Zavoranca si-a dat iubitul afara din casa! Reactia lui este neasteptata! Oana Zavoranu schimba barbatii ca pe sosete. Acum, relatia cu palestinianul Ashraf sau Alex, asa cum este cunoscut, s-a sfarsit. Relatia dintre cei doi a luat sfarsit, in urma unui scandal in care este implicata o alta femeie, iar Zavo a recunoscut asta s-a intamplat chiar joi. "Da, astazi a venit si si-a luat lucrurile. Asta este", a spus Oana, rece, dupa ce l-a izgonit pe barbat. Nu s-a terminat nici o poveste de iubire. Imi tremura mainile. Ma duc la mama acasa, sa ma linistesc. Am ajuns sa o ranesc pe Oana din cauza unei... Toata discutia nu trebuia sa apara asa pe post. Nu voi renunta la ea. Oana nu e libera, stati linistiti", a spus Ashraf, cu lacrimi in ochi. Detalii pe Libertatea.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Jennifer Lawrence este insarcinata cu sotul lui Gwyneth Paltrow? Chiar daca muzicianul Chris Martin, de la trupa Coldplay, inca nu este divortat oficial de actrita Gwyneth Paltrow, se zvoneste ca acesta vrea sa-si intemeieze o familie cu tanara actrita Jennifer Lawrence. Ei se gandesc deja sa aiba copii. Potrivit OK! Magazine, care citeaza o sursa apropiata, Jennifer Lawrence (24 de ani) ar fi deja insarcinata. Ea este genul de femeie care se angajeaza repede intr-o relatie. Cu Nicholas Hoult a fost cuplata circa patru ani si voia si la acea vreme sa aiba copii. Lawrence ar fi declarat ca doreste sa aiba o fetita, in timp ce fosta sotie a lui Chris Martin (42 de ani), Gwyneth Paltrow (42 de ani), a avut un soc can a auzit acest zvon. Chris Martin si Gwyneth Paltrow au fost casatoriti timp de 10 ani si au doi copii, Apple, de 9 ani, si Moses, de 7 ani. Ei au anuntat ca se despart in martie 2014, relateaza Click.

A trecut de la Bote, direct la un celebru cantaret arab. "Iepurasul" Playboy l-a zapacit imediat pe Fares Karam! S-a sarutat cu Catalin Botezatu si a declarat ca i se pare interesant Adrian Cristea, insa a sfarsit in bratele unui cunoscut cantaret arab. "Iepurasul" Rellys Tonu pare sa isi fi gasit, in sfarsit, jumatatea. Din pacate, barbatul sta in Dubai. Desi este una dintre cele mai sexy tinere de la noi, Rellys Tonu a avut ghinion in dragoste pana acum. In ultima perioada, insa, norocul i-a suras tocmai din Emiratele Arabe. Un cantaret celebru a pus ochii pe romanca, iar tanara ii raspunde in aceeasi maniera.Rellys i-a atrat atentia cantaretului arab Fares Karam chiar la unul dintre concertele acestuia. Pe cand se afla in vacanta in Dubai, alaturi de o prietena, playmate-ul a fost invitat la un recital de-al lui Karam. De cum a intrat, solistul a fost imediat atras de roscata si a facut tot posibilul sa ajunga la ea. Din fericire pentru el, iubitul fetei cu care Rellys era in Dubai il stia pe Fares si le-a facut imediat cunostinta, informeaza Cancan.

Liviu Varciu este dispus sa faca orice ca sa castige un ban. "Cine ma vrea, ma poate avea!" Drumul lui Liviu Varciu in televiziune sub sigla Kanal D s-a incheiat zilele trecute. Dupa expirarea contractului semnat in urma cu un an, turcii nu au reusit sa gaseasca un format potrivit pentru fostul component al trupei L.A., asa ca, oficial, Varciu a ajuns sa ingroase randurile somerilor de lux. A facut intr-un an cat altii in trei. In 2013, Liviu Varciu a batut palma cu turcii de la Kanal D pe o suma frumusica. De atunci, a prezentat trei emisiuni si, cu toate ca nu a reusit vreo performanta cu ale lui, a ridicat ratingul showurilor postului, in calitate de invitat. Era pe val, dar... Zilele trecute, cand ar fi trebuit sa-si renegocieze contractul, Varciu a primit o lovitura sub centura din partea sefilor lui. Asezat confortabil la masa discutiilor, acesta a fost instiintat ca a fost pus pe liber. Motivul: bosii postului nu au reusit sa gaseasca formatul ideal pentru el si au decis sa nu-i reinnoiasca actele de colaborare. ￯Este adevarat! Sunt liber! Cine ma vrea ma poate avea￯, ne-a recunoscut Liviu. Desi sustine ca situatia asta nu-l streseaza prea tare, este evident ca nici bine nu-i pica, scrie Libertatea.

