Cum o impaca Monica Gabor pe Irina dupa ce nu a mai vazut-o de un an. Monica Gabor incearca sa se apropie din nou de fetita pe care o are cu Irinel Columbeanu. Fosta "Scorpie de la Izvorani" a ajuns joi dupa-amiaza in Romania si a plecat glont pe litoral, acolo unde se aflau cazati Irina cu tatal sau. Satena a luat masa impreuna cu micuta la terasa hotelului, iar astazi s-au distrat la piscina. Monica Gabor radiaza de fericire. Fosta doamna Columbeanu a revenit in tara fix la un an de la ultima ei vizita si a vrut ca inainte de parastasul pe care-l pregateste impreuna cu familia pentru mama sa decedata anul trecut sa petreaca mai mult timp cu Irina, informeaza Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Dieta Kate Middleton! Uite ce mananca ducesa ca sa arate perfect si sa aiba par si unghii sanatoase. Ducesa de Cambridge are un nou regim alimentar, prin care are o noua silueta si o piele mai frumoasa. Mai mult, regimul ar ajuta parul si unghiile sa arate cat mai bine. Meniul este insa drastic, 100% crud. Pe langa beneficiile unui aspect fizic perfect, alimentele crude sunt bogate in substante nutritive care imbunatatesc sanatatea. Nu exista o regula, dar prelucrarea termica trebuie sa se faca la peste 47 de grade. Distruge altfel enzime benefice. Dieta include nu numai fructe si legume crude, dar si peste si carne crudp, iar indulcitorii artificiali sunt exclusi. Optiunile pentru indulcirea diverselor alimente pot fi doar stevia sau mierea naturala, scrie Libertatea.

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au ales si nas pentru copilul lor! Vezi cine urmeaza sa il crestineze pe cel mic. Dupa ce a anuntat fara sa vrea ca este insarcinata, Bianca Dragusanu a facut public si numele celui care urmeaza sa ii boteze copilul pe care il asteapta cu Victor. Nasul urmeaza sa fie tot o persoana publica. Invitata intr-o emisiune de televiziune, Bianca Dragusanu a anuntat fara sa vrea ca este insarcinata. Vazand ca vestea i-a luat prin surprindere pe toti cei de fata, roscata si-a nuantat cumva afirmatiile. "N-am voie sa fac injectii, ca s-ar putea sa fiu gravida. (...) Mi-as dori sa fiu insarcinata sau sa raman insarcinata!", a declarat Bianca. Tot ea a mai spus ca si-ar dori foarte mult sa devina mama unei fetite si ca s-a interesat care ar fi cea mai buna perioada pentru a-si indeplini visul, noteaza Cancan.

Alexandru Piturca si Ramona Gabor, printre datornicii de lux la stat. Autoritatile se pregatesc sa le blocheze conturile. Ramona Gabor, fosta cumnata a lui Irinel Columbeanu, dar si fiul cel mare al selectionerului Victor Piturca sunt executati silit, pentru ca nu si-au platit impozitele pe masini. Fiul cel mare al selectionerului Victor Piturca, Alexandru Piturca, nu si-a platit impozitele datorate statului pentru masina proprietate personala, un teren intravilan si un apartament. Din 2008, s-au adunat datorii de peste 20.000 de lei, iar cu penalitati cu tot suma urca la 38.000 de lei. El spune insa ca nu stie despre datorii atat de mari, desi directia de impozite a Primariei Sectorului 5 se pregateste sa-i blocheze conturile, relateaza Stirile ProTV.

Andreea Balan, goala in cada! Uite cum s-a pozat pentru prieteni. Andreea arata, cel putin in fotografii si in fata aparatelor de filmat, ca a trecut peste durere, ca a inceput practic o noua viata si ca este cu adevarat fericita. Dupa o vacanta in SUA, unde se pare si-a intalnit si noul iubit, cantareata a intrat din nou intr-un program intens de filmari. Pentru a se relaxa, ea a postat pe Facebook o fotografie incitanta cu ea, in care se vede ca nu poarta haine, in timp ce sta in cada plina cu apa, si urmatorul mesaj: "Un ceai cald si o baie fierbinte la 3 dimineata", scrie Libertatea.

Smiley, Moga si Chirila, la barba noua, iubita noua. Trei, Doamne, si toti trei barbosi! Click! va prezinta noua fata a juratilor de la "Vocea Romaniei", aceasta schimbare fiind pe placul sefilor de la PRO TV si, probabil, un magnet pentru audienta. Pe langa asta, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila au fiecare noutati si in viata privata. e ceva vreme, Smiley (31 de ani), Marius Moga (32 de ani) si nou-venitul Tudor Chirila (40 de ani) au incuiat in dulap masina de ras, iar fotoreporterii Click! i-au surprins cu noua infatisare, gandita probabil special pentru show-ul de talente pe care il jurizeaza. Cei trei jurati au bifat schimbari nu doar din punct de vedere fizic, ci si la capitolul amor,