Ce sexy sunt la 40 de ani! Au trupuri superbe, desi au trecut de varsta de 40 de ani! Actritele Jennifer Lopez si Cameron Diaz reusesc sa sfideze trecerea timpului cu diete drastice si numeroase ore petrecute in sala de gimnastica. La 44 de ani, cantareata si actrita Jennifer Lopez arata fabulos. Ea si-a aratat recent trupul sexy la o piscina din New York. Diva se jura ca nu a facut niciodata operatii estetice. Datorita unui regim alimentar strict secret, din cauza caruia nu-si potoleste niciodata foamea, si a exercitiilor fizice zilnice, Jennifer are un trup perfect. Nu are nici o urma de celulita sau imperfectiuni dupa ce i-a adus pe lume pe gemenii Max si Emme, in urma cu 6 ani. Cu toate ca arata atat de bine, vedeta e singura, dupa ce i-a "dat papucii" iubitului ei mult mai tanar, Casper Smart (27 de ani), luna trecuta, fiindca a inselat-o cu doi transsexuali, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cele mai incitante poze ale Crudutei in costum de baie. Daniela Crudu ramane una dintre cele mai provocatoare brunete din showbiz-ul romanesc. Formele ei in costume de baie cat mai minuscule infierbanta instant imaginatia barbatilor. Daniela Crudu are forme care starnesc fantezii. Constienta de atuurile fizice pe care le are, bruneta nu ezita sa si le arate ori de cate ori are ocazia. Bruneta, una dintre cele mai apetisante asistente de televiziune de la noi, are un trup de invidiat, pe care costumul de baie vine ca turnat. Are o silueta impecabila, un fund apetisant si mai ales un decolteu voluptuos, pe care stie foarte bine cum sa si-l puna in valoare. Imaginile in care Cruduta se afiseaza in costum de baie si isi expune formele de invidiat in si din toate pozitiile aduna like-uri dupa like-uri pe site-urile de socializare, semn ca fanii nabadaioasei brunete abia asteapta sa-i admire trupul aproape perfect in costum de baie, la plaja, informeaza Libertatea.

Celine Dion, obsedata de un barbat. Celine Dion a facut o adevarata pasiune pentru un fan pe care il cauta pe retelele de socializare, pentru a-l invita la o emisiune. Cel putin asa sustine revista "Ici Paris". Barbatul, care este cu 15 ani mai tanar decat ea, este innebunit dupa ea. Acesta este un brunet a carui identitate ramane necunoscuta. Celine s-a intalnit cu el la 5 decembrie, la Paris, unde a fost impreuna cu prietena ei, Julie Synder, cu prilejul unei emisiuni de televiziune. Barbatul s-a tinut ca scaiul dupa vedeta, spunandu-i ca vrea sa cante impreuna cu ea. Si-au vorbit numai doua minute. Celine nu a avut timp sa afle toate datele despre el. Dar nu l-a mai putut uita. L-a cautat apoi pe Facebook. In colaborare cu Air Canada, cantareata ar dori sa-l invite la Montreal la inregistrarea unei emisiuni, in luna august, scrie Click.

"E penibil" Viorel Lis, fotografiat de Oana intr-o ipostaza jenanta. Viorel Lis este de foarte multi ani un mandru posesor de chelie. Fostul primar al Bucurestiului a reusit sa zambeasca din nou cand a vazut cat de bine ii sta cu o freza de tip "afro". Acesta a probat o peruca, iar Oana a urcat imediat poza pe net. Viorel Lis are 71 de ani insa nu si-a pierdut simtul umorului. Oana a anuntat cu mandrie ca sotul ei a urmat un tratament pentru cresterea parului, iar rezultatele au fost incredibile. "Dupa un tratament minune, Viorel Lis e in sfarsit fericit si implinit", a scris Oana Lis, informeaza Cancan.

Steven Seagal, exclus de la un festival, dupa ce l-a laudat pe Vladimir Putin. Actorul si cantaretul Steven Segal a fost exclus de la festivalul Augustibluus din Estonia, dupa ce un cantaret local a indemnat oamenii sa boicoteze evenimentul, ca urmare a declaratiilor aristului american, care si-a exprimat admiratia pentru presedintele rus Vladimir Putin. Cunoscut cu pentru rolurile din filmele de actiune hollywoodiene, actorul Steven Segal este si cantaret de blues si chitarist. Anuntul ca Steven Seagal va participa la festivalul de blues Augustibluus, care se desfasoara de mai bine de 20 de ani in orasul Haapsalu, in luna august, a provodat indignarea cantaretului estonian Tonis Magi, care a indemnat la boicotarea evenimentului, informeaza publicatia britanica The Guardian. Estonia a fost ocupata de sovietici in timpul celui de-al doilea razboi mondial, multi de locuitori ai micului stat baltic fiind deportati in Siberia. Cei mai multi estonieni pun semnul egal intre ca Rusia si Uniunea Sovietica, iar teama de tancurile rusesti este omniprezenta, scrie Libertatea.

Bomba sexy din "Baywatch" se da cu namol romanesc. Multi barbati au suspinat dupa ea in anii 2000, cand la televizor se difuza celebrul serial "Baywatch". La concurenta cu Pamela Anderson, Erika Eleniak ne-a ramas pe retina in celebrul costum de baie rosu, iar maine o vom vedea pe viu, la Bucuresti. Un program incarcat o asteapta pe Erika Eleniak (45 de ani) in cele patru zile pe care le va petrece in Romania. Frumoasa actrita, care a interpretat-o pe Shauni McClain in "Baywatch" (1989-2001), va ateriza maine la Bucuresti, iar vineri va pleca la Mamaia, unde va participa la "Celebrity party" de pe plaja Le Gaga. Joi, Erika va gusta si preparate romanesti la un restaurant din Capitala, anunta Click.