Imagini porno cu Delia Matache! Are sau nu lenjerie intima? Si-a aratat funduletul unei tari intregi! Delia nu este foarte atenta la imaginea ei si de cele mai multe ori lasa sa se vada mai mult decat trebuie. Cantareata posteaza foarte des pe Facebook si Instagram si mai mereu fanii au ceva de comentat. De aceasta data, Delia le-a aratat tuturor ce are sub fusta. Toti cei care au vazut aceasta faza si-au pus aceeasi intrebare: "Oare are lenjerie intima?". Cu o fusta extrem de scurta, Delia s-a aplecat provocator in timp ce dadea cu matura, iar imaginea este de exceptie. Chiar daca s-a vazut mai mult decat a trebuit, Delia nu are nicio vina. Cameramanul si producatorul sunt cei care au facut-o lata de aceasta data, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cine este barbatul cu care Consuelo, sotia lui Adi Mutu, a plecat in excursie? Consuelo a postat, pe contul de Instagram, o fotografie in care apare alaturi de un barbat misterios cu care, dupa cum sustine ea, a plecat intr-o mica excursie cu masina. Consuelo nu pierde timpul si daca sotul ei, Adi Mutu, se distreaza pe litoralul romanesc cu prietenii si cu o blonda misterioasa, ea a ales o excursie cu masina alaturi de un prieten apropiat, anuntaClick.

Calugar-pustnic, iar acum, preot. Actorul Dragos Paslaru a ales sa-si dedice viata Bisericii. Pustnicul Valerian de la Schitul Patrunsa, din judetul Valcea, fostul actor Dragos Paslaru, a fost hirotonisit preot-calugar la sfarsitul saptamanii trecute, la Catedrala episcopala din Ramnicu Valcea, de catre IPS Varsanufie, la 18 ani de cand s-a calugarit. Rolul sau cel mai cunoscut e cel al lui Horia Sima, in filmul "Drumet in calea lupilor" (1988), dar a avut si alte interpretari de exceptie. Actorul Dragos Paslaru s-a remarcat insa si la revolutia din decembrie 1989, si la manifestatiile din Piata Universitatii. Pe 14 iunie 1990 a fost batut cu bestialitate de mineri, fiind la un pas de moarte. In 1996 s-a calugarit la Manastirea Turnu din Valcea si, dupa o scurta revenire la viata lumeasca, a ajuns la scoala monahala de la Frasinei, unde a invatat ascultarea si smerenia si a devenit Valerian Paslaru, informeazaLibertatea.

Mihaela Radulescu a pozat fara sutien de ziua ei! Fanii au ramas cu gura cascata. Mihaela Radulescu a implinit 44 de ani si a vrut sa sarbatoreasca intr-un mod special. Vedeta TV a recunoscut ca are chef de viata, mai mult ca oricand. Mihaela a postat pe Facebook o imagine in care apare, fara sutien, imbracata intr-o rochie colorata si foarte sexy. "Culorile tari ale sentimentelor profunde, vibratia emotiilor pozitive, cheful de viata, de munca si de evolutie. Cam asta vreau sa simt si de-acum incolo, cand fac pirueta anuala", le-a marturisit ea prietenilor din mediu virtual. Mihaela Radulescu s-a retras din televiziune in 2009, cand a si parasit Romania si s-a mutat in Monte Carlo. De atunci, viata ei publica s-a rezumat la cateva prezentari de moda, lansari de carti si la multe evenimente caritabile, scrieCancan.

Cum a reusit Bianca Dragusanu sa-l recucereasca pe Victor Slav. Bianca a vorbit in emisiunea Simonei Gherghe despre relatia ei cu Victor Slav, tot mai prezent in viata acesteia, mai ales acum dupa operatia de la picior suferita duminica. Victor a stat non-stop alaturi de fosta sa sotie in aceasta perioada, a ingrijit-o si a rasfatat-o. Bianca si-a deschis sufletul in emisiunea Acces Direct si a facut adevarate declaratii de dragoste pentru fostul ei sot, pentru care blonda inca are sentimente. "Victor este singurul om in care am incredere si consider ca este asemenea unui inger in viata mea. Pentru el mi-as da viata. Cand o sa aiba nevoie de ceva o sa fac orice mi-ar cere. El a fost langa mine la bine dar mai ales la greu si consider ca nu exista vreo femeie mai norocoasa decat mine, pe lumea asta. In momentul de fata relatia noastra este dificila si decat sa vorbesc despre noi, prefer sa traiesc aceste momente. Noi vorbim zilnic la telefon, dar dragostea nu se masoara in cuvinte. Am in continuare sentimente puternice pentru el, ii voi fi recunoscatoare toata viata. El oricum merita mai mult decat cuvinte banale si el ce simt pentru el, iar asta e cel mai important aspect al relatiei noastre". Integral in ziarulClick.