Conturi de milioane, casa de jumatate de milion de euro, copilul - Se imparte tot! Ce se intampla cu averea lui Andrei Pavel! Dupa un mariaj de 25 de ani, Andrei Pavel a decis sa divorteze de sotia sa, Simone, pentru o femeie mult mai tanara. Tenismenul a parasit deja caminul conjugal si a decis cum se va imparti averea de peste sase milioane de euro. La nici o luna dupa ce Catalin Crisan a anuntat ca divorteaza, un alt divort rasunator zguduie lumea mondena. De data aceasta, cel care a decis sa puna capat unui mariaj de peste doua decenii este Andrei Pavel. Tenismenul se iubeste de mai bine de un an cu sportiva pe care o antreneaza, Tamira Paszek, de numai 23 de ani, iar acesta este si motivul pentru care a decis sa isi paraseasca sotia. Andrei a parasit deja caminul conujugal si a stabilit cu sotia sa cum vor imparti averea de peste sase milioane de euro, informeaza Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cat costa divortul sotilor Beckham? Victoria, scoasa din minti de infidelitatile lui David. Pareau unul dintre cele mai fericite cupluri din lumea vedetelor! Iata ca lucrurile nu stau deloc asa. Fosta membra a trupei Spice Girls, Victoria Beckham, si sotul ei, David, se cearta mai tot timpul. Casatoria lor fericita este numai de fatada! Cantareata Victoria Beckham (40 de ani), care astazi este o stilista de succes, si faimosul fotbalist, David Beckham (39 de ani), au o avere comuna de 650 de milioane de dolari, dar duc o viata de cosmar, potrivit revistei "OK!" din SUA. Certurile si reprosurile pentru infidelitatile lui se tin lant. Ar fi ajuns chiar sa nu se mai suporte. Casatoria lor a devenit mai mult o afacere si diva se gandeste la divort. Atat Victoria, cat si David, s-au ocupat mai mult de cariere si cresterea celor patru copii ai lor decat sa mai fie tandri unul cu altul. Din aceasta cauza, ar fi ajuns sa aiba grave probleme in casnicie, noteaza Click.

Michi de la Suie Paparude a fost operat pe cord. Interventia chirurgicala pe care Mihai Campineanu, membru al formatiei Suie Paparude, a suferit-o a fost un succes, au anuntat membri ai trupei pe Facebook. Mihai Campineanu, membru al formatiei Suie Paparude, a fost supus unei interventii de bypass coronarian, miercuri, la Spitalul Monza din Bucuresti. Operatia s-a finalizat cu succes, in prezent acesta simtindu-se bine, au anuntat membrii trupei. Anul trecut, Mihai Campineanu a suferit un infarct miocardic in noaptea de 19 spre 20 octombrie, la finalul unui concert sustinut la Timisoara. El a fost operat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, unde medicii i-au montat doua stenturi, scrie Libertatea.

Giovani a iesit de la Penitenciarul Rahova. Ce se intampa acum cu fostul impresar. Giovani Becali s-a intors, joi, la Penitenciarul Slobozia, asta dupa ce a fost externat de la Spitalul Penitenciar Rahova, acolo unde a fost transferat dupa ce a tras de fiare si a suferit o ruptura musculara. Giovani Becali a parasit, joi, Penitenciarul Rahova. Fostul impresar, retinut in Dosarul Transferurilor si condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare, era inchis la marginea Bucurestiului de luna trecuta, atunci cand a fost adus de urgenta, de la Slobozia, pentru a fi operat. Dupa ce a fost operat, Becali a fost tinut sub supraveghere, iar joi, medicii au decis ca pacientul poate pleca de la Rahova pentru a reveni la Slobozia, acolo unde isi efctueaza pedeapsa in regim inchis, anunta Cancan.

Sean Penn se insoara cu Charlize Theron si va deveni tatic! La sapte luni dupa ce si-au oficializat relatia amoroasa, Charlize Theron si Sean Penn s-au hotarat sa se casatoreasca, informeaza US Weekly. Revista americana dezvaluie ca cei doi vor sa-si uneasca destinele in aceasta vara. In plus, ei vor sa si adopte un copil impreuna. Sean Penn a mai fost casatorit de doua ori, din 1985 pana in 1989, cu cantareata Madonna, si apoi cu actrita Robin Wright, intre 1996 si 2010. "Charlize si Sean isi pun mari sperante in viitor", a dezvaluit o sursa. "Nu am fost niciodata mai fericita", a spus recent Charlize. La 39 de ani, frumoasa sud-africana abia asteapta sa mai aiba un copil, dupa ce a adoptat singura un baietel de culoare, numit Jackson, in martie 2012. "Am visat intotdeauna sa am o familie mare. Daca viata imi ofera sansa sa-mi implinesc acest vis, nu o s-o las sa treaca", a spus el. Sean Penn mai este tata a doi baieti, Dylan Frances, de 23 de ani, si Hopper Jack, de 21 de ani, scrie Click.

Horia Brenciu s-a casatorit in mare secret cu iubita lui, Alice Dumitrescu. Horia Brenciu are o familie minunata, alaturi de iubita lui, Alice Dumitrescu, iar primele zile ale lunii iulie se pare ca i-au oferit clipe de fericire deplina. Atunci, cei doi au spus "da" in fata ofiterului starii civile, dupa opt de ani de cand formeaza un cuplu. Horia Brenciu (41 de ani) a spus "adio" burlaciei. Muzicianul se pare ca s-a insurat civil cu femeia vietii lui, Alice Dumitrescu (44 de ani), cea cu care se iubeste de mai bine de opt ani si care i-a daruit in 2012 o fetita minunata, pe nume Mina. Conform unor surse ale publicatiei Libertatea, Horia si Alice au vrut sa tina departe de ochii lumii evenimentul si sa se bucure de fericirea lor in liniste. Cu adevarat euforic a fost Horia care, in sfarsit a trait momentul in care a luat-o pe Alice de sotie, dupa ce aceasta ii refuzase patru cereri in casatorie.