Ce hobby-uri au candidatii la Cotroceni: de la motoare si biciclete la parasuta. Ca mai toti alegatorii, si candidatii la postul de presedinte al Romaniei au micile lor patimi pe care le cultiva in functie de timpul disponibil sau de banii pe care ii au la dispozitie. Unii au chiar hobby-uri de data recenta, achizitionate chiar in timpul campaniei electorale. Care sunt acestea aflati de pe RTV.net.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Nu poate controla destinul gemenelor? Ce este pusa sa faca ducesa de Cambridge de Camilla Parker este revoltator. Destinul copiilor regali este tesut inca din pantecele mamei, conform unor cutume impamantenite de secole in familiile de vita nobila. De asta nu vor fi scutite nici gemenele care urmeaza sa fie aduse pe lume de ducesa de Cambridge, sustine Libertatea.

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu, filmata asa pentru prima oara de la moartea regizorului! Totul s-a intamplat in plina strada! Moartea lui Sergiu Nicolaescu a devastat-o pe mai tanara lui sotie, Dana. Mai bine de un an si jumatate, aceasta a fost vazuta mereu trista, purtand haine de doliu. Este pentru prima data cand zambeste, iar tinuta ei a inceput sa prinda culoare, potrivit Cancan.

Cristi Chivu, tatic perfect si-n reclama, si-n realitate! Reclamele care ruleaza zilnic la tv cu Cristi Chivu, sotia Adelina si cele doua fiice ne starnesc zambetul si ni-l arata pe fostul fotbalist in postura de tatic model. Nici realitatea nu e departe de scenariul reclamei. Dovada stau pozele surprinse de fotoreporterii Click, zilele trecute, cand Chivu si-a luat fetitele de la gradinita.

Oana Lis, poza cu burtica de gravida pe Facebook. Fanii o taxeaza: "Nu Viorel Lis este tatal". Oana Lis a starnit controverse dupa ce a postat o fotografie in care apare cu burtica de gravida pe Facebook. Vedeta a fost taxata de fani, care i-au scris ca nu cred ca sotul ei, Viorel Lis, este tatal bebelusului ce ar urma sa vina pe lume, scrie Libertatea.