Fotografii nud cu noua iubita a lui Lutu! Cum arata si cu ce se ocupa femeia pentru care aghiotantul lui Gigi Becali il neglijeaza. Lutu nu este doar "baiatul bun la toate" si omul de baza al lui Gigi Becali, ci si un adevarat Don Juan. Barbatul s-a cuplat de curand cu o adevarata bomba sexy, care a incins toate spiritele in momentul in care a intrat cu inca trei fete goale in dus. Desi nu pare genul care sa invarta femeile pe degete, Ionut Lutu este insa un adevarat talent in materie de cuceriri. Cel putin asa o demonstreaza cu ultima relatie. Barbatul a pus mana pe un "iepuras" Playboy, o fosta iubita de-a unui stelist. Zilele trecute, Cancan.ro l-a intalnit pe Lutu in mari tandreturi cu o roscata. Cei doi se sarutau si se imbratisau de mama focului pe plaja pe care o detine unul dintre nepotii lui Gigi Becali, Lucian. Aflat de la inceputul verii la Mamaia, Lutu de abia de curand s-a afisat pe plaja cu Iulia Rosca, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cantareata Lea Michele, goala pe Internet. Pozele ce trebuiau vazute de nimeni. Apple si serviciul lor de stocare iCloud sunt in mare dificultate dupa ce conturile a circa o suta de celebritati au fost sparte de hackeri. Imaginile gasite sunt uluitoare: vedete iubite in toata lumea goale complet! Una dintre celebritatile care si-au urcat pozele pe iCloud este cantareata si actrita americana Lea Michele. Ea este protagonista in serialul muzical "Glee" in rolul lui Rachel Berry, anuntaClick.

Loredana Groza, in costum de baie, la 20 de ani! Imaginea din anii '90 care i-a innebunit pe fani! Uite cum arata vedeta. Fanii Loredanei Groza au admirat-o si acum 24 de ani si o admira si in prezent. Desi anii au trecut, cantareata se metine in forma si prezent, chiar daca nu a apelat la chirurgia estetica asa cum au facut alte vedete de la noi. Lori este insa nostalgica dupa vremurile din anii '90, cand era la inceputul carierei. "Profitati de ultimele secunde de vara... Let's do it like in the 90's:)", a scris Loredana pe Facebook, acolo unde a publicat si o fotografie de colectie, de la mare, de pe vremea cand avea in jur de 20 de ani. Frumoasa si rebela, Lori purta un costum de baie si o bluza rosie, imaginea facand furori printre amicii virtuali. "In '90 aveam 15 ani si saream gardul la Teatrul de Vara din Mamaia ca se te vad!!!", "O inima de 16 ani!", "Ai fost idolul copilariei... Acum esti diva Romaniei... Te pup dulce", au scris cativa dintre fanii Loredanei, informeazaLibertatea.

Victor Slav arunca bomba! Cine este cu adevarat vinovat pentru esecul casniciei sale cu Bianca! Victor Slav sustine ca, in cea mai mare parte, presa a fost cea care a daunat casniciei sale cu Bianca. Cu toate acestea, fostul prezentator meteo stie cine poarta cea mai mare parte din vina. Chiar daca Bianca l-a inselat la doar cateva luni de la nunta cu Adrian Cristea, Victor Slav sustine ca el este cel care a avut cea mai mare parte din vina. Fostul prezentator meteo spune ca, la acel moment, nu a stiut sa reactioneze asa cum ar fi trebuit. “Oarecum si din vina mea s-a intamplat ce s-a intamplat! In mare parte ma consider vinovat pentru ca trenuia sa fac anumite lucruri cand trebuiau si sa actionez astfel.”, a recunoscut Victor Slav intr-o emisiune TV, scrieCancan.

Consuelo Mutu, schimbare socanta de look! Cum arata acum. Sotia lui Adrian Mutu este o femeie curajoasa. Dovada sta si schimbarea de look la care a recurs. Consuelo a trecut pe la salonul de infrumusetare de unde a plecat cu o alta culoare a parului. Focoasa bruneta este acum o blonda veritabila. Consuelo Mutu si-a socat admiratorii dupa ce a postat pe contul ei de socializare o imagine cu noul ei look. Sotia fotbalistului a optat pentru o nuanta de blond, in locul pletelor brunete cu care s-a consacrat in showbiz. Noua infatisare i-a bulversat pe admiratorii ei. Daca unii au felicitat-o pentru schimbarea radicala, atii s-au lasat manati de nostalgie si i-au spus ca ii statea mai bine bruneta. Ramane de vazut daca transformarea este una permanenta sau a fost doar un moft, anuntaClick.