Dragostea se face in minim doi! Cea mai tare poza posibila: Antonia il saruta pasional pe Alex Velea! Alex Velea si Antonia sunt impreuna de foarte mult timp, insa nu si-au facut relatia publica. S-au ferit sa recunoasca ca formeaza un cuplu, insa misterul a fost spulberat in urma cu cateva saptamani, cand cantareata a anuntat ca este insarcinata. Alex Velea urmeaza sa devina tata. Antonia este insarcinata in 4 luni, iar acum cei doi au inceput sa se afiseze din ce in ce mai des impreuna. Artistul merge la toate concertele Antoniei si nimeni nu mai are nicio indoiala in privinta faptului ca cei doi se iubesc nebuneste. Alex Velea a postat pe contul lui de Instagram o imagine in care Antonia il saruta pasional pe gat, iar descrierea face toti banii: "Noi trei, noi vechi", scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Gina Pistol vrea sa se marite, dar isi avertizeaza pretendentii. La 32 de ani, Gina Pistol nu-si doreste o nunta cu lautari, dar nu respinge ideea de a deveni mama inainte de a trece pe la starea civila. "Eu nu-mi fac viata dupa ce e la moda sau nu, traiesc dupa cum simt eu si cel de langa mine. Nu sunt genul de mireasa cu lautari in fata blocului si furata de la nunta, un astfel de eveniment cred ca ar trebui sa fie intim, sarbatorit impreuna cu familia si prietenii apropiati, fara nimic monden in el. Eu sunt sigura ca pentru fiecare dintre noi exista o persoana care sa ne completeze, dincolo de atractia fizica si modul in care te intelegi in viata de zi cu zi, o persoana care iti citeste in priviri ceea ce simti. Nu m-ar deranja sa devin mama inainte sa ma casatoresc", a marturisit Gina, pentruClick.

Iubitul Andreei este somer! Michael a renuntat la New York, de dragul Balancei, si s-a mutat in Bucuresti. Michael si Andreea Balan au plecat in America, la inceputul saptamanii trecute, pentru a petrece cateva zile, dar si pentru ca el sa-si puna la punct transferul in Romania. Pana la rezolvarea problemelor, Balanca va face naveta Bucuresti-New York, loc de unde s-a reintors vineri si unde va pleca din nou luni dimineata. Alesul Andreei a petrecut aproape trei saptamani in Romania, timp in care si-a urmat iubita la toate concertele din tara. Michael nu mai e strain de businessul Balancei, ba chiar a demonstrat ca s-a integrat perfect in echipa ei, facandu-se util la concerte, informeazaLibertatea.

David Cristian, adevaratul hit al Amnei. Ieri, ora 11:49, artista a devenit mamica si a nascut un baietel pe nume David Cristian. Vedea s-a declarat cea mai fericita femeie de pe pamant, iar pe micut l-a numt o minune. Cantareata a postat si o imagine cu micutul ei, iar imaginea a strans peste 2000 de like-uri intr-un timp foarte scurt. Cristi povesteste ca momenul nasterii a fost unul neasteptat. Chiar daca pana acum nu au fost probleme grave, ci doar multe emotii, la ultimul control medicul le-a recomandat parintilor sa ramana in spital si a programat de urgenta nasterea, inainte de termen. Motivul: micutul avea cordonul ombilical infasurat in jurul gatului. Insa dupa aceea totul a decurs perfect, scrieStirileProtv.ro.

Surpriza totala! Nimeni nu se astepta la asta! Bianca Dragusanu a recunoscut ca e insarcinata. Bianca si Victor Slav au fost casatoriti doar 3 luni iar divortul lor a luat prin surprindere o luna intreaga. Roscata a terminat-o cu Victor dupa ce a plecat intr-o excursie la Paris cu Adrian Cristea. Lucrurile sunt insa pe cale sa se schimbe. In ultimele zile, Bianca si Victor au dat semne de impacare. S-au sarutat cu foc intr-un club din Mamaia, iar fostul prezentator al rubricii meteo pare ca a iertat-o pentru infidelitatile ei si a primit-o inapoi in bratele sale. Lucrurile tind insa sa capete o intorsatura la care nici cea mai creativa minte nu ar fi putut sa o intuiasca. Bianca crede ca este insarcinata, iar copilul este al chiar al lui Victor. "S-ar putea sa fiu gravida", a spus Bianca, care a postat recent un filmulet pe pagina ei de Facebook cu cele mai frumose momente de la nunta ei, in incercarea disperata de a-si recuceri fostul sot. Mai mult decat atat, vedeta a inceput sa poate si verigheta, semn ca intentiile ei sunt cat se poate de serioase, anuntaCancan.

Andei Adam ii sar sanii din sutien: "Sunt topita". Zilele acestea ne confruntam cu temperaturi foarte mari, iar vremea este insuportabila pentru multi dintre noi. Acelasi lucru se intampla si cu Anda Adam care a renuntat la haine din cauza caniculei. Cantareata a postat pe pagina de Facebook o fotografie in lenjerie intima care a innebunit fanii. Caldura a invins-o pe Anda Adam, spre bucuria admiratorilor ei care o pot vedea in toata splendoarea ei. "Azi sunt topita de caldura...", a postat cantareata impreuna cu poza care candideaza la categoria "Cea mai fierbinte fotografie a acestei veri", informeazaClick.