Sarcina i-a marit sanii Antoniei. Selfie incendiar cu sfarcurile la vedere. Sarcina Antoniei a fost o buna perioada ferita de public, in ciuda semnelor pe care artista le afisa. Bustul din ce in ce mai mare al Antoniei a devenit un nou punct de atractie in selfie-urile realizate de ea. Antonia este insarcinata in luna a cincea cu Alex Velea, iar sarcina ei este una dintre cele mai controversate din showbiz, scrie spynews.ro. In ciuda parerilor contrarii, la adresa ei si relatiei cu Velea, ea continua sa pozeze mandra cu noua ei burtica de gravida si copilul pe care il poarta, scrie RTV.net.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Si-a depasit in sfarsit complexele. Fosta sotie a unuia dintre cei mai bogati romani s-a dezbracat la plaja si a lasat sa i se vada... Fosta sotie a actionarului majoritar al echipei Dinamo, Ionut Negoita, si-a invins in acest an toate complexele. Carmen Negoita a renuntat la costumul de baie care ii acoperea o cicatrice, dupa ce a "infrumusetat-o". Asa cum au remarcat paparazzi revistei Spy, Carmen Negoita reuseste perfomanta sa se mentina in forma si sa arate bine, chiar daca acum este o mama singura cu doi copii, potrivit Cancan.

Surorile Gabor, parastas cu muzica de petrecere. Parastasul mamai lor, pentru care au venit de la mii de kilometri distanta, nu a iesit asa cum si-ar fi dorit. Surorile Gabor nu au stiut cum sa plece mai repede de la restaurantul in care au organizat pomana, iar asta deoarece de pe terasa alaturata rasuna muzica de petrecere de la o nunta care se desfasura in paralel. Monica, Ramona si sora lor, Alina, au organizat , la Bacau, parastasul de un an al mamei lor, Veronica Bulai. Continuarea in Click.

Secretul pe care Andreea Marin nu-l stia despre Tuncay. Care e marele pacat al turcului. Sotul Andreei Marin s-a indragostit de fotbal dupa ce l-a vazut pe Hagi! Ce crede ca se intampla la Sueprcupa Turciei. Hagi l-a facut pe sotul turc al Andreei Marin sa iubeasca fotbalul. E mare fan al lui Galatasaray! Tuncay, sotul de 28 de ani al Andreei Marin, e fizioterapeut si va lucra cu N'Doye si Zicu la Targu Mures. Se pregateste si de primul mare derby al Turciei, Galata - Fener! scrie Sport.ro.

Palatul cu robinete de aur va putea fi vizitat de anul viitor. Pana acum, am vazut doar in poze si in reportaje difuzate la TV luxul in care traia familia Ceausescu. In mai putin de un an insa, Palatul Snagov si trei dintre vilele situate pe acelasi lac, cunoscute drept resedinte ale fostului dictator, vor intra in circuitul turistic, deschizandu- si usile celor curiosi sa vada, printre altele, robinetele din aur, candelabrele din cristal si mobila scumpa, potrivit Libertatea.