​Primele poze cu "buzele de ratusca" ale campioanei olimpice Sandra Izbasa! Cum arata acum gimnasta dupa operatia estetica. Sandra Izbasa a mai detronat un mit, respectiv acela ca sportivele nu apeleaza la serviciile medicului estetician. De curand, campioana mondiala si olimpica a afisat o noua infatisare, mult mai schimbata. Ce-i drept, atunci cand nu se afla in sala de concurs, Izbasa este cu totul diferita, insa interventia pe care si-a facut-o la nivelul buzelor ii schimba complet fizionomia. Interventia care ii confera un cu totul alt aer gimnastei nu a durat mai mult de 20 de minute, insa rezultatul este spectaculos. Sandra si-a injectat acid hialuronic in buze, iar acum se poate mandri cu un "bot de ratusca". Dupa cum o si face. Izbasa a asteptat sa treaca de perioada de convalescenta pentru a putea iesi asa in public, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Adela Popescu si Radu Valcan au luat o decizie importanta. Adela Popescu a povestit pe blog de ce a hotarat impreuna cu iubitul ei Radu Valcan sa-i puna caineleui aparat dentar. Chiar daca a recunoscut ca ideea a starnit amuzamentul apropiatilor, sacrificiile facute pentru micutul pug Ciu sunt nenumarate si nu tin cont de parerile celor din jur. "Eu si Radu ne gandim serios sa ii punem lui Ciu aparat dentar!... Ca ne iubim foarte mult cateii am mai spus-o. Ca facem sacrificii pentru ei, daca n-am mai spus-o, o spun acum. Ca nu poti sa pleci cand ti se taie, nu putem sa va ascundem, ca e bine sa stiti si voi in cazul in care intentionati sa va luati un balos. Sau o pisica. Sau orice are nevoie sa iasa sa faca pisu, sa manance si sa i se schimbe apa... Stiu ca pentru multi pare un film prost, o comedie de categorie C, dar cei care au animale sunt sigura ca inteleg ce inseamna dragostea asta nemarginita pentru un superb exemplar de ciobanesc german paros si pentru acest balos ingamfat de mops, cu trasaturi si comportament de batranel astmatic", a scris Adela Popescu pe blogul sau, conformClick.

S-a recasatorit cu Victor Slav? Bianca Dragusanu a pus iar verigheta pe deget. La numai sase luni de la divort, Bianca Dragusanu este mai fericita ca oricand. Ea a reusit sa-l recucereasca pe Victor Slav, iar acum pozeaza intr-un cuplu fericit si bine sudat. Atat de stransa este legatura dintre cei doi, incat Bianca poarta din nou verigheta de la nunta. Abia intoarsa din vacanta impreuna cu Victor Slav, Bianca Dragusanu pare mai fericita ca oricand. Blonda apare intr-o fotografie cu verigheta pe deget, semn ca porumbeii ar fi revenit la sentimente mai bune. De altfel, chiar prietena ei, Lavinia, a dat-o de gol pe Bianca atunci cand a afirmat ca la inceputul lunii august, a fost cateva zile la Deva cu Victor Slav si au petrecut impreuna cu nasii lor de cununie, dar si cu parintii divei, informeazaLibertatea.

Adevarul despre relatia dintre Leo Iorga si presupusa amanta! Sotia a spus tot despre poveste dintre solist si impresara. In urma cu doi ani, Leo Iorga si sotia sa, Paula, au avut mici neintelegeri, iar artistul a decis sa locuiasca singur, o perioada. Nu a stat in casa presupusei amante, asa cum a sustinut aceasta, ci in casa unui bun prieten din Bucuresti. In orice casnicie exista tensiuni si nu este totul doar lapte si miere. Este cazul si indragitului artist Leo Iorga care, in urma cu doi ani, a avut ceva neintelegeri cu sotia sa, Paula, si a decis sa plece pentru o perioada din caminul conjugal. S-a refugiat in casa unui bun prieten din Bucuresti si nu in locuinta Florentei Marin, presupusa sa amanta, asa cum s-a zvonit, dupa cum ne-a povestit chiar sotia artistului, scrieCancan.

Vaduva lui Pintea: "Sunt foarte indragostita"! Declaratii exclusive despre Laurentiu, medicul cu care se va recasatori Lavinia Tatomir. Lavinia Pintea a iesit din "umbra" lui Adrian Pintea. Sufletul ei a fost in doliu timp de sapte ani, cati au trecut de la moartea marelui actor, pe care l-a divinizat. Acum, insa, vaduva acestuia iubeste din nou. Si-a daruit inima neconditionat unui fost coleg medic. La sapte ani de la moartea actorului Adrian Pintea, Lavinia Pintea (34 de ani), vaduva acestuia, a facut din nou loc iubirii in inima ei. O femeie tanara, inteligenta si frumoasa, nu a dus lipsa niciodata de admiratori, dar nu s-a grabit sa aleaga. Undeva, in sinea ei, parca a simtit ca barbatul care o va iubi fara jumatati de masura va aparea candva, atunci cand va fi scris sa se intample. El era, insa, mai aproape decat si-ar fi imaginat, anuntaClick.