Andreea Tonciu a dezvaluit adevaratul motiv pentru care s-a despartit de Nicolae Mitea! Andreea Tonciu a marturisit in sfarsit care este motivul pentru care s-a despartit de Niki si declara ca de data asta ruptura este definitiva. "Despartirea este definitiva. Nu am vrut sa mai vorbesc despore asta, pentru ca am facut-o de multe ori. Imi e rusine sa mai vorbesc. Nu ne mai intelegeam, nici macar nu ne mai certam in ultima vreme. Eu mi-am dorit o familie, dar din pacate el nu a vrut sa renunte la familia lui. De jumatate de an locuiam cu sora lui si cu cel mic. Si acest lucru ma deranja. Mi-a spus ca daca nu imi convine situatia, sa imi iau hainele si sa plec, pentru ca sora lui nu va pleca niciodata de acolo. Mi-am dat seama ca nu este barbatul cu care sa-mi intemeiez o familie. Lumea o sa creada ca sunt o femeie rea, dar eu mi-am dorit sa fiu doar cu el. I-am propus sa ne mutam impreuna cu chirie, dar nu a vrut.", a declarat Andreea Tonciu la Antena 1, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Iubitul milionar a scos-o din saracie. Loredana (ex Trident) duce o viata de printesa la Londra. Dupa cateva luni in care a stat in tara impreuna cu fetita ei, fara nici un leu in buzunar si nestiind ce sa faca, viata s-a schimbat cu 180 de grade pentru Loredana Poghirca. Ea se bucura din nou de averea de peste 150 de milioane de euro a iubitului ei, Oliver Morley. In urma cu nici un an, Loredana, fosta componenta a trupei Trident, a trait o drama, ajungand in pragul depresiei. S-a certat cu iubitul milionar din Anglia, cu care are un copil, si s-a intors in tara fara o letcaie. In cei cinci ani de relatie, ea s-a ocupat exclusiv de cresterea fetitei lor, fara a realiza vreun venit. Blonda a trecut prin momente cumplite, mai ales ca a fost pe punctul de a-si pierde in tribunal fiica. Iata insa ca uneori de la agonie la extaz nu e decat un pas. Oliver Morley a adus-o inapoi in viata lui, iar impacarea a fost cat se poate de dulce. Englezul, a carui avere este estimata la peste 150 de milioane de euro, i-a pus din nou pe tava tot luxul de care acum se bucura impreuna, anuntaLibertatea.

Dezvaluiri incredibile despre noua iubita a lui Smiley! A incercat sa ii sparga casa lui Mitoseru? A format timp de cinci ani un cuplu cu Laura Cosoi, dar din vara lui 2012 este singur. Cel putin oficial. Smiley a fost "cuplat" de presa cu mai multe domnisoare. Ultima tanara, care se pare ca i-ar fi cucerit inima cantaretului, Raluca Netca nu are un trecut tocmai curat. Dansatoarea, in varsta 22 de ani, nu este straina de lumea showbizului. Ea a colaborat cu mai multi artisti, printre care Inna si Antonia. Desi Raluca a incercat sa se tina departe de anumite scandaluri mondene, se pare ca trecutul o urmareste si nu ii da pace, informeazaClick.

"Vreau sa scap de sanii astia mari". Ce cantareata nu mai concepe viata cu decolteul asta si ar da orice sa ajunga la cutit. In timp ce 90% dintre femeile de pe glob isi doresc sani mai mari, pentru solista noastra dimensiunea bustului sau a devenit motiv de depresie, cauztaor si de probleme serioase de sanatate, la coloana. E disperata sa-si micsoreze sanii! Odata declansate afectiunile in corp, exista sansa ca acestea sa se dezvbolte in cascada, acesta fiind si cazul Ancai Badiu. Problemele cu glanda tiroida au condus-o la un tratament agresiv cu cortizon, iar de aici si pana la 25 de kilograme in plus a mai fost doar un pas. Iar cresterea in greutate a insemnat si marirea colosala a sanilor, fapt care i-a provocat cantaretei si probleme mari la coloana vertebrala. In ultimii ani, Anca a trecut printr-o perioada crunta de depresie, cu multe ganduri negre, fiind norocoasa ca a scapat din ghearele suferintei si ca acum se simte ceva mai bine, scrieCancan.

Antonia a sunat la linia erotica! Cantareata a marturisit tot. Antonia a facut o serie de marturisiri inedite, pe care fanii vor ramane uimiti sa le afle. Intr-un interviu acordat Music Channel Antonia a recunoscut ca in copilaria petrecuta in SUA, din curiozitate probabil, a sunat la o linie erotica. "Daaaa, in SUA era un numar, cand aveam eu 12 ani, care era asa: 1800SpankMe. Oare mai exista numarul asta? In fine, dupa ce raspundeau fetele alea cu vocile erotice, inchideam repede", a spus cantareata, potrivit 1music.ro. Cat despre hartuirea prin telefon, Antonia isi aminteste ca a trecut prin asta in perioada liceului: "Cel mai mult in liceu am fost hartuita. La inceput eram afectata, suparata, iar mai apoi am invatat sa ma joc cu cei care ma sunau. Imi spuneau "vin sa te bat", iar eu le ziceam <>", anuntaLibertatea.