Fotografia care arunca totul in aer! Ce facea Oana Lis in timp ce sotul ei o insela cu o prostituata. E vorba de un alt barbat! Vestea ca Viorel Lis a inselat-o cu o dama de companie i-a frant inima Oanei Lis. Cu doar cateva ore inainte de a afla asta, blonda a fost surprinsa, insa, in compania unui barbat. Uite cum s-a fotografiat alaturi de el. Divortul sotilor Lis a luat prin surprindere pe toata lumea. Dupa mai bine de 15 ani de cand sunt impreuna, Oana a decis sa se desparta de Viorel, din cauza faptului ca a fost inselata. Atunci cand a vazut imaginile in care acesta se iubeste cu o dama de companie, a simtit ca i se face rau. Fostul edil al Capitalei a incercat sa se apere si a marturisit ca nici Oana nu este fara de pacat. Acesta s-a plans ca vedeta obisnuia sa iasa fara el, ceea ce pare adevarat, cel putin la prima vedere, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Bianca, scoasa din sarite la TV: "Ma pupa in fund si e perversa". Scandal de proportii intre Bianca Dragusanu o jurnalista de la o publicatie tabloida. Blonda si-a iesit la un moment dat din pepeni si a inceput sa o jigneasca pe ziarista. In timp ce Bianca sustine ca este hartuita de catre ziarista cu pricina, care ar fi intrat peste ea intr-un coafor, aceasta din urma o sfatuieste pe blonda sa nu uite de unde a plecat. I-a amintit un episod potrivit caruia ar fi furat haine dintr-un magazin si a facut-o "umeras". Cand a auzit una ca asta, Bianca a luat foc si a adus numeroase argumente in favoarea ei, anuntaClick.

Mihai Costea a luat o decizie: O vrea pe Crudu de nevasta! Nila si-a facut ordine in pat si in ganduri si a aflat ce isi doreste. Fotbalistul pare hotarat sa o faca pe Crudu mireasa. Desi bruneta il evita, acesta planuieste sa-i cumpere un inel si sa o ceara in casatorie. Mihai Costea este foc si para pe femeile care i-au desconspirat infidelitatea. "Nu mai stii in cine sa ai incredere in ziua de azi... Iesi cu una si te trezesti prin ziare, isi face poza cu buletinul tau cand dormi. Parca suntem in filme, nu mai ai siguranta", s-a confesat Nila apropiatilor, referindu-se, desigur, la Denisa Botcari, cu care a avut o aventura intr-un hotel din Valcea, si la Alina, blonda cu care s-a spus ca o insela pe Daniela Crudu de aproape un an, informeazaLibertatea.

Culisele celui mai intortocheat amantlac din lumea buna a Capitalei! Ce "pedeapsa" a primit prezentatoarea TV care a inselat. Tare incurcate sunt caile Domnului atunci cand vine vorba despre amor, iar cand apare si a treia persoana parca totul este si mai alambicat. O demonstreaza o prezentatoare TV care "plateste" infidelitatea ei fata de sot printr-o relatie extraconjugala. Cand vine vorba despre amantlacuri si despre povesti de dragoste interzise, totul devine extrem de complicat, iar sirul intamplarilor este greu de tinut pana si pentru protagonisti. Se intampla in cazul "negustorului de scutece", pe numele real Ionut Marinescu, si fosta lui sotie, actualmente amanta, Luminita. La randul ei, se pare ca fosta doamna Marinescu este inselata de actualul sot. Nu, nu cu vreo "prospatura", ci cu nimeni alta decat cu fosta lui logodnica, fosta colega de zbor, scrieCancan.

Printesa Kate poarta chilotii lui Britney Spears. Linia de lenjeria intima a lui Britney Spears, lansata de curand la Saptamana Modei de la New York, si-a gasit prima clienta. Cantareata de 32 de ani este mandra ca frumoasa Kate Middleton (32 de ani) ii va purta chilotii si sutienele din colectia "The Intimate Britney Spears". Ea a marturisit ca i-a trimis toata lenjeria intima si isi doreste ca viitoarea mamica sa-i fie model dupa ce va naste, anuntaClick.