Teodora, fiica cea mare a lui Becali se marita!Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, are destinul pecetluit. Anul viitor, Mihai, machedonul de 24 de ani care a facut-o sa viseze la rochia de mireasa, ii va deveni sot. Conform traditiei machedonesti, nasul de botez, in cazul ei Gica Hagi, ar putea fi cel care o va conduce la altar. Dupa intrevederea prelungita pe care Mihai a avut-o cu viitorul sau socru, Gigi Becali, in zilele de permisie, tanarul a urmat pasii firesti in vederea unei casatorii. Potrivit surselor apropiate familiei latifundiarului, baiatul i-a daruit Teodorei un impresionant diamant montat in aur alb, pe care ea il poarta mandra pe inelar. Se pare ca bijuteria a devenit calea lui de acces in palatul din Pipera. Pentru ca reprezinta un angajament de logodna, Becali i-a permis lui Mihai sa ii viziteze fata ori de cate ori ii pofteste inima. Iar situatia va trena pana anul viitor, spre final, cand Gigi ar putea fi eliberat si se va face nunta mare. Desi este prea devreme pentru a se pune problema restaurantului, a rochiei sau a aranjamentelor, a verighetelor ori a buchetului, un singur lucru pare deja stabilit - identitatea nasilor, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ryan Reynolds va deveni tatic. Blake Lively este insarcinata. In varsta de 27 de ani, Blake Lively este insarcinata! Anuntul a fost facut de fratele ei, Eric Lively, care a postat o fotografie cu burta actritei. O veste mare pentru actorul Ryan Reynolds (37 de ani)! Sotia sa, Blake Lively, ii va darui un copil. Ea a dat o petrecere sic pentru ca sa serbeze evenimentul.Reynolds si Lively s-au casatorit in secret la 9 septembrie 2012. Cei doi s-au cunoscut la inceputul anului 2010, cand Ryan Reynolds era inca insurat cu actrita Scarlett Johansson. El a divortat in decembrie 2010 si a inceput relatia cu Blake Lively dupa ce aceasta s-a despartit de actorul Leonardo DiCaprio, care i-a fost iubit timp de sapte luni, potrivit Click.

Slav, umilit la Antena! Ce a putut pati dupa ce i s-a promis luna de pe cer si cum i-a suflat Mantea un salariu de mii de euro. A crezut ca l-a prins pe Dumnezeu de un picior, cand a inceput negocierile cu trustul Intact, insa timpul a lucrat in defavoarea lui Victor Slav. Desi initial a negociat pentru trei proiecte, aproape ca s-a ales praful de intelegere si de banii promisi. Norii s-au abatut in viata profesionala a lui Victor Slav, dupa o perioada destul de indelungata in care moderatorul TV s-a gandit ca-l asteapta numai surprize placute si proiecte grandioase la trustul cu care a semnat. Initial, s-a zvonit ca Victor ar fi negociat cu mai-marii postului Antena 1 pentru trei emisiuni, doua dintre acestea fiind Danseaza printre vise si Burlacul. Numai ca, odata cu venirea toamnei, entuziasmul producatorilor a scazut si direct proportional cu acesta si proiectele si veniturile lui Slav. Dar sa o luam cu inceputul. Inca din luna august, a fost data ca o certitudine informatia ca Victor va fi prezentator al show-ului de dans impreuna cu o prezenta feminina, cel mai probabil Geanina Ilies, dupa cum vuia tot postul din Baneasa. Detalii pe Cancan.

Roxana Ionescu, atacata grav! "O prostituata low-cost si trecuta bine de prima tinerete".Cine a indraznit? Despre atacurile Iuliei Albu la adresa vedetelor se stie deja de mult timp. Insa nimeni nu ar fi crezut vreodata ca aceasta ar indrazni sa numeasca vreodata o femeie, pe deasupra si persoana publica, "prostituata low cost". Dar iata ca a facut-o. Iuliei Albu i-a cazut greu una dintre cele mai recente aparitii publice ale fostei "Mama Natura", Roxana Ionescu. Aceasta s-a aflat la evenimentul aniversar al unui brand de whiskey. Pentru ca se impunea un dress code - Audrey Hepburn -, Roxana l-a respectat, lucru deloc apreciat cum se cuvine de catre acida Iulia Albu. Intr-o postare pe blogul sau, aceasta a criticat in termeni duri vestimentatia Roxanei Ionescu, scrie Libertatea.

Cum l-a cucerit Iulia Vantur pe Salman Khan? Iulia Vantur are mult sex-appeal, care o ajuta sa cucereasca imediat orice barbat, chiar si pe Salman Khan. Blonda de 33 de ani este inzestrata de la Mama Natura cu forme perfecte, dar trebuie sa munceasca pentru a le mentine. Iulia a recunoscut ca a tinut multe diete la viata ei, dar ca acum realizeaza ca multe sunt prostii. In schimb, a adoptat un stil de viata sanatos, echilibrat si nu face excese, desi gusta din toate. "Nu mai urmez diete, mi-am dat seama ca nu asta e calea. Calea e o alimentatie sanatoasa si echilibru. Mananc chiar si dulciuri. Cea mai drastica dieta a fost cea cu supa de varza. Vreo zece zile, doar supa de varza. Ce prostie", a povestit Iuliia, potrivit Click.

Romania, in alerta! O prezentatoare tv este data disparuta si nimeni nu are habar ce a putut sa pateasca! Toti prietenii o cauta insa ea nu este de gasit! O celebra prezentatoare tv a disparut fara urma de mai bine de jumatate de an si nimeni nu stie ce s-a intamplat cu ea. Si-a inchis telefonul iar prietenii o cauta cu disperare, fara sorti de izbanda insa. Mbela Nzuzi a devenit celebra in Romania in anii 2000 dupa ce a "prins" postul de coprezentatoare al emisiunii "6!vine presa". Mulatra s-a facut repede indragita de public iar cariera ei a fost mereu intr-o plina ascensiune. Pana anul acesta, Mbela avea o emisiune ce se difuza pe un post tv mai putin cunoscut, iar mai apoi a disparut definitiv din televiziune. A lucrat pentru cateva luni la restaurantul lui Serban Huidu insa de mai bine de jumatate de an este data disparuta, prietenii nu mai stiu abolut nimic de ea, informeaza Cancan.

Dezvaluire-bomba a actorului care a jucat in serialul "Al 7-lea cer" rolul de tata si preot: "Sunt pedofil". Stephen Collins, care a jucat in serialul "Al 7-lea cer" rolul preotului Erica Camden, care avea 7 copii, a facut o dezvaluire soc sotiei sale. Actorul a marturisit ca este pedofil si ca in trecut a molestat mai multi copii. Collins ii marturisea sotiei in 2012 ca in urma cu mai multi ani a molestat si s-a dezbracat in fata mai multor fetite. Dupa ce a aflat ororile pe care le facea sotul ei, Faye i-a propus acestuia sa mearga impreuna la psiholog. Ce nu stia actorul insa era faptul ca femeia a inregistrat toate sedintele de terapie, unde oferea tot felul de detalii abominabile despre ce le facea minorelor, iar acum acesta este anchetat de politia din New York. Mai mult pe Libertatea.