Nunta anului in Romania! S-a hotarat si i-a spus "da" dupa 24 de ani de ani de relatie: "Acum mi-a venit timpul". Se pregatete una dintre cele mai tari nunti din showbiz. Cornelia Catanga a imbracat deja rochia de mireasa si se pregateste pentru marele eveniment. Chiar daca a trecut de 55 de ani, Cornelia spune ca acum i-a venit timpul. Aurel Padureanu si Cornelia Catanga sunt impreuna de 24 de ani si spun ca nu au avut timp sa faca acest pas pana acum. In luna februarie au facut cununia civila, iar acum urmeaza si cea religioasa. Catalin Maruta a reusit sa fure mireasa inainte de nunta. Catanga a venit imbracata intr-o rochie superba si chiar a aruncat buchetul in emisiunea lui Maruta. "O sa fac toate obiceiurile, in afara de furatul miresei. La noi nu se face asa. Am probat deja rochia de mireasa. Dupa 55 de ani a venit ceasul. Multi mi-au zis ca sunt batrana, dar acum mi-a venit timpul. Este dorinta mea si a fiului meu, Alexandru. Actele le-am facut deja si ne pregatim sa mergem in vacanta. O sa ne intalnim si cu Viorica si Ionita din Clejani. Suntem impreuna de 24 de ani, iar actele le-am facut pe 30 februarie", a spus Cornelia Catanga, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sfarcurile Iuliei Vantur au prins viata in cabina de proba. Iulia Vantur e indragostita de India! Recent, blonda a dat fuga la cumparaturi sa-si procure haine pentru urmatorul concediu ce-l va petrece acolo. Acum aproape 4 ani, Iulia Vantur (33 de ani) mergea pentru prima data in India, tara care a primit-o cu bratele deschise. Daca atunci a stat doar 10 zile, a doua vacanta a gasit-o in bratele actorului Salman Khan (48 de ani). Vedeta e insa numai cu gandul la meleagurile indiene, unde are de gand sa-si mai petreaca un concediu. Recent, blondina a fost surprinsa de fotoreporteriiClick! la cumparaturi, intr-un centru comercial din Capitala. Iulia a dat iama in raioanele cu tinute de vara. Ea a probat mai multe rochii, asemanatoare sariului, rochia traditionala care se poarta in India.

Nicoleta Luciu vrea bronz perfect, fara pic de urme! Uite-o topless la plaja! Focoasa bruneta se afla in vacanta, unde se relaxeaza la mare si la soare. Diva vrea sa aiba un bronz perfect, motiv pentru care nu prea prefera sutienul la plaja. Nicoleta Luciu are un corp foarte frumos, cu forme care, de-a lungul anilor, i-au innebunit pe barbatii de toate varstele. Unul dintre atuurile ei fizice sunt sanii, focoasa bruneta fiind posesoarea unui bust mai mult decat generos. Cand este si bronzata, Nicoleta Luciu arata si mai bine, asa ca vedeta profita din plin de vacanta pentru a avea un corp perfect bronzat. Si cum nu-i place sa aiba urme inestetice de la costumul de baie, ci sa fie bronzata perfect uniform, Nicoleta Luciu uita de sutien si sta topless la plaja, asa cum se observa si dintr-o fotografie pe care vedeta a postat-o pe pagina sa de pe un site de socializare, informeazaLibertatea.

Este una dintre cele mai bogate cantarete si profita de orice! Ultima aroganta a Andreei Banica pentru concertele de la mare. Fara doar si poate, Andreea Banica se numara printre cele mai bogate artiste din Romania. Dupa ani de munca, blonda a strans deja o avere consistenta. Cu toate acestea, exista zvonuri cum ca solista ar fi si exagerat de zgarcita. Andreea Banica a ajuns in stadiul in care isi poate permite absolut orice din punct de vedere financiar. Totusi, cantareata sustine ca este extrem de cumpatata, unii carcotasi ducand aceasta cumpatare spre avaritie. Solista a ajuns subiect de barfa in momentul in care s-a auzit ca pretinde cazare atat pentru ea cat si dansatorii ei chiar si atunci cand are de sustinut concerte pe litoralul romanesc. Andreea este criticata pentru simplul fapt ca detine o vila imensa in statiunea Eforie si ca ar putea oricand sa inlocuiasca o camera de hotel cu confortul propriei locuinte, scrieCancan.

De nerecunoscut! Marijuana, invinsa in lupta cu kilogramele. In luna noiembrie a anului trecut, Marijuana (33 de ani) aducea pe lume ce-l de-al doilea copil al ei, rod al iubirii cu sotul ei, Sebi. Chiar daca nu este tocmai intr-o conditie fizica perfecta, dat fiind faptul ca nu a reusit inca sa scape de kilogramele acumulate in timpul nasterii, Marijuana urca in continuare pe scena. Ea este foarte activa pe retelele de socializare, unde isi promoveaza atat produsele home-made facute chiar de ea, cat si concertele. De curand, Dana a mers intr-un club din Arad, unde i-a incatat timp de cateva ore pe cei prezenti. Ulterior, ea a postat pe Facebook cateva poze, mentionand ca este constienta de faptul ca nu arata tocmai ca un fotomodel. "Scuzati silueta", a scris ea. Fanii insa au incurajat-o si au sfatuit-o sa nu tina cont de asta, deoarece este mai inportanta energia pe care o transmite atunci cand urca pe scena, anuntaClick.