Sandel Balan: ''Fiica mea nu se marita cu americanul!'' Solista Andreea Balan (30 de ani) este atat de incantata de relatia cu americanul Michael incat a sustinut ca, anul viitor, va imbraca rochia alba de mireasa. Toti aflasera de intentia ei, mai putin Sandel Balan, tatal vedetei, care este ferm convins ca nu va avea loc nici o nunta. ￯Nu se marita. Ne dorim sa fie bine, sa fie fericita. Stim de la ea ca americanul are copil, dar nu ne-am bagat. Am sfatuit-o de bine, probabil ca Andreea stie adevarata poveste, de este atat de increzatoare in relatia cu Michael. Fiica mea straluceste de cand e cu el. Despre nunta pot sa spun ca nu gandim atat de departe￯, ne-a spus acesta. Probabil ca Sandel Balan nu mai este atat de incantat de iubitul fiicei sale, dupa ce Janna Marie, fosta iubita a lui Michael, a iesit la rampa cu declaratii defaimatoare. Detalii pe Click.

Top 5 cele mai puternice femei ale lumii. Surprize de proporţii! Revista Variety a dat publicităţii lista anuală a celor mai influente femei din lume, însă topul alcătuit este de-a dreptul surprinzător. Pe primul loc se situează actriţa Reese Witherspoon, câştigătoare a unui premiu Oscar, mamă a trei copii şi deţinătoarea unei companie de producţie cinematografică - Pacific Standard. Vedeta îşi foloseşte influenţa pentru a promova diverse programe educaţionale pentru fete, prin intermediul Malala Fund (înfiinţată în memoria fetiţei pakistaneze împuşcată de talibani pentru că cerea dreptul la educaţie). Şi Jennifer Lopez, clasată pe locul al doilea, se foloseşte din plin de statutul ei de vedetă pentru cazuri umanitare. Artista sprijină la rândul ei multe campanii care vizează emanciparea şi bunăstarea femeilor, prin intermediul Lopez Family Foundation, o asociaţie de caritate care militează pentru dezvoltarea unui mai bun management al sănătăţii feminine pe plan mondial. Alături de sora ei Lynda, Jennifer Lopez colaborează cu numeroase centre medicale din Los Angeles şi New York, dar şi din Panama şi Puerto Rico pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale oferite femeilor şi copiilor, relateaza Unica.

Sa vezi si sa nu crezi! Are 25 de ani, o cariera in modeling si este .... singura! Explicatia e uluitoare! Are 25 de ani, arata impecabil si cu toate astea nu reuseste sa se apropie de niciun barbat. Aceasta este una dintre marile drame pe care le traiesc multe femei frumoase, iar Lucy Harrold a incercat totul pentru a iesi din aceasta situatie. Este un model cunoscut care apare pe copertile revistelor din Marea Britanie. Chiar daca are corpul la care foarte multe femei viseaza, Lucy nu reuseste sa aiba o relatie stabilita. Focoasa bruneta s-a intalnit cu rugbystul Danny Care, insa intre ei nu au avut efect sagetile lui Cupidon. Modelul a decis in urma cu cateva saptamani sa-si creeze un cont pe un celebru site de socilizare. "Nu am noroc in dragoste. Din cauza faptului ca arat atat de bine barbatii cred ca am pe cineva si nu ma abordeaza, nu sunt interesati de mine. Nimeni nu ma crede atunci cand spun ca sunt singura", marturiseste Lucy. Mai multe pe Cancan.