Tupeu maxim! Ana Maria Mocanu, fara lenjerie intima in direct la TV! A aratat tot! Ana Maria Mocanu a intrecut orice limita a decentei, in aceasta seara. Roscata si-a facut aparitia in platoul emisiunii a carei asistenta este, fara lenjerie intima. Ana Mocanu face furori prin tinuta ei . Asistenta a purtat o rochie transparenta si decoltata, reusind sa incinga atmosfera in randul barbatilor. Asistenta a imbracat o rochie lunga, din voal si crapata pana sus, lasand sa se vada tot. "M-a cerut si pe mine in casatorie cineva si nu stiu cum sa o fac daca sa fie lunga sau scurta", a spus Ana Mocanu la Antena 1, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Mircea Baniciu s-a recasatorit la 64 de ani! Fostul component al trupei Phoenix, Mircea Baniciu, a imbracat, sambata, costumul de ginerica, casatorindu-se cu Alina Nemes, femeia cu care se iubeste de 10 ani. Evenimentul a avut loc la un local din Corbeanca, dar s-a dorit un chef discret. Artistul a postat pe contul lui de socializare cateva fotografii, iar bucuria i se putea lesne citi pe chip. Fiica sa, Ana Baniciu, a fost incantata de petrecere: "A fost o cununie frumoasa, un eveniment despre care tata nu a vrut sa se afle. Nu mai este el la varsta la care sa faca mare tam-tam", ne-a spus tanara. La randul lui, mirele a fost si el zgarcit in detalii. S-a rezumat doar sa confirme ca nu mai este burlac. "Evenimentul a fost sambata, iar duminica am baut un sprit cu prietenii", a spus artistul, pentru Click! Mircea Baniciu (64 de ani) a mai fost casatorit timp de patru ani cu actrita Diana Gheorghian. Artistul si noua lui sotie, Alina Nemes, au impreuna un copil, pe Victor (9 de ani). Cantaretul mai are o fata dintr-o relatie anterioara, pe Ana (21 de ani), anuntaClick.

Ce spune Alina Plugaru despre presupusa relatie cu Sisu? Dupa ce au aparut mai multe semne de intrebare cu privire la o posibila relatie amoroasa intre ea si celebrul rapper Tudor Sisu, Alina Plugaru a reactionat si a oferit o replica la toate aceste supozitii. "Zvonul despre mine si Tudor Sisu a mai circulat si acum cateva luni. De el ma leaga doar o prietenie frumoasa. Nu este nimic iesit din comun sa mergi sa asculti un artist cum evolueaza pe scena, tinand cont ca acel artist imi este si prieten", ne-a declarat Alina Plugaru. In luna mai, atunci cand au mai aparut asemenea zvonuri, Sisu negase si el legatura cu Alina Plugaru. "Poze cu Alina si alti prieteni am tot facut in ultimii ani. Nu sunt combinat cu nimeni", spunea Tudor, la acea vreme, informeazaLibertatea.

Andreea Balan, cu sanii la vedere intr-un show incendiar! A aparut pe scena doar in sutien si a facut asta! Andreea Balan face senzatie cu aparitiile sale prea sexy din timpul spectacolelor. Asa s-a intamplat si la ultimul show pe care artista l-a sustinut in fata a sute de oameni. Andreea Balan a avut curajul sa apara intr-un show TV, doar in sutien, spre uimirea celor prezenti. Extrem de sexy si dezinvolta, artista a facut furori in randul barbatilor din jurul ei. Cantareata a imortalizat momentul si a postat imaginile pe contul ei de Facebook. Admiratorii vedetei au reactionat imediat si au considerat spectacolul memorabil. "Eu am vazut tot", "Esti prea sexy", "Esti foarte sexy, in sutien", i-au scris fanii in dreptul imaginilor postate pe contul de socializare, scrieCancan.

Decizie drastica! DJ Harra a renuntat defintiv la meserie. DJ Harra, pe numele ei real Dana Neacsu, a luat astazi o decizie neasteptata: renunta la meseria de dj. Dupa ani de zile in care a mixat in sute de cluburi din tara si din strainatate, DJ a decis sa puna punct acestui capitol profesional din viata ei. Deocamdata, ea nu a dezvaluit ce va face de acum inainte, dar mentioneaza ca s-a implicat in alte proiecte, anuntaClick.