Simona Halep, reactie incredibila dupa ce a castigat Bucharest Open! A fost ceruta de nevasta si a plans de fericire. Simona Halep a izbucnit in lacrimi dupa finala cu Roberta Vinci, scor 6-1, 6-3. "Multumesc, Romania, multumesc, romanilor!", a fost mesajul transmis tarii intregi. Spre finalul meciului, Simona Halep a trait un moment mai putin obisnuit. A fost ceruta in casatorie de un fan din tribune. Spectatorul respectiv, care a urmarit meciul de la tribuna I, a strigat catre Simona Halep, spre amuzamentul tuturor in timpul setului doi: "Simona, vrei sa te mariti cu mine?". Sportiva nu a reactionat la cererea spectatorului, anunta Wowbiz.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Scenariu de film! Serghei Mizil, gasit mort in Dunare! Prima ipoteza arata ca ar fi fost ucis de interlopi. Controversatul personaj Serghe Mizil a fost gasit mort in Dunare. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi fost ucis de interlopi. Din fericire, este vorba doar despre scenariul unui film romanesc. In pelicula romaneasca"Marilena", Serghei Mizil joaca rolul unui om de afaceri controversat. Integral in Cancan.

Scene interzise minorilor cu doua vedete de la noi in mare. E vara, e cald, iar litoralul romanesc s-a umplut deja. Vedetele s-au ingramadit si ele sa petreasca niste zile sub soarele fierbinte si sa se racoreasca in mare. Printre cei care s-au bucurat de vremea frumoasa in acest weekend au fost si Lora si Doinita Oancea. Cele doua, bune prietene, au mers impreuna la Mamaia, unde s-au distrat cateva zile, scrie Click.

Aparitie catastrofala a Iuliei Vantur la 6 dimineata! Colaceii de pe abdomen i s-au revarsat din blugi si e plina de cosuri. Iulia Vantur traverseaza o zodie neagra, la capitolul aspect fizic. Una dintre cele mai frumoase femei de pe micul ecran, blonda arata mai rau ca niciodata, afisand un aspect total neingrijit, asa cum n-a mai vazut-o nimeni pana acum. Continuarea in Cancan.

Mesaj emotionant pentru Madalina Manole din partea baietelului ei si a fostului sau sot: "Ne e tare dor de tine, mami!". Azi se implinesc patru ani de cand o tara-ntreaga era zguduita de cumplita veste ca Madalina Manole si-a curmat zilele la numai 43 de ani. Nici acum tatal artistei, Ion Manole, nu s-a impacat cu gandul ca fata lui nu mai este. El a acceptat sa vorbeasca pentru ziarul Libertatea desprea ceea ce simte si cum isi va petrece ziua in care fiica lui ar fi trebuit sa implineasca 47 de ani, potrivit Libertatea.