Si-au spus "adio" definitiv. Vezi aici ce cuplu celebru din Romania s-a despartit dupa trei ani de iubire! S-au iubit timp de trei ani, iar relatia lor a fost presarata cu multe certuri si impacari. In cele din urma, Petre Condrat si logodnica lui, Laura, si-au spus adio definitiv. Cea care a luat decizia finala a fost blonda. A devenit cunoscut ca manechin si asistent al lui Catalin Botezatu, dar si ca sportiv de clasa, fiind campion mondial la kaiac-kanoe. In 2013, Petre Condrat a avut parte de o mediatizare excesiva, dupa ce a fost implicat in dosarul furtului tablourilor de milioane de euro, din Olanda. In toata aceasta perioada extrem de grea pentru sportiv, cea care i-a stat alaturi a fost Laura, femeia cu care s-a iubit in ultimii trei ani, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Mitea da din casa: "Andreea se enerva si cand o spalam pe spate". Andreea Tonciu si Nicky Mitea au ajuns din nou la despartire. Motivele sunt... necunoscute. In timp ce Andreea ii reproseaza faptul ca s-a schimbat foarte mult in ultimele luni, Mitea spune ca inca o iubeste pe bruneta si sustine, la randul lui, ca nici ea nu sta prea bine cu nervii. "N-as fi vrut sa ajung in aceasta situatie. In momentul de fata nu mai suntem intr-o relatie. Tin la ea si nu am uitat-o. O enerva si cand o spalam pe spate. Daca nu lasam eu de la mine, nu apucam sase ani", a declarat acesta, in emisunea "Un show pacatos", anuntaClick.

Marturii cutremuratoare ale sopranei Diana Croitoru care a incercat sa se sinucida in Franta! A plecat din Romania la 19 ani, cu gandul de a deveni o mare soprana, cunoscuta in toata lumea, dar ieri a ajuns la capatul puterilor, cu visurile naruite si la un pas de moarte. Soprana Diana Croitoriu, 33 de ani, s-a saturat sa fie umilita de francezul cu care a format un cuplu multi ani si a decis sa-si ia viata, anuntand asta pe pagina ei de Facebook. "Peste putin timp am sa spun adio vietii si fiului meu. Viata mea in Franta m-a omorat", a scris ieri soprana Diana Croitoriu, pe contul de pe pagina de socializare, starnind panica printre rude si prieteni. Libertatea a reusit sa stea de vorba cu artista, internata dupa ce a luat zile la rand, fara masura, medicamente psihotrope, pentru a uita calvarul pe care- l traieste fara fiul ei, dupa cum chiar ea sustine, informeazaLibertatea.

Incredibil! Dani Otil, surprins alaturi de alta femeie! Se pare ca atunci cand nu este cu Mihaela Radulescu, Dani Otil isi face de cap. Realizatorul tv a fost surprins in acest weekend, alaturi de o bruneta misterioasa. Dani Otil a fost vazut in compania unei brunete sexy, in Centrul Vechi din Capitala. Tanara reusit sa il innebuneasca pe moderatorul TV si sa il convinga sa plece cu ea din clubul in care erau. Insa, atunci cand a aflat ca este filmat, reactia lui Dani a fost nepoliticoasa! Moderatorul a lasat-o pur si simplu pe bruneta in mijlocul strazii, in toiul noptii, potrivit Kanal D. Desi are o relatie de mai multi ani cu unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de matinal de la noi, Mihaela sustine ca nici nu vrea sa auda despre o posibila casatorie cu Dani Otil, scrieCancan.

"Oana are ganduri negre din cauza bolii lui Viorel Lis". Viorel Lis (71 de ani) este dependent de pastile, pentru ca starea sa de sanatate s-a inrautatit brusc anul trecut. Fostul primar al Capitalei acuza si pierderi de memorie, astfel ca uneori nu-si recunoaste nici macar nevasta, pe Oana (35 de ani). Satula de necazuri, mai ales ca in copilarie tatal i-a facut viata un cosmar, femeia s-a declarat depasita de situatie: "Cand trec prin Pasajul Unirea, imi vine sa intru cu masina in zid, ca sa ma omor", a spus ea. La auzul acestor vorbe cutremuratoare, Stefan, fratele ei, s-a decis sa o ajute: "Oare are ganduri negre din cauza bolii lui Viorel, este de nerecunoscut? M-am gandit sa-i duc pe amandoi intr-o vacanta. Bunica noastra a venit intr-o fuga la Bucuresti, ca sa-i schimbe Oanei gandurile", ne-a spus Stefan, anuntaClick.