Shakira a devenit cea mai populara persoana pe Facebook, cu peste 100 de milioane de admiratori. Cantareata Shakira este cea mai populara persoana de pe reteaua de socializare Facebook, dupa ce artista a stabilit, vineri, un nou record in acest sens, pagina sa avand peste 100 de milioane de admiratori. Artista columbiana cu origini libaneze , in varsta de 37 de ani, a afirmat ca este "onorata" sa fie cea mai populara persoana de pe reteaua de socializare Facebook pentru ca in acest fel ea poate comunica cu fanii din intreaga lume, informeaza contactmusic.com, citat deMediafax.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Bucatarul Antonio a pus ochii pe Teo, dar acasa il asteapta femeia care-i e alaturi de 21 de ani. De cand s-a alaturat postului Kanal D, unde este partenerul de emisiune al lui Teo Trandafir, viata lui Antonio Passarelli a devenit o adevarata tornada. S-a speculat ca are o relatie cu Teo, este urmarit de paparazzi, insa celebrul bucatar a povestit, in exclusivitate pentruClick, adevarul despre viata sa particulara. Are o iubita oficiala: Daniela, si ea bucatar.

Bianca Dragusanu, fara pic de machiaj. Uite cum arata cu adevarat. Bianca Dragusanu nu se sfieste sa isi arate adevarata fata ori de cate ori doreste. Si pentru ca nu o mai facuse, totusi, de multa vreme, roscata s-a fotografiat, de curand, la primele ore ale diminetii, fara trucuri cosmetice. Desi se spune despre ea ca isi intretine aspectul fizic prin operatii si interventii estetice, dar si printr-un machiaj generos, Bianca dovedeste ca are un ten exemplar. Ea a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie facuta in pat, dupa trezire, cu catelusul in brate, potrivitLibertatea.

Tragedie la Hollywood! O actrita de doar 22 de ani a murit in somn. O actrita de doar 22 de ani a murit ieri, in somn, cauzele fiind, deocamdata, necunoscute. Potrivit presei de peste Ocean, Skye McCole Bartusiak, cunoscuta pentru rolul ei din Patriotul", a fost gasita fara suflare in camera ei. Skye era o tanara speranta la Hollywood si a jucat, de asemenea, in seriale precum "Lost", "24" si "Doctor House". In 1999, ea a aparut, alaturi de Michael Douglas, in productia "Don't Say a Word", noteazaClick.

Anda Adam si Victor Slav, din nou impreuna. Intamplare sau destin? Intalnire de gradul 0 la inceputul saptamanii, pe o terasa din Herastrau. Victor Slav si fosta lui iubita, Anda Adam, au dat nas in nas. Greu de spus, cert e ca Victor Slav si Anda Adam fac ce fac si mereu li se intersecteaza drumurile. Intr-una din serile trecute, cei doi fosti iubiti au dat nas in nas pe o terasa din Herastrau, scrieCancan