Italienii au innebunit cand i-au vazut posteriorul Loredanei Chivu! Uite cum a aparut in fata tuturor! A plecat in vacanta in Italia si nu s-a putut abtine pana cand nu i-a facut pe toti sa nu se mai poata dezlipi de formele ei! Loredana Chivu a incercat inca o data marea cu degetul... la propriu, de data aceasta! Imbracata intr-un costum de baie albastru, bineinteles cu nelipsitii slipi tanga, Loredana Chivu a facut furori in vacanta din Italia. Blondina a ales sa se pozeze scotandu-si in evidenta posteriorul, care pare ca s-a cam... rotunjit, de cand este in vacanta. Se pare ca pacatoasei ii prieste de minune concediul si n-ar mai vrea sa se intoarca vreodata, daca ne luam dupa declaratiile ei. "O viata as sta numai in vacanta!", a scris Loredana in dreptul imaginii exotice, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Soc! Mihai Traistariu a renuntat la par. Cantaretul a postat o serie de fotografii astazi dintr-un salon de infrumusetare, unde si-a facut de cap. Aflat pe punctul de a lansa un nou album, Mihai a simtit nevoia sa isi imbunatateasca look-ul si a apelat la serviciile profesionistilor. Mihai Traistariu si-a socat din nou fanii de pe Facebook cu o serie de fotografii. Cum fanii l-au vazut pana acum pe Mihai pe toaleta si in lenjerie intima, mai ramasese doar sa-l vada la epilat. Si cum dorintele admiratorilor trebuie indeplinite, vineri, Mihai a postat poze de la o sedinta de infrumusetare faciala si corporala, anuntaClick.

Antonia nu se mai ascunde. Si-a expus burtica intr-o bluza transparenta si a acordat primul interviu de cand a anuntat ca e insarcinata. Antonia a tinut prima pagina a publicatiilor in ultimele saptamani, de cand si-a recunoscut relatia cu Alex Velea si a anuntat ca la sfarsitul anului vor deveni parinti. Artista nu a renuntat la concertele in care reuseste sa faca spectacol de fiecare data si sa hipnotozeze publicul, iar dupa aflarea vestii au inceput sa apara din ce in ce mai multe fotografii in care se vede burtica artistei. Zilele acestea, Antonia s-a aflat pe litoral, unde a avut un concert intr-un club din Mamaia. Insotita de Alex Velea, artista a facut show in fata a mii de oameni veniti sa o vada. Cantareata nu si-a ascuns burtica in crestere, ba dimpotriva, a lasat-o la vedere, intr-un top transparent, scrieProtv.ro.

Imagini rare! Laura Cosoi, sexy pe o plaja pustie! Satula de aglomeratia de pe litoral, Laura Cosoi a evadat intr-un loc special, mai putin populat si foarte linistit. Laura a lasat statiunea Mamaia, pentru un loc retras, unde a petrecut cateva ore linistite, alaruri de iubitul ei Cosmin. "Zilele trecute mi-am dorit sa gasesc un loc pe plaja unde sa nu fie aglomerat. Recunosc, a fost destul de greu dar cum m-am indreptat spre Vadu am gasit exact ceea ce cautam. Chiar daca in zona corturilor era un eveniment (concert, cherhana, oameni care inaltau zmee etc.), am reusit sa ne indepartam pana intr-acolo unde am gasit linistea si marea intr-un singur loc. Am petrecut o zi spledida, ferita de aglomeratie si galagie. Am ascultat valurile, am alergat pe plaja, am mancat nectarine, am stat la povesti impreuna cu Cosmin si ne-am amintit de vremurile cand eram mici si mergeam cu parintii la mare. Frumos peisajul, nu? Tie iti plac locurile linistite sau aglomerate?", a scris Laura Cosoi pe blogul personal, conformCancan.

Noua iubita a lui Irinel Columbeanu, sarut pasional cu o femeie! In ce ipostaze a fost surprinsa Denisa Botcari. Denisa Botcari face cucerire dupa cucerire. Tanara, in varsta de 22 de ani a devenit cunoscuta in urma relatiei de scurta durata cu fotbalistul Adrian Cristea. Cand nimeni nu se astepta, blondina a pus gheara pe nimeni altul, decat Irinel Columbeanu. Mare amator de femei tinere, afaceristul se pare ca a cucerit-o si pe Denisa, cu care se afiseaza din ce in ce mai des in cluburile de la mare. Cei doi sunt de nedespartit pe litoralul romanesc, unde petrec pana dimineata. Se pare ca pe blondina nu o atrag numai barbatii cu bani, ci si femeile frumoase. De fiecare data cand are ocazia, aceasta se apropie destul de mult de tinerele din jurul ei, ajungand chiar sa se sarute cu ele. Pe contul de facebook al Denisei au aparut numeroase fotografii cu aceasta in ipostaze tandre cu diferite domnisoare. Modelul se pare ca se simte foarte bine in compania fetelor, poate chiar mai bine decat in prezenta domnilor cu care a fost cuplata, anuntaClick.