Si-a facut implant de cateva luni, dar inca asteapta rezultatele! Cum arata acum Catalin Maruta. In aceasta vara, Catalin Maruta si-a facut implant de par, insa, rezultatele se lasa inca asteptate. Prezentatorul TV marturiseste ca urmereste cu atentie fiecare schimbare a podoabei sale capilare. Moda implantului de par a ajuns si la noi, barbatii din showbiz facand tot posibilul pentru a arata cat mai bine. In vara aceasta, Catalin Maruta a intrat si el in randul domnilor cu implant, dar rezultatele inca se lase asteptate. Desi au trecut deja cateva luni de la interventie, Catalin Maruta recunoaste ca abia acum incepe sa se vada o schimbare. Prezentatorul TV urmareste cu sufletul la gura fiecare modificare a podoabei sale capilare, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Adrian Enache are o fiica secreta? Dezvaluiri incredibile ies la iveala. Bomba in showbiz! Adrian Enache are doi copii cu doua femei, o fata si un baiat, dar se pare ca ar avea si o fiica secreta. Aceasta a vorbit intr-un interviu pentru Kanal D. Tanara de 22 de ani a aflat in clasa a patra ca Adrian Enache ar fi tatal ei: ''Nu mi-am cunoscut tatal. Din timpul sarcinii nu m-a vrut. Mama mea adoptiva mi-a spus ca familia ei nu a fost de acord. I-a zis ca daca vine cu mine acasa, ne omoara pe amandoua. A primit amenintari, s-a mutat in alt oras si m-a nascut. Asa am ajuns la o alta mamica, prin adoptie, pentru ca mama biologica nu a vrut sa ma tina. Eram clasa a patra cand am avut o discutie si mi-a spus ca nu sunt fata ei biologica. Mi-a zis asa: ''Cand o sa vrei sa iti cunosti mama biologica, eu nu am nimic impotriva''. Ca ea ma va ajuta sa o cunosc. Am inteles ca tatal meu este Adrian Enache'', a spus fata, la Wowbiz, anuntaClick.

Cea mai sexy virgina din showbiz l-a refuzat pe Bote. Vezi cum arata! Cea mai sexy virgina din showbiz, cantareata Sorina Ceugea, a intrat pentru o zi in pielea unui model adevarat, asta desi cu putin timp in urma ea a spus pas acestei cariere, refuzand chiar si oferta lui Botezatu. Sorina Ceugea, supranumita si ultima virgina din showbiz-ul romanesc, a fost zilele trecute protagonista unui shooting ca la carte, realizat pentru un nou brand de haine de la noi. Fara nici un fel de trac, frumoasa bruneta care desi nu are nici un fel de experienta in domeniul modei, s-a comportat exemplar in fata aparatului de fotografiat, exact ca o profesionista. Ea a facut insa acest lucru doar de placere pentru ca in urma cu scurt timp a spus pas carierei de model, in favoarea muzicii, informeazaLibertatea.

Trecutul o bantuie! Iubitei lui Salam ii e frica sa si raspunda la usa! Roxana s-a baricadat cand a aflat ca are bataia promisa. De aproape doi ani, Roxana Dobre a inceput sa devina persona non grata prin cercurile mondene din Capitala. Declinul brunetei a venit odata cu relatia cu Vancica si nici macar bataile primite din partea femeilor nu i-au domolit caracterul vulcanic. In ultima perioada circula zvonul cum ca Roxana Dobre a devenit o adevarata tinta in ochii fostelor prietene, care i-au pus gand rau. Bruneta a prins antipatia fostelor colege de podium chiar din perioada in care se falea ca este iubita lui Florin Vancica. Ba, mai mult, fetele povestesc cum ca, de cand se vede viitoarea doamna Stoian (n.r. numele din buletin a lui Florin Salam), si-a schimbat si mai mult caracterul. In rau, evident, scrieCancan.

Oana Lis a repetat testul de sarcina de fata cu Viorel Lis. Suparata pe faptul ca Viorel Lis a rugat-o sa repete testul de sarcina, aceasta a fost acasa si i-a reconfirmat fostului primar faptul ca va fi tatic. Viorel Lis (70 de ani) a parut destul de speriat in momentul in care Oana Lis(35 de ani) a fost acasa si a repetat testul de sarcina pentru a inlatura orice dubiu in ceea ce priveste faptul ca va deveni mama. Vizibil emotionat de acest moment, Viorel nu a fost foarte incantat de acesta veste. "M-am enervat pentru ca nu doream sa se intample acest lucru acum, dar o sa vedem ce o sa facem noi de acum inainte. O sa fac totusi un test de paternitate sa nu mai aud discutii", a declarat proaspatul tatic, anuntaClick.