Simona Trasca si-a facut debutul in manele! A filmat un videoclip indecent si a fost la un pas sa distruga o relatie de 4 ani. Manelistul Randy a lansat astazi videoclipul piesei "Camera mea", in care Simona Trasca a jucat rolul principal. In scenariul clipului, blonda este iubita solistului si se comporta ca atare. Cei doi au filmat cateva scene in pat, intr-o camera de hotel, insa imaginile nu au fost gustate de iubita cantaretului. Debutul Simonei Trasca in manele s-a lasat cu un scandal imens, mai ales dupa ce presa mondena a scris despre o presupusa relatie intre aceasta si manelist. Randy a fost apoi parasit de catre adevarata sa iubita, Denisa, cu care era impreuna de 4 ani, insa nu inainte de a-i face acestuia un scandal monstruos, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ce ascunde iubita lui Nick Radoi in chiloti. Detaliul cu care a facut ravagii la malul marii. Madalina Apostol, noua iubita a lui Nick Radoi, intoarce toate privirile pe litoral. In compania milionarului roman, care a venit special pentru ea in Romania, bruneta si-a etalat formele de invidiat, pacat ca nu mai este singura si disponibila! Madalina Apostol a fost protagosnista unei sedinte foto incendiare. Bruneta s-a pozat in valurile marii, iar admiratorii i-au putut descoperi cel mai ascuns secret.Intr-o pereche de bikini minuscului, iubita lui Nick Radoi a lasat sa i se vada tatuajul facut in zona intima, desen de care pana acum se bucura doar iubitul ei in dormitor. De cand are o idila cu milionarul roman stabilit peste Ocean, Madalina radiaza de fericire, iar acest lucru se vede cu ochiul liber, anuntaClick.

Pe Tudor Chirila l-au lasat si vocea, si spatele. Solistul Tudor Chirila, jurat la "Vocea Romaniei" (PRO TV), se confrunta, in ultima vreme, cu serioase probleme de sanatate. Daca nu era suficient ca vocea ii joaca feste, iata ca si durerile de spate l-au ingenuncheat, fiind nevoit sa apeleze la sedinte de fizioterapie. Tudor Chirila a fondat in anul 1996 trupa Vama Veche, iar de atunci concertele au curs peste tot atat in tara, cat si peste hotare, fara pauza. Medicii l-au anuntat ca are noduli pe corzile vocale, fiind nevoit sa-si amane, din acest motiv, cateva concerte, afectiune de care s-a mai lovit in trecut si care a recidivat. Spre marele lui noroc nu are insa nevoie de operatie, problema rezolvandu-se printr-un tratament homeopat sau medicamentos. Un alt artist, Dan Bittman, a suferit anul trecut o operatie pentru aceeasi problema, dar ulterior s-a dovedit ca mai bine nu o facea: "M-am operat ca fraierul, am ramas fara voce mai bine de o jumatate de an. Norocul meu a fost ca am dat peste un medic bun, care mi-a prescris niste pastile incredibil de ieftine, si mi-am revenit", informeazaLibertatea.

Kim Kardashian are, probabil, cea mai reusita poza de pasaport din toate timpurile. Kim Kardashian West trebuie sa isi schimbe documentele dupa casatorie, inclusiv pasaportul. Si, in timp ce muritorii de rand se lasa fotografiati la un ghiseu banal, unde lumina este proasta si fundalul total nepotrivit, altfel stau lucrurile in cazul primei starlete a Americii. Obsedata de felul in care arata, Kim Kardashian a tinut ca si poza din pasaport sa o faca mandra cand arata documentul la granita. Genele false, machiajul perfect studiat, buzele tuguiate si decolteul la inaintare fac din fotografia brunetei una dintre cele mai reusite poze de pasaport din toate timpurile, cred jurnalistii de monden de peste Ocean, scrieStirileprotv.ro.

Bianca Dragusanu, complet nemachiata! Cum arata vedeta intr-o zi obisnuita! Bianca Dragusanu a vrut sa le arate fanilor cum arata intr-o zi obisnuita, motiv pentru care, vedeta si-a facut un selfie si a postat imaginea pe contul de socializare. Bianca si-a petrecut ziua in atelierul sau de croitorie, iar intr-un moment de respiro s-a pozat si a facut publica imaginea. "Printre umerase, materiale si croitorese...dar iubesc ceea ce fac, iar in curand o sa puteti comanda rochiile mele chiar aici pe Facebook! Love u ! ps: stiu,am nasul rosu fara makeup", a scris Bianca pe Facebook. Prietenii virtuali au fost incantati de cat de bine arata Bianca complet nemachiata si au indemnat-o sa faca mai des asta."In sfarsit te vad mai naturala", "Esti minunata", "Iti sta mult mai bine naturala", a fost parerea admiratorilor, anuntaCancan.