Anuleaza divortul! Cea mai dezbatuta despartire din Romania s-a transformat in impacarea anului! Ce vedeta ramane casatorita! Rasturnare de situatie in cazul unuia dintre cele mai mediatizate cupluri din Romania. Desi in luna martie, Maria Marinescu si Franck Colin anuntau ca divorteaza, iata ca, in cele din urma, creatoarea de moda isi va retrage actiunea. A luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand a anuntat ca se marita cu un om de afaceri francez, Frank Colin. In 2009, Maria Marinescu si alesul inimii ei au facut o nunta ca in povesti in Franta, la care au participat cateva sute de persoane. In 2010, creatoarea de moda aducea pe lume un baietel, Levyn, iar ea si sotul sau marturiseau ca mai multa fericire nici nu ar fi putut sa primeasca de la Dumnezeu. In 2013, insa, totul avea sa se destrame pentru Maria, iar vestea ca sotul sau a fost arestat pentru trafic de droguri a socat o lume intreaga. Astfel, de un an si cinci luni, Frank Colin se afla incarcerat intr-o inchisoare din Franta, iar in curand va afla daca va fi condamnat sau achitat de acuzatiile aduse, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Loredana Chivu, rupta in fund si intre picioare in direct. Cine-si imagina ca va asista vreodata la o asemenea situatie? Loredana Chivu le-a aratat tututor telespectatorilor cum a ramas rupta in fund la emisiunea lui Capatos. Asistenta de la "Un show pacatos" a avut o seara plina marti, cand si-a rupt dresurile plasa pe care le purta, in timpul unui dans. Si pentru ca nu a avut cu ce sa le schimbe a ramas asa pana la finalul emisiunii. "Mi s-au rupt ciorapii", a spus Loredana Chivu, desfacandu-si candid picioarele in debutul emisiunii. Camera de filmat nu a prins momentul, asa ca blondina a insistat si si-a aratat si fundul, ca telespectatorii s-o creada, anuntaClick.

O romanca, noua Lauren Bacall a Hollywoodului. A fost aleasa pentru ca seamana cu ea. O ieseanca frumoasa si talentata a fost selectata pentru a juca intr-o noua productie hollywoodiana despre viata celebrei Lauren Bacall. Drama "Bogie si Bacall", un film despre viata celebrei actrite cu radacini romanesti Lauren Bacall, e rampa de lansare la Hollywood a tinerei Roxana Condurache. Productia care suscita deja interes urmareste tumultuoasa poveste de dragoste dintre celebra actrita, care a murit luna trecuta, la varsta de 89 de ani, si actorul Humphrey Bogart, insa scenariul introduce in scena si personaje precum Nat King Cole, Frank Sinatra, Judy Garland, Spencer Tracy sau Katherine Hepburn. Incantata sa o descopere pe frumoasa Roxana Condurache in urma unui casting sustinut pe internet, producatoarea Helise Flickstein a povestit ca a ales-o pe romanca deoarece seamana izbitor cu Lauren in tinerete, informeazaLibertatea.

Veste bomba! Tudor Chirila va deveni tatic! Cum arata femeia care l-a pus cu botul pe labe! Tudor Chirila este in culmea fericirii si are toate motivele, mai ales ca in ultima perioada i-a mers foarte bine, atat pe plan profesional cat si personal. Peste aproape doua luni, artistul va deveni tatic. Dupa indelungi cautari, in speranta ca va gasi femeia potrivita, iata ca Tudor Chirila a gasit persoana perfecta pentru el, care ii va darui si un copil, peste aproape doua luni. Iubita juratului de la "Vocea Romaniei", Iulia, este insarcinata in sapte luni. Cei doi formeaza un cuplu inca din 2012, insa au preferat sa stea departe de ochii curiosilor. Cea mai mediatizata relatie a lui Tudor Chirila a fost cu Andreea Raicu, insa, dupa despartirea de aceasta, artistul nu a mai vorbit in public despre viata lui personala, scrieCancan.

Laurette, umilita si jignita de fostul iubit: ''Imi spunea ca sunt o zdreanta''. Nu mai este cale de impacare intre Laurette Attindehou si cel care i-a fost iubit timp de sase ani, omul de afaceri, Mihai Stefan. Povestea celor doi pare a fi un scenariu desprins dintr-un film prost regizat. Mulatra incearca sa se refaca dupa cosmarul petrecut in ultimii doi ani si cu lacrimi in ochi a dezvaluit culisele dramei prin care a trecut alaturi de tatal fetitei ei. ''Ne-am cunoscut acum 5 ani jumatate, ne-am intalnit intr-o spalatorie auto. In urma cu aproape doi ani a inceput sa se schimbe radical. Comportamentul lui fata de mine devenise foarte deviant. Facea dese crize de gelozie, eram in permanenta monitorizata, toate apelurile si mesajele pe care le primeam erau spionate de catre Mihai. Angajase pe cineva sa ma controleze pe telefonul mobil. Cred ca nu avea incredere in el in primul rand si de aici si comportamentul lui. Pe parcurs a devenit foarte gelos", a declarat mulatra, conformClick.