A parasit-o inainte de nunta! Drama unei cunoscute blonde de la noi. Toata lumea o considera o devoratoare de barbati, insa, putini stiu ce se ascunde cu adevarat in sufletul Denisei Botcari. Blonda a trait o adevarata drama, dupa ce unul dintre fostii iubiti a parasit-o chiar inainte de nunta. A devenit cunoscuta dupa ce a avut cateva relatii de scurta durata cu cei mai ravniti burlaci de la noi, asa ca Denisa Botcari si-a castigat rapid faima de devoratoare de barbati. In spatele acestei imagini se ascunde, insa, o poveste foarte trista. In urma cu cativa ani, blonda a trait o mare dezamagire in dragoste, dupa ce fostul ei logodnic a parasit-o chiar inainte de nunta. Acesta a inselat-o cu cea mai buna prietena a ei, cu care s-a si casatorit dupa ceva timp, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sexy-consiliera lui Crin Antonescu se dezbraca pentru fani, nu pentru politicieni! Fosta consiliera a lui Crin Antonescu nu mai vrea sa auda de politica. Aura Danciulescu a renuntat la costumul sobru in favoarea tinutelor spectaculoase. In urma cu mai multi ani, Crin Antonescu facea furori pe holurile Senatului alaturi de sefa lui de cabinet, o tanara frumoasa si blonda, care a atras atentia presei. Aura Danciulescu avea in fata o cariera promitatoare, ocupand functia de sef de cabinet al PNL-istului si de presedinta a Clubului Studentesc Liberal. Recent insa, a renuntat brusc la cariera politica si s-a dedicat muzicii. "Nu mi-a placut directia in care se indreptau lucrurile in politica. Eram foarte tanara si prea naiva la acea vreme. Am crezut ca pot schimba ceva in tara asta, ca pot pune umarul si sa fac ceva bun, dar m-am inselat. Nu am vrut sa plimb o mapa si atat", ne-a marturisit Aura, anuntaLibertatea.

Ea este amanta secreta pentru care Nelu Ploiesteanu si-a parasit familia! Luni intregi s-a vorbit despre amanta lui Nelu Ploiesteanu (64 de ani), insa acesta a facut tot posibilul sa o tina ascunsa. "Femeia fara chip" a fost suprinsa de fotoreporterii Click! la balconul apartamentului ei, de 50.000 de euro, din cartierul bucurestean Colentina, despre care se zvoneste ca ar fi fost cumparat din banii lui Nelu. A fost amenintata cu bataia de Elena Ploiesteanu, nevasta cantaretului, ba chiar cele doua femei au avut o intalnire de gradul zero, acum opt ani, cand s-a lasat cu injuraturi. De atunci insa, pana si sotia lui Nelu Ploiesteanu i-a pierdut urma rivalei, dar era la zi cu amanuntele legate de acest amantlac, intrat in prelungiri, informeazaClick.

Minciuna are picioare scurte si se vede de la spate! Ce si-a implantat in fese viitoarea fata de pe coperta Playboy de la noi! Fosta colega de trupa a Marinei Dina, modelul Claudia Stoica, a revenit in showbiz dupa o pauza destul de mare. Relansarea ei nu a fost una usor de trecut cu vederea, mai ales ca tanara si-a facut destule operatii estetice care au schimbat-o radical. Dupa desfiintarea trupei Dolls, acolo unde canta alaturi de Marina Dina si de alte doua tinere, Claudia Stoica a intrat intr-un con de umbra. De ceva vreme, insa, tanara este din nou pe val. Acest lucru se datoreaza in mod special transformarii de imagine, dar si interventiilor estetice pe care le are, motiv pentru care a prins curaj sa apara din nou in lumina reflectoarelor, scrieCancan.

Harta iubirilor mondene faimoase din ultimii 20 de ani. Mai tineti minte expresia de la orele de matematica, din liceu: "Combinatii de N luate cate K"? Ei bine, combinarile acestea nu sunt doar matematice. Ele sunt perfect valabile si aplicabile si in viata de zi cu zi, in showbizul romanesc. Respectand algoritmul de baza, vedetele noastre au reusit sa se combine intre ele astfel incat multe au ajuns chiar sa faca schimb de parteneri. Bunaoara, pe o harta partiala a combinatiilor, se poate observa usor ca barbati precum Cristi Chivu, Horia Tecau, Tudor Chirila, Frank Colin si Dinu Pescariu o au in comun pe Andreea Raicu. Vedeta TV este "legata" de Maria Marinescu prin cativa dintre cei mai sus mentionati. Lili Sandu a avut si ea "ceva" de impartit cu Mirela Stelea, Dana Nalbaru sau Madalina Ghenea: pe Bogdan Stelea, Calin Goia si, respectiv, Gerard Butler. Codin Maticiuc, celebrul "Crai de Dorobanti", aflat si el pe "harta amoroasa", a frant inimile multor doamne sau domnisoare din showbizul nostru. Cu toate astea, nu s-a lasat cu paruiala intre fostele sau actualele lui partenere, anuntaLibertatea.