Cum arata sora lui Mircea Badea aproape dezbracata! Nu a mai aparut niciodata asa. De cand a facut un pas in spate din lumina reflectoarelor, putini mai stiu cum arata sora lui Mircea Badea. Naty Badea impartaseste pasiunea fratelui ei pentru un stil de viata sanatos si asta se vede pe corpul ei. Au trecut aproape zece ani de cand Naty Badea a renuntat la sticla, iar multi s-au intrebat ce s-a ales de tanara frumoasa care le intra in case cu buna dispozitie. In acest timp, bruneta si-a vazut de viata personala, dar nu a neglijat nici cariera. Acum, este divortata si are o fetita frumoasa foc, de care unchiul Mircea Badea este foarte atasat. Insa, nici trecerea timpului si nici sarcina si nasterea nu par sa o fi afectat in vreun fel pe Natalia. Aceasta impartaseste pasiunea fratelui ei pentru un stil de viata sanatos si asta se vede foarte bine pe corpul ei. Toata lumea a ramas fara cuvinte cand a vazut-o in costum de baie, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Iti vine sa crezi? Alex Velea a fost olimpic la matematica! E posibil, oare, ca baiatul rau cu multe tatuaje care e astazi unul dintre cei mai in voga solisti sa fi fost un tocilar? Nu! Dar Alex Velea a reusit, totusi, sa aiba performante remarcabile la invatatura, desi avea multe absente nemotivate de la orele de curs. "A fost olimpic la matematica", a povestit, in exclusivitate pentru Click!, un fost profesor de-al artistului. Alex Velea a vrut sa le cante bobocilor in prima zi de scoala. Si nu oriunde, ci la scoala "Mihai Eminescu" din cartierul Lapus (Craiova), unde a invatat si el, pana acum 16 ani. Le-a facut o surpriza pe masura, elevilor, la deschiderea anului scolar. A cantat in curtea scolii impreuna cu trupa sa, le-a facut micutilor cadou tricouri si a impartit sute de autografe. Ploaia care s-a pornit, la un moment dat, nu i-a indepartat pe elevi. Mai mult, tot cartierul s-a adunat in zona, iar oamenii iesiti pe la balcoane au asitat si ei la miniconcertul lui Velea, anuntaClick.

Surprize - surprize pentru Mihaela Radulescu. Andreea Marin, invitata sa-i ia locul la TV. Imediat ce negocierile dintre Mihaela Radulescu si Antena 1 s-au sistat, producatorii show-ului "Dansez printre vise" s-au repliat, invitand-o la discutii pe eterna rivala a vedetei, Andreea Marin. Antena a dorit sa se foloseasca de notorietatea "Zanei", dar si sa-i dea o lectie pretentioasei dive. Andreea Marin a purtat recent o serie de discutii cu reprezentantii Antenei 1, in vedere a preluarii rolului de prezentatoare a show-ului "Dansez printre vise", alaturi de Victor Slav. Fosta vedeta TV a fost abordata imediat ce negocierile cu Mihaela Radulescu au esuat din cauza neintelegerilor legate de bani. Surse din interiorul postului din Baneasa ne-au relatat faptul ca pretentiile financiare ale divei de la Monaco depaseau cu mult bugetul de salarii alocat emisiunii de divertisment, informeazaLibertatea.

Anda Adam isi dezvaluie cele mai intime secrete! "Nu doare asa ingrozitor cum se spune!" Anda Adam a impresionat mereu cu formele sale generoase si mereu este rugata sa dezvaluie din secrete ei care o fac irezistibila. Asa se face ca ultimele sale declaratii au fost primite cu sufletul la gura de femei, dar si de... barbati. Blondina a fost invitata, in prima zi de scoala, in studioul PRO FM, la matinalul prezentat de Andrei Gheorghe si Greeg. Tinta intrebarilor puse de cei doi a fost chiar bustul impresionant al cantaretei. Intrebata daca a durut atunci cand si-a pus implanturile, Anda Adam a raspuns foarte deschis. Ba mai mult, ea a tinut sa dezvaluie mai multe secrete despre cum isi intretine sanii, scrieCancan.

Anca Florescu, la un pas sa-si piarda vocea! Traieste cel mai negru cosmar de care poate avea parte un artist care-si castiga painea cu vocea. Anca Florescu (35 de ani) este in pericol sa spuna "adio" carierei muzicale, dupa ce a descoperit ca are noduli pe corzile vocale. Solista a pastrat secretul cu sfintenie, insa Click! a aflat toate detaliile. A rupt gura targului in martie, la finala nationala Eurovision, fiind la un pas sa ne reprezinte la Copenhaga in locul Paulei Seling si a lui Ovi. De atunci insa, Anca Florescu a disparut brusc din peisajul muzical autohton, desi piesa "Hearts Collide" avea mare cautare la spectacole si petreceri private. Unde s-a ascuns artista? Ei bine,Click! a aflat ca absenta ei se datoreaza unor grave probleme de sanatate, care i-au pus mult timp sub semnul intrebarii cariera de cantareata.