, Valentina a stat cu cel mic cand s-au imbarcat. Boureanu (41 de ani) a decis sa-i spuna adio Valentinei Pelinel (33 de ani), dupa ce au existat zvonuri ca frumoasa blondina si-ar fi facut de cap cu Cristi Borcea, cand se afla in SUA. In plus, fostul manechin a parasit caminul conjugal cu sase luni inainte ca Boureanu sa decida ca relatia lor este de domeniul trecutului. Cei doi si-au unit destinele in 2007 si au avut o nunta cu fast la Palatul Snagov, anuntaClick.

Printul Charles si Camilla divorteaza! Motivul este o romanca? Potrivit tabloidului american Globe, cuplul regal a ajuns la finalul relatiei pe care o aveau, oficial de 9 ani, iar neoficial, de 30. Motivele despartirii sunt diferite, in functie de cine le invoca. Sustinatorii si apropiatii printului Charles (65 de ani) spun ca acesta s-ar fi saturat de faptul ca partenera lui le cam trage la masea, in timp ce simpatizantii Camillei spun ca fiul Reginei si-a gasit o noua dragoste departe, pe plaiurile mioritice, la Viscri, satul din inima Transilvaniei unde acesta detine mai multe proprietati. Conform wowbiz.ro, ar fi vorba de Caroline Fernolend (50 de ani), o romanca de origine saseasca. Aceasta coordoneaza, in cadrul fundatiei "Mihai Eminescu Trust", un program de conservare a patrimoniului cultural din mai multe sate din Transilvania. Printul Charles este patronul spiritual al fundatiei infiintate in anul 2000, venind aproape in fiecare an in Romania. De fiecare data, Charles a sosit fara sotia sa, Camilla Parker Bowles, si este intampinat mereu de Caroline, care il insoteste in vizitele pe care acesta le efectueaza prin satele transilvane, informeazaProtvmagazin.ro.

Andreea Marin si sotul ei si-au spalat rufele in public! Prima cearta s-a lasat cu acuze grave si vorbe pline de venin. Probleme in paradis. Andreea Marin si sotul ei, Tuncay Ozturk, si-au spalat rufele in public si si-au reprosat vrute si nevrute in vazul tuturor. Relatia lor de 1 an parea perfecta, insa imaginile surprise de paparazzii revistei Spy vorbesc de la sine. Andreea Marin a declarat in nenumarate randuri ca este in culmea fericirii alaturi de turcul Tuncay Ozturk, cu care s-a casatorit cu acte in regula de 6 luni. Certificatul de casatorie nu poate face insa minuni. Anul a trecut peste relatia lor, iar prima cearta in public a aparut cand totul parea rupt dintr-o telenovela romana-turceasca. Diferentele culturale, dar si diferenta de varsta, au inceput sa isi puna amprenta pe relatia lor, scrieCancan.

Vedetele au profitat de primele zile caniculare din an si si-au etalat corpurile pe plaja si la piscina. Vine vara, bine-mi pare, astazi ma prajesc la soare... Sau nu, caci cu vremea asta capricioasa nici nu mai stii ce sa-ti iei la tine, palaria de soare sau umbrela? Cum vedetele noastre sunt mari amatoare de plaja si de balaceala, fiecare a profitat cum a putut de razele de soare ce si-au facut simtita prezenta cand si cand. Unii s-au bronzat, altii s-au balacit, insa au fost si cativa care au fugit din tara, satui sa se ia in piept cu vremea instabila. Daniela Crudu a fost recent protagonista unei sedinte foto pe Litoral. Intre doua tinute si zeci de cadre, sexoasa bruneta s-a retras la umbra, sa-si mai traga sufletul. Dupa ce fotograful a declarat sedinta foto terminata, Daniela a dat fuga la o terasa, nu sa manance, dupa o zi istovitoare de munca, ci sa se racoreasca, dand rapid pe gat o bere rece ca gheata, anuntaLibertatea.