Cum aratau vedetele inainte de operatiile estetice? 38 de exemple graitoare. Cat de mult le-a si reusit schimbarea, te lasam pe tine sa decizi... Un nas prea gros, sani mult prea mici, buze prea subtiri? Acestea sunt doar cateva dintre nemultumirile vedetelor de la Hollywood care nu ezita sa apeleze la chirurgia estetica pentru a le modifica. Am trecut in revista vedetele care sunt in stare sa faca orice pentru a ramane tinere si frumoase. Cat de mult le-a si reusit, te lasam pe tine sa decizi, scrie Gandul.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Lavinia si Stefan Banica jr si-au facut planuri in mare secret: Se casatoresc in strainatate. Lavinia Pirva si Stefan Banica jr sunt discreti in ceea ce priveste viata lor de cuplu si evita sa se afiseze impreuna la prea multe evenimente mondene. Important pentru ei e doar ca se iubesc ca la inceput si, surpriza, iau in calcul sa-si uneasca destinele, dar nu in Romania, ci intr- un loc in care sa nu-i cunoasca nimeni, aflam de la RTV.net.

Gabriela Firea, gravida din nou. Ce spune vedeta despre sarcina. Gabriela Firea si sotul ei Florentin Pandele vor deveni din nou parinti. Anuntul a fost facut de primarul din Voluntari, in cadrul unei conferinte de presa, iar acum vedeta tv a impartasit bucuria si cu fanii ei de pe Facebook, anunta Libertatea.

Te topesti! Uite ce declaratie de dragoste superba i-a facut Antonia lui Alex! Antonia si Alex Velea se iubesc la nebunie, iar in curand vor deveni parinti. Dupa ce o perioada si-au pastrat secreta relatia, acum cei doi indragostiti nu se mai feresc! Se afiseaza impreuna, se saruta, sunt tandri si dragastosi chiar daca stiu ca toate privirile sunt indreptate asupra lor, noteaza Wowbiz.

Mai tii minte sarutul dintre Britney Spears si Madonna din 2003? Loredana Groza si Inna i-au lasat pe toti cu gura cascata la RMA! Au trecut mai bine de zece ani de cand Madonna si Britney Spears au socat o lume intreaga cu sarutul lor. Acum a venit randul Loredanei si al Innei sa repete figura. Totul s-a intamplat in acest week-end, la Brasov! Continuarea in Cancan.