Brigitte Bardot: de la femeia fatala a anilor '60 la "mama" cainilor vagabonzi. In ultima vreme, a trait retrasa, insotita de animalele ei de companie, in peisajul linistit al sudului Frantei. Imaginea ei de-acum nu mai are nimic de-a face cu cea din anii '50 sau '60, cand frumusetea ei parea nepamanteana, asta si pentru ca actrita a refuzat sa se impotriveasca procesului normal al imbatranirii, prin interventii estetice de tot felul. Duminica, legendara actrita franceza va implini 80 de ani frumosi. "Daca nu as fi fost acea Brigitte Bardot care era cunoscuta in lumea intreaga, nu as fi putut sa fac niciodata nici macar a zecea parte din ceea ce fac acum pentru binele animalelor", declara fosta actrita franceza. Nascuta pe 28 septembrie 1934, Brigitte Bardot a jucat in peste 50 de filme, dintre care multe lipsite de valoare, dar si in cateva capodopere, precum "En cas de malheur", de Claude Autant-Lara si "Dispretul/ Le Mepris", de Jean-Luc Godard. In 1956, a impresionat pe marele ecran intr-un film conceput de sotul ei, cineastul Roger Vadim - "Si Dumnezeu... a creat femeia/ Et Dieu... crea la femme", noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Transformarea socanta a lui Mihai Nesu! Cum a ajuns sa arate acum, dupa 3 ani de stat in scaunul cu rotile! Dupa trei ani de depresie, Mihai Nesu s-a hotarat sa isi schimbe radical stilul de viata. El a mers la psiholog, a slabit 20 de kilograme si a revenit in fotbalul romanesc. Pentru a da ajunge la greutatea actuala, Nesu a tinut regim sever. Pana in anul 2011, Mihai Nesu se putea lauda cu o viata frumoasa: avea o casnicie fericita cu Maria, iar cariera sa era in plina ascensiune. Insa, o accidentare l-a adus pe Mihai Nesu in scaunul cu rotile, iar de atunci, totul s-a schimbat pentru fostul fotbalist. De atunci, Nesu a divortat, a trecut prin nenumarate schimbari de ordin fizic si si-a ingropat si mama, rapusa de o boala necrutatoare, informeaza Cancan.

Un fost model a ajuns intr-un hal fara de hal! Nu mai are dinti si cere bani pe conturile de socializare. Un model din Statele Unite care a participat in 2004 la show-ul de televiziune America's Next Top Model, a ajuns sa arate deplorabil. Femeia traieste in saracie si mai nou a ramas si fara un dinte, in fata. De o frumusete glaciala candva, aceasta nu mai are bani nici sa achite onorariul dentistului, si cere ajutorul prietenilor ei de pe site-urile de socializare. Amanda Swafford a ajuns sa arate deplorabil, la cei 35 de ani pe care ii are acum, dupa ce mai bine de un deceniu si-a dedicat viata modellingului. Buclele blonde, tenul alb, ochii de un albastru profund si silueta silfida au fost calitatile de care au tinut cont cateva case de moda, pentru care a defilat pe podium, scrie Libertatea.

Sanda Ladosi, la dieta drastica. Cantareata Sanda Ladosi (44 de ani) recunoaste ca, din cauza stresului, a cam dat iama in frigider, dar e decisa sa ia masuri drastice, in speranta ca va topi rapid vreo 10 kilograme. Ea a apelat la dieta cu banane, fiind surprinsa de fotoreporterii Click! cu un bax de fructe in brate. De cand a devenit mamica, Sanda Ladosi a lasat muzica pe loc secund si s-a dedicat trup si suflet celor doi copii ai ei, Bogdan (7 ani) si Ioana (5 ani). De cand a inceput sa urce mai rar pe scena, ea nu si-a mai calculat caloriile din farfurie, iar anul trecut, cand sotul ei, Stefan Tache (60 de ani), a fost arestat pentru evaziune fiscala, Sanda si-a gasit refugiul in alimentatie.

Venetia, in febra pregatirilor pentru casatoria lui George Clooney cu avocata Amal Alamuddin, desi nimic nu a fost confirmat oficial. Nimic nu este oficial nimic nu este confirmat, dar Venetia este cuprins de emotie: o multime de staruri si de paparazzi sunt asteptati pe gondole pentru nunta celebrului actor George Clooney, iar multi dintre acesti oaspeti au inceput sa soseasca, scrie AFP. Actorul, regizorul si producatorul american cu tamplele argintii, mult timp unul dintre cei mai doriti celibatari ai planetei, ar urma sa se casatoreasca cu avocata britanica de origine libaneza Amal Alamuddin. Aceasta a ajuns inca de miercuri la Milano, potrivit presei italiene, in timp ce viitorul sau sot a ajuns joi in orasul dogilor. Nimeni nu a vrut sa confirme data nuntii, dar toata lumea din Venetia pariaza pe luni. La 56 de ani, cel pe care revista People l-a ales deja "cel mai sexy barbat din lume" anuntase in aprilie ca s-a logodit cu Amal Alamuddin, nascuta in Liban in urma cu 36 de ani. Aflati mai mult aici.