Bomba in showbiz! Robert Turcescu s-a casatorit. Dupa o perioada plina de probleme, Robert Turcescu s-a casatorit astazi cu aleasa inimii lui. Realizatorul TV s-a despartit in urma cu ceva timp, de Oana Sarbu, alaturi de care a trait mai multi ani. Robert Turcescu a declarat ca este un om fericit si ca isi doreste foarte mult un copil, insa, este la fel de discret ca intotdeauna, in ceea ce priveste viata personala, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Scandal urias! Beti si pusi pe harta, Razvan si Dani au fost dati jos cu Politia din avion. Razvan Simion si Dani Otil, cei doi coprezentatori ai emisiunii matinale de la Antena 1, au generat momente penibile intr-un avion al companiei Tarom. Dupa ce s-au intors de la un spectacol din Baia Mare, Razvan si Dani s-au gandit sa continue petrecerea la bordul aeronavei ATR in care au calatorit pana la Bucuresti. Integral in Libertatea.

Primele imagini de la nunta lui Horia Brenciu. A renuntat greu la burlacie. Horia Brenciu (42 de ani) s-a casatorit religios cu Alice Dumitrescu (46 de ani), femeia care l-a facut pentru prima data tata. Cununia a avut loc duminica la Biserica Boteanu din Capitala. Imagini de la nunta lui Horia Brenciu, in Click.

Imagini interzise minorilor surprinse in public! Ce vedeta de la noi si-a afisat fara nicio jena lenjeria intima in fata tuturor! Cunoscuta drept una dintre cele mai excentrice Dj-iti de la noi, Wanda reuseste sa socheze la fiecare aparitie. De curand insa, a ajuns sa-si expuna lenjeria intima chiar pe covorul rosu al unui eveniment de mare staif. Continuarea in Cancan.

Jojo, pentru prima data in public alaturi de Paul Ipate! Cei doi au venit impreuna la nunta lui Brenciu! Jojo a fost printre primii invitati sositi la petrecere, insotita de noul ei iubit, actorul Paul Ipate, cunoscut pentru reclamele la o firma de telefonie mobila. Cei doi sunt impreuna de cateva saptamani, informatia ca cei doi formeaza un cuplu fiind prezentata in exclusivitate de Wowbiz.ro.