Cele mai caraghioase poze cu politicienii romani! O sa mori de ras si de plans cand o sa vezi in ce ipostaze au fost surprinsi cei care ne conduc tara! RomaniaTV.net a realizat o galerie foto cu cele mai caraghioase fotografii in care apar politicienii romani. Cu siguranta aceste imagini o sa te fac sa razi foarte tare. In una dintre imagini apare Traian Basescu cu o lampa care seamana cu o aureola angelica, Dan Voiculescu cu ochelarii fara o lentila sau Gigi Becali care deschide portiera de la Maybach cu ranga, scrie Wowbiz.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Vedete carora drogurile le-au distrus chipul si le-au deformat. Imagini uimitoare inainte si dupa. Dependenta de droguri este una dintre cele mai comune si mai mari probleme cu care se confrunta vedetele de la Hollywood. Consumul de substante ilegale le afecteaza starea de sanatate, dar si aspectul fizic, noteaza Perfecte.ro.

Antonia renunta la Maya, ca sa se marite cu Velea! Insarcinata in trei luni si jumatate, Antonia e in stare sa faca orice pentru a deveni cat mai repede o femeie libera. Ar renunta si la custodia fetitei sale, daca sotul ei italian, Vincenzo Castellano, ii acorda divortul din vina ambelor parti. Cantareata si noua ei cucerire s-au ferit sa-si recunoasca relatia pana zilele trecute, cand Antonia si Alex au anuntat ca vor deveni parinti, scrie Libertatea.

Shakira ii mai face un copil lui Pique! Un apropiat a dat vestea cea mare. Cantareata columbiana Shakira si fotbalistul celor de la FC Barcelona, Gerard Pique, vor deveni din nou parinti in ianuarie 2015. Stirea a fost anuntata de Carlos Vives, un apropiat al artistei, informatia nefiind insa confirmata de cei doi, anunta cotidianul catalan Sport, citat de Click.

Gigi Becali o sa rupa gratiile cand va vedea ca mezina lui, Cristina, a fost in "pelerinajul" cluburilor. Gigi Becali stie despre cele trei fiice ale sale ca sunt usa de Biserica. Dar a aflat oare ca mezina sa calca si in alte locuri in afara da lacasele sfinte? Cristina a fost ispitita de cel mai fitos club din Mamaia, sustine Cancan.