A inselat-o Connect-r pe Misha? Cum a fost filmat in miez de noapte, la Mamaia! El vara nu doarme si nu este deloc cuminte. Misha o sa turbeze cand o sa afle ce a facut Connect-R, un sot si un tata ireprosabil pana mai ieri. Cantaretul a fost filmat de catre paparazzi la Mamaia, in compania unor domnisoare. In jurul orei 5 dimineata, intr-o dimineata de vineri, Connect-R a iesit din club impreuna cu un prieten bun, cantaret si el, Jimmy Dub. Cei doi au petrecut cateva minute in fata localului, timp in care au discutat si au dat mai multe telefoane. Langa ei, doua tinere parca ii asteptau, insa nu au vrut sa arate ca ar fi fost impreuna. Connect-R si Jimmy Dub au plecat impreuna in aceeasi masina. Fetele i-au urmat, intr-o alta masina. S-au oprit la un hotel din Mamaia, iar Jimmy Dub a coborat si a intrat inautru pentru a cere niste detalii, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Iolanda, sora lui Sergiu Nicolaescu, si Dana, impacare de 200.000 de euro! De-acolo de Sus, din Ceruri, cu siguranta, Sergiu Nicolaescu zambeste. Cele doua femei din viata lui au ingropat securea razboiului, dupa mai bine de un an si jumatate. Iolanda, sora regretatului regizor, a renuntat la procesul pe avere pe care i-l intentase Danei, cumnata sa. Satula de scandalurile in care a fost implicata in ultima perioada, Iolanda Nicolaescu (87 de ani) a decis sa puna capat acestei situatii tensionate. Singura si fara nici un sprijin, femeia s-a gandit mai bine si si-a dat seama ca n-are nimic de castigat daca va sta certata cu Dana (37 de ani), cumnata ei. Astfel ca, octogenara a renuntat la procesul care ar fi trebuit sa aiba loc astazi, prin care contesta testamentul lasat de fratelei ei si a decis sa se impace. Totul insa cu o miza. Potrivit unor surse apropiate familiei, Iolanda i-ar fi cerut Danei sa-i puna intr- un cont suma de 200.000 de euro, bani pe care batrana sa-i foloseasca in cazul in care cele doua s-ar certa din nou, anuntaLibertatea.

Bianca si Victor, mai indragostiti ca niciodata. Au hotarat sa-si mai dea o sansa si sunt mai fericiti ca niciodata. Bianca Dragusanu a tinut sa-si insoteasca iubitul la prezentarea de moda, de aseara, din mall-ul Promenada. Blonda l-a sorbit toata seara din priviri pe Victor si a recunoscut ca lupta sa-si salveze relatia. La eveniment au mai participat Dana Savuica, Crina Abrudan, Diana Dumitrescu, Oana Cuzino etc. Parada nu a fost ratata nici de Maria Marinescu, mai in forma ca niciodata dupa divortul de Frank. "Aceasta vara i-am dedicat-o fiului meu, am fost la mare impreuna", a marturisit creatoarea, pentruClick.

Vica Blochina, imagini super sexy pe plaja! Face yoga in cele mai provocatoare pozitii. Vica Blochina se apropiet de 40 de ani, insa nu-si arata deloc varsta. Fosta amanta a selectionerului Victor Piturca are un corp perfect si are grija mereu sa nu exagereze cu mancarea. Pe langa asta, blondina practica yoga. A profitat din plin de vara si a fost nelipsita de pe plaja. Aproape in fiecare weekend, Vica Blochina a mers la mare pentru a se bronza si apoi pentru a petrece prin cluburi. A avut insa parte de relaxare totala la nenumarate sedinte de yoga, iar fanii au avut sansa sa o vada in actiune. "Cea mai mare relaxare posibila pentru mine este sa merg in diverse locuri, cat mai departe de agitatie si sa fac yoga. Eu practic Ashtabga viniyasa, o forma de yoga care ma ajuta foarte mult atat fizic, cat si psihic", a spus Vica Blochina, scrieCancan.

Andreea Balan, transformare spectaculoasa! Uite cum va aparea in noul ei videoclip. Andreea Balan incearca sa treaca peste problemele din plan personal isi canalizeaza energia pe proiectele muzicale. Cantareata vrea sa dea lovitura cu un nou videoclip, dar si cu o noua imagine. Ea a filamt videoclipul noii ei piese, Super Soker, iar fotografiile surprinse in timpul turnarii scenelor arata o Andreea Balan mult transformata: alta atitudine, alta vestimentatie decat ce au vazut fanii pana acum si un nou concept muzical. In plus, desi aparitiile ei sunt sexy la fiecare concert sau videoclip, imaginile filmate acum par sa fie mai "fierbinti" ca niciodata. Noul single al Andreei Balan este o colaborare cu un artist foarte talentat din Caraibe si va fi lansata la finalul acestei luni direct cu videoclip, anuntaLibertatea.