Nu mai sufera dupa fostul! Dj Harra a facut show erotic la mare. Dj Harra isi traieste din plin viata. Despartita recent de iubit, vedeta nu a stat sa planga in perna, ba dimpotriva. In weekend a mers pe Litoral, cu gasca de prieteni, si s-a distrat pe cinste. A dansat de mama focului, cu un admirator, sus pe scaune. Dana Neacsu, alias Dj Harra, stie sa se bucure pe deplin de viata. Vedeta incearca sa gaseasca partea buna din orice i se intampla si nu renunta la zambetul cu care a cucerit atatia fani. Vedeta s-a despartit recent de iubit, insa nu a suferit prea tare. Si-a dat seama ca merita ceva mai bun de atat, asa ca nu a stat sa planga in perna, ba dimpotriva. In weekend, frumoasa bruneta a mers pe litoral, alaturi de o gasca de prieteni, si s-a distrat copios, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Simona Patruleasa: "Sunt insarcinata. Dumnezeu m-a binecuvantat din nou". Prezentatoarea TV Simona Patruleasa radiaza de fericire. In burtica sa creste, de aproape doua luni, un pui de om, iar vedeta si sotul ei, Sabin Ivanof, nu-si mai incap in piele de bucurie caci rugile le-au fost ascultate si vor mai avea un copil. imona Patruleasa (40 de ani) si sotul ei, Sabin Ivanof (41 de ani), si-au dorit nu unul, ci mai multi copii. Inca din 2008, cand s-au casatorit, visau sa le alerge prin casa doi-trei micuti care sa-i strige "mami" si "tati". Insa sperantele lor au fost spulberate de verdictul medicilor la care au mers dupa nenumarate incercari esuate de a avea urmasi. Simonei i s-a spus ca nu poate avea copii. Cum sa nu-ti fuga pamantul de sub picioare la un asa raspuns? Dar au fost atat de indarjiti incat ar fi incercat orice varianta, doar sa-si vada visul implinit. Intr-un interviu, Simona a marturisit ca ar fi apelat si la o mama surogat, daca legea ar fi permis acest lucru. Au ales fertilizarea in vitro, dar primele doua tentative au esuat, anuntaLibertatea.

Oana Zavoranu arunca bomba! Pepe nu are unul, ci trei copii din flori! Are interzis la poligraf, dar strange probe solide impotriva lui Pepe! Oana Zavoranu nu se va mai supune testului cu detectorul de minciuni din cauza medicamentelor la care nu poate sa renunte, insa are informatii bomba. Bruneta sustine ca fostul ei sot a inselat-o cu mai multe femei in timpul casniciei, iar aventurile lui au ajuns la urechile ei. Oana Zavoranu nu este singura care a inselat in mariajul pe care l-a avut cu latino-loverul. Pepe se pare ca ar fi trait si el momente de pasiune dincolo de caminul conjugal. Bruneta a spus la "Un show pacatos" ca artistul ar fi inselat-o cu mai multe femei, insa a fost discret. "Din informatiile mele, Pepe nu are un singur copil, cel cu dansatoarea din Constanta despre care am povestit. El are trei, in afara de cel cu Raluca Pastrama. Este vorba despre doua fete si un baiat. Copiii au 7-8 ani, iar ammele sunt femei diferite", a spus bruneta la Antena 1, informeazaClick.

Se casatoreste Teo Trandafir? Uite dovada clara ca a fost ceruta deja de sotie. Desi nu sunt de mult impreuna, se pare ca relatia dintre Teo Trandafir si Antonio evolueaza rapid. Vedeta a marturisit fara sa vrea ca a primit deja inelul de logodna. "Porumbelul" i-a scapat chiar in emisiunea ei. A incercat sa isi tina relatia cu Antonio departe de ochii presei, insa, Teo Trandafir a reusit sa dezvaluie fara sa vrea un amanunt important din povestea ei de dragoste. Prinsa in jocul unui cantaret de la noi, care a cerut-o de sotie in direct, vedeta a facut o marturisire care ii va lasa pe multi cu gura cascata. Atunci cand Pitt Leffer a spus ca s-a casatorit cu prezentatoarea TV in direct, aceasta a incercat sa lamureasca lucrurile, dar a scapat "porumbelul": s-a logodit cu Antonio, scrieCancan.

Madalina Ghenea a incins Internetul cu posteriorul ei sexy! Focoasa bruneta, intr-un slip minuscul. Madalina Ghenea, olteanca a carei frumusete a cucerit staruri precum Leonardo di Caprio sau Gerard Butler, traieste de ani buni in Italia. Romanca este extrem de apreciata peste hotare in lumea modei si chiar si in cea a filmului. Frumoasa bruneta a incins imaginatia fanilor de pe Facebook. Madalina a postat mai multe imagini cu ea in ipostaze extrem de sexy, dovedind inca o data ca are cu ce se lauda la capitolul fizic. Posteriorul acoperit doar de o pereche de bikini negri minusculi si picioarele tonifiate i-au innebunit pur si simplu pe fanii de gen masculin, care nu s-au putut abtine de la comentarii admirative, anuntaLibertatea.