Tarifele celor mai iubit artisti din Romania! Cat trebuie sa scoti din buzunar daca o vrei pe Andreea Banica! Vrei sa o ai pe superba Andreea Banica la evenimentul tau? Trebuie sa scoti din buzunar in jur de 4.500 de euro. Il vrei pe Smiley? Ei bine, pretul este aproape triplu, 10.500 de euro. Am aflat tarifele celor mai indragiti interpreti de la noi! Orice lansare de masina, nunta, botez, eveniment caritabil sau petrecere de firma, are nevoie de atmosfera pentru a fi un succes. Astfel, organizatorii de concerte se dau peste cap pentru a obtine un tarif cat mai bun de la artistii consacrati. De cele mai multe ori insa, preturile sunt batute in cuie si nu prea este loc de negocieri, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Banica, singur acasa! Lavinia si-a facut bagajele si a plecat la mama. Lavinia Parva a parasit pentru o vreme vila in care sta cu Stefan Banica, dat fiind faptul ca partenerul sau nu are timp sa-i acorde prea multa atentie in aceasta perioada. Artista s-a bucurat insa, zilele trecute, de prezenta familiei sale. "Cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa", spune o veche vorba romaneasca. Ei bine, Lavinia Parva nu a plecat insa urechea la zicala cu pricina si a decis sa nu stea prea mult singura in aceasta perioada, cand iubitul ei, Stefan Banica, este cat se poate de ocupat, atat cu reprezentatiile de la teatru, cat si cu concertele si filmarile pentru emisiunea din juriul careia face parte. Astfel ca artista si-a facut bagajele si a plecat departe de Capitala, tocmai la Timisoara. Acolo a fost asteptata de familia sa, cu care are o relatie speciala. In urma cu cateva luni, Lavinia l-a dus si pe partenerul ei in Banat, pentru a-l prezenta parintilor, anuntaLibertatea.

Dana Savuica, dependenta de botox. Dana Savuica are grija de felul in care arata: fostul fotomodel este mereu la curent cu noile produse de beauty. Pentru ca vrea sa arate perfect, Dana este dornica sa incerce cele mai noi tratamente. Asa a ajuns la un tratament inovator: botoxul pentru par. "Poti sa devii dependenta de botox. E o masca de par cu botox, se aplica pe par, se lasa 20 de minute. Parul e mai lucios dupa. Efectul tine doua-trei luni. Sa vad cum o sa arate parul dupa, poate sa fie wow sau nu", a spus Dana pentru emisiuneaClick.

Amanta lui Viorel Lis rupe tacerea: "Imi spunea ca sta cu Oana din mila". Ce acuzatii ii aduce fostului primar. Au trecut o saptamana de cand Oana Lis a plecat de acasa si isi mentine declaratiile. Vrea sa-l paraseasca pe Viorel Lis, dupa ce fostul primar a fost surprins in timp ce se intrenitea cu o prostituata. Relatia dintre Oana Lis si sotul ei este deja de domeniul trecutului, iar toate semnele duc la un divort. "Stau la o prietena si vreau sa ma duc sa imi iau niste haine de acasa. Am primit niste telefoane cu numar secret. Erau niste femei care voiau sa imi zica ceva despre Viorel, dar le-am inschis. Au aparut si aceste imagini cu fata aceea, acum chiar nu are ce sa mai spuna. La inceputul relatiei noastre el a avut mai multe relatii, nu doar cu mine", a spus Oana Lis la Antena 1, scrieCancan.

Salariul lui Horia Brenciu pentru cel mai nou show TV. Horia Brenciu pare sa fie preferatul bosilor de la Antena 1. Deja implicat in megaproiectul "X Factor", omul de televiziune a fost ales sa prezinte si emisiunea-concurs "Dansez printre stele", postura din care va incasa, se spune, 7.000 de euro. Pe scena ii va fi alaturi Lili Sandu, fosta iubita a lui Bogdan Stelea. Pregatirile pentru show-ul care va debuta, peste doar cateva zile, la Antena 1, au intrat in linie dreapta. Concurentii si coregrafii muncesc cat e ziua de lunga, iar producatorii fac ultimele retusuri legate de personalizarea show-ului. Intr-o asemenea nebunie, Horia Brenciu si-a adjudecat postura de prezentator al emisiunii- concurs "Dansez printre stele", anuntaLibertatea.