Adevarul despre viata lui Lucian Viziru in Germania! Fratele solistului rupe tacerea. Stirea ca Lucian Viziru este executat silit de banci, a facut ocolul internetului, in urma cu cateva saptamani. Mai mult decat atat, s-a spus ca solistul ar avea o viata foarte grea in Germania si ca se descurca cam greu cu banii. Fratele acestuia, actorul Augustin Viziru, rupe tacerea pentru Cancan.ro si face lumina in acest caz. "Nu este nimic adevarat. Lucian nu are probleme financiare si nici cu bancile. Are o viata minunata in Germania, mi-a placut ce am vazut acolo. Sunt o familie fericita, se iubesc si traiesc bine. Lumea vorbeste prostii despre el, fara ca macar sa se intereseze care este adevarul. Sunt niste inventii", ne-a declarat actorul, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Soprana care a protestat goala isi explica gestul. Timisoreanca Diana Pap a socat, zilele trecute, cand s-a fotografiat complet dezbracata, purtand o masca de gaze, in centrul orasului. Soprana a devenit cunoscuta pentru protestele ei excentrice fata de poluare, dupa ce, la inceputul anului, si-a dat jos pantalonii si s-a asezat pe un vas de WC ce trona in mijlocul strazii. Diana a acceptat sa explice pentru Libertatea cea mai recenta iesire a sa la rampa. "Totul este o forma de arta. Fotografia cu masca de gaze are elementele simbolice necesare ca sa transmita exact mesajul, tacit, dar extrem de explicit. Poluarea mentala este cea care sta la baza poluarii in jurul nostru. Eu sunt o fiinta libera, libera de sistem, de prejudecati, de vicii. Chiar nu am nici unul. Astfel, exprimarea mea a trecut intrun alt plan. Am epuizat energia exprimarii prin cantat. Totul este legat de mediul pe care incerc eu sa-l creez in jurul meu: mai putina poluare mentala, mai putina dorinta de a polua si fizic in jurul nostru", anuntaLibertatea.

Pleaca si Maruta din Pro? "Am primit doua oferte serioase". Plecarile in masa care au avut loc in ultimele luni in trustul Pro au ridicat semne de intrebare si asupra lui Catalin Maruta. Multi se asteapta ca prezentatorul "La Maruta" sa paraseasca si el trustul din Pache Protopopescu, dar acesta ii linisteste: nu se pune problema de asa ceva, chiar daca ofertele nu au lipsit. "Am avut parte de propuneri interesante. Doua dintre ele chiar erau foarte serioase, de la doua televiziuni puternice. Am fost flatat de oferte, dar nici nu mi-a trecut prin cap sa plec. Sunt de sapte ani aici, l-am inceput pe al optulea. Am prins radacini in televiziunea unde, marturisesc, mi-am dorit dintotdeauna sa ajung, inca de cand eram un debutant. Am invatat enorm la Pro TV, am parte de o echipa senzationala si simt ca, deocamdata cel putin, nu exista niciun loc unde m-as simti mai implinit profesional", a declarat el, informeazaClick.

Oana Zavoranu a ajuns la Sectia de politie! Vedeta a fost acuzata de furt! Oana Zavoranu a fost din nou convocata la Politie pentru audieri in cazul unui dosar de furt, ea fiind acuzata de acest delict de catre Pepe. Cand tocmai se credea scapata de necazuri, Oana este convocata din nou la Politie sa dea explicatii, duopa ce Pepe a acuzat-o pe vedeta ca i-a luat mai multe bunuri din casa. "Mie nu imi este frica de confruntari. Am fost acuzata ca am furat forfecuta de unghii. A venit dosarul asta asa pe mine, nici nu ma asteptam. Sunt innebunita", a spus Oana inainte de a intra sa dea o declaratie, scrieCancan.

Matteo, dezvaluire inedita despre scurta lui aventura cu iubita insarcinata a lui Tudor Chirila. Tudor Chirila nu este primul barbat cu notorietate care a trecut prin viata Iuliei Popovici, cea care, peste doua luni, ii va darui artistului un copil. Fostul model a bifat o idila cu mai tanarul Matteo, in urma cu aproape sase ani. Iulia Popovici, femeia care il va face tata pe Tudor Chirila, este un personaj discret, putine lucruri fiind cunoscute despre ea. Nu este insa necunoscuta in modelling, tanara avand si cateva tangente notabile cu lumea stralucitoare a showbizului. In 2008, Iulia s-a iubit scurt, dar intens cu Matteo, cantaretul etichetat la acea vreme drept "fostul iubit al Deliei Matache". Artistul tocmai incheiase relatia cu blonda, cand timisoreanca i-a cazut cu tronc. "Nu pot spune ca a fost o relatie... Am fost impreuna doar doua saptamani. Nici nu-mi mai amintesc exact unde ne-am cunoscut", ne-a marturisit Matteo. Fata cuminte si precauta, dupa cum tot el o catalogheaza, Iulia nu i-a cazut in brate cu una, cu doua, anuntaLibertatea.