Monica Gabor s-a intors in Romania! N-o sa-ti vina sa crezi cum arata dupa un an de SUA. Un an. Atat a stat Monica Gabor departe de Romania. Acum, fosta doamna Columbeanu s-a intors in tara, dar toti apropiatii au avut un soc cand au vazut-o. Aceasta este complet schimbata, fiind mai slaba decat o stia toata lumea. De la inmormantarea mamei sale, Monica Gabor nu a mai pus piciorul in Romania. Dupa 12 luni in care a stat departe de tara natala, vedeta a revenit pe plaiurile mioritice pentru a organiza parastasul de un an in memoria celei care i-a dat viata. A sosit in aceasta seara pe aeroportul Henri Coanda, de unde s-a urcat in mare graba in masina care urma sa o duca la Mamaia, acolo unde micuta Irina se bucura de vacanta alaturi de tatal ei. Atunci cand au vazut-o, insa, toti apropiatii Monicai au avut un soc. Fosta doamna Columbeanu a slabit vizibil si pare foarte palida, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Loredana Chivu, topless in piscina! Blonda si-a innebunit prietenii cu poza asta. Loredana a postat o fotografie extrem de incitanta pe contul ei de Facebook. Ea se afla in Turcia, la Belek, in vacanta, si s-a pozat seara in piscina, fara sutien. Focoasa blobda isi tine unul dintre sani acoperiti cu mana pentru a nu le arata chiar tot amicilor de pe reteaua de socializare. Chiar si asa, prietenii virtuali au fost innebuniti sa o vada intr-o asemenea ipostaza si i-au scris o multime de mesaje admirative. Loredana Chivu adora sa isi arate formele voluptuoase atat pe micul ecran, cat si pe plaja, unde poarta costume de baie minuscule. Loredana a marturisit recent ca si-a cumparat, pana acum, nu mai putin e 65 de costume de baie, pe care le etaleaza in concedii, anuntaLibertatea.

Ruby, cea mai fierbinte aparitie a verii. Constienta de aspectul sau fizic de invidiat, Ruby nu are nicio retinere in a imbraca dintre cele mai sexy tinute, iar fanii sunt mai mult decat incantati sa o vada asa. Paparazzi au surprins-o pe focoasa artista la piscina, iar domnii care au privit imaginile au fost atrasi ca un magnet de trupul ei sexy. Cele mai fierbinti imagini cu Ruby se pare ca sunt acestea. Intr-un costum de baie din doua piese, minuscul, intr-o nuanta aprinsa de rosu, Ruby a facut furori printre cei care se aflau in imprejur. Artista este posesoarea unui trup de invidiat, cu forme apetisante care intoarce capetele domnilor pe strada si care starneste invidia doamnelor si domnisoarelor. Potrivit cancan.ro, Ruby nu este o impatimita a sportului, iar dietele nu sunt deloc prietenele ei pentru ca este o pofticioasa., iar in ciuda acestora, cantareata este posesoarea unor forme perfecte, informeazaStirileProtv.ro.

Are 77 de ani si si-a operat toata fata! Cum arata acum Maria Ciobanu dupa ce si-a ridicat pleoapele si si-a facut lifting! Ajuns la varsta de 77 de ani, Maria Ciobanu a intrat in reparatii capitale. Mai exact, ea a apelat la medicul estetician pentru a scapa de ridurile inestetice, care ii acoperisera intreaga fata, dar si pentru a-si ridica sprancenele. Una dintre doamnele muzicii populare a fost o prezenta din ce in ce mai rara in ultimii ani, pe scena muzicii romanesti. Se pare ca motivul ar fi faptul ca Maria Ciobanu are grave probleme de sanatate, astfel ca, in tot acest timp, interpreta de muzica populara a locuit in America, alaturi de fiica ei. La inceputul acestui an, mama lui Ionut Dolanescu a suferit si un accident vascular si a avut nevoie de recuperare, insa, din fericire, ea nu a ramas cu sechele, scrieCancan.

Cristina Spatar si-a scos silicoanele la bronzat! La 42 de ani, regina R&B nu se dezminte. Arata ca o sirena! Cristina Spatar se afla in aceste zile pe Litoral, impreuna cu cei doi copii ai sai, Albert si Aida. Desi are 42 de ani, regina R&B arata perfect in costumul ei de baie marca Luis Vuitton. Cristina arata ca o adevarata sirena, sta la bronzat cat e ziua de lunga si a bagat toti masculii de pe plaja in boala cu silicoanele ei. Asta in timp ce sotul, Alin Ionescu, a ramas acasa, fiind ocupat cu afacerile, anuntaClick.