Andreea Balan s-a razbunat crunt pe Keo. Planul a functionat impecabil. Relatia dintre Andreea Balan si Keo pare compromisa complet. Desi solistul si-a cerut iertare, s-a despartit de blondina Misty, cu care o insela si a compus chiar si un album intreg cu piese de dragoste, cantareata nu mai vrea sa auda de el. Orgolioasa ca orice femeie inselata, Andreea Balan (30 de ani) i-a "copt" lui Keo (36 de ani) un plan de razbunare pe cinste. Apropiatii cuplului spun ca sansele ca cei doi fosti iubiti sa se mai impace sunt nule. Cantaretul cu care Balanca s-a iubit noua ani a sperat insa pana in ultimul moment s-o recucereasca pe blondina, motiv pentru care a renuntat la multe. In primul rand, s-a despartit de Alexandra Pavel, alias Misty, femeia cu care se pare ca ar fi inselat-o pe Andreea si cu care s-a afisat dupa despartire. In plus, Keo si-a cerut scuze de la fosta iubita in piesa "Dupa furtuna", pentru care a filmat un videoclip, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Esca a primit multe dulciuri roz de ziua ei. Zi mare pentru Andreea Esca ieri, cand a implinit 42 de ani. Colegii, prietenii si alti cunoscuti au felicitat-o si s-au intrecut in a-i face cadouri si urari. Primii care au marcat evenimentul au fost copiii vedetei si sotul ei, Alexandre Eram. A primit zeci de cadouri si sute de flori, dar gestul copiilor ei a facut-o sa-i dea lacrimile. Alexia (14 ani) si Aris (11 ani) au asteptat pana la miezul noptii, cand au dat buzna in camera mamei lor si au sarit pe ea sa o imbratiseze si sa o felicite. Vedeta a mai primit cadou si un candy bar de la colegii de serviciu, informeaza Libertatea.

S-au despartit dupa doi ani de iubire patimasa. Britney Spears s-a despartit de iubitul sau, David Lucado. Cei doi si-au spus adio dupa doi ani de relatie, cand cantareata spera ca povestea lor sa se termine cu o casatorie. "Ahhh, viata de femeie singura!", a scris Britney Spears, in varsta de 32 de ani, pe contul sau de pe plaforma de microblogging Twitter. Informatia privind despartirea celebrului cuplu a fost confirmata si de un purtator de cuvant al cantaretei, potrivit contactmusic.com. Britney Spears nu a dat detalii despre motivele despartirii de David Lucado, dar presa a speculat ca ar fi vorba despre un clip video in care acesta e surprins in timp ce o inseala pe cantareata cu o alta femeie. Cantareata americana a avut mai multe probleme legate de viata de cuplu, dupa ce a divortat in 2007 de Kevin Federline si a rupt logodna cu Jason Trawick, in 2013. Vedeta parea sa fie fericita alaturi de David Lucado, care lucreaza in domeniul juridic, scrie Click.

Fiicele lui Dinu Patriciu, desfigurate de durere dupa ce si-au adus tatal mort acasa. Durere fara margini pentru fetele lui Dinu Patriciu, care si-au adus tatal mort acasa. Aflate in Anglia, Ana si Maria au sosit in Romania alaturi de trupul neinsufletit al tatalui lor. Primele imagini cu cele doua fete ale lui Patriciu au fost surprinse in exclusivitate de paparazzi Cancan.ro. Ana, fiica cea mare a omului de afaceri a sosit acasa impreuna cu sotul ei, care a fost in permanenta alaturi de aceasta. Prima care a ajuns acasa a fost fiica cea mica, Maria, purtand haine groase negre, care a venit direct de la aeroport. Cele doua fete au adus cu ele in Romania, patru tablouri mari. Cei care le-au carat de la masina a fost iubitul Anei, impreuna cu alti doi barbati. Dupa cauteva minute petrecute in casa, cele doua fete s-au indreptat catre locul in care a fost depus trupul neinsufletit al tatalui lor, pentru a vechea la capataiul tatalui lor, insa inainte, fica cea mica s-a intors la aeroport pentru a lua celelalte bagaje cu care au sosit in Romania.

Cat de rau a ajuns sa arate pustiul simpatic din "Singur acasa"! Inca din copilarie a fost unul dintre cei mai iubiti si apreciati actori americani. Cu timpul, Macaulay Culkin nu a rezistat, se pare, vietii agitate de vedeta si a clacat din cauza viciilor. Avea doar 11 ani cand a devenit celebru, iar numele lui era pe buzele tuturor. In prezent, insa, la cei 34 de ani ai sai, bautura si drogurile l-au distrus. Aparitiile lui Macaulay Culkin, cel putin ciudate, demonstreaza tot mai clar acest lucru. Macaulay Culkin a devenit dependent de alcool si de droguri, iar starul pare ca nu isi mai revine. In plus, in prezent nici producatorii de filme nu ii mai acorda niciun fel de atentie, noteaza Click.

Jackie Chan imbracat in ie, la Bucuresti. Actorul Jackie Chan va imbraca o ie, pe 11 septembrie, la evenimentul de inaugurare a Zilelor Filmului Chinezesc din Romania, care va avea loc in Baneasa. In urma propunerii pe care Casa Romano-Chineza i-a facut-o lui Jackie Chan de a deveni ambasador cultural onorific, actorul a acceptat sa poarte o ie, pe care sa o promoveze si in alte tari din lume, ca un simbol al identitatii nationale a Romaniei. Impreuna cu Jackie Chan va sosi in Romania si actrita Ziyi Zhang, cunoscuta publicului din Romania pentru rolurile din premiatul "Tigru si Dragon", de Ang Lee, si din filmul "Memoriile unei gheise", de Rob Marshall, pentru care a fost nominalizata la premiile Globul de Aur si BAFTA. La randul ei, actrita va fi numita de Casa Romano-Chineza ambasador cultural onorific al relatiilor dintre China si Romania si va purta si ea o ie la evenimentul de lansare a Zilelor Filmului Chinezesc, scrie Libertatea.