Loredana Chivu, fotografiata in timp ce se dezbraca! Poza face furori pe internet. Loredana Chivu este una dintre cele mai sexy asistente tv de la noi, iar ea stie acest lucru. Drept urmare, blonda nu ezita sa le faca pe plac fanilor ei. De curand, Loredana Chivu s-a lasat fotografiata de un tanar, fara sa ii pese ca e aproape goala. Un fan infocat a surprins-o pe vedeta in timp ce se schimba de haine si a imortalizat momentul. Barbatul a facut imaginea publica pe contul de socializare, alaturi de care a scris si un mesaj, pentru celebra Loredana Chivu. "Frumoasa mea Lore, te pup si mi-e tare dor de tine", a scris pe Facebook cel care i-a si facut fotografia acesteia, Cosmin de la Timisoara, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana l-a inselat pe Viorel Lis cu un barbat mai tanar? Dupa saptamani intregi in care Oana s-a plans de faptul ca a fost inselata de Viorel cu o prostituata se pare ca nici sotia sa nu este cuminte. Oana Lis a fost surprinsa de fotoreporteri in timp ce se afla in tandreturi langa masina sa alaturi de un barbat misterios. Se pare ca tanarul de 43 de ani din Bacau este un prieten cu care Oana se vede ocazional cand acesta vine in Bucuresti. Viorel Lis a fost surprins la vederea imaginilor cu sotia sa si a declarat ca: "Eu nu mai sunt la vremea in care ma enervez rapid, sunt mai intelept. Chiar nu am habar ce a facut sotia mea cu acel barbat. Ea imi spune ca iese cu prietenele sale in oras si nu stiam ca merge la masa cu barbati. O sa discutam despre acest subiec acasa si vedem ce facem", anuntaClick.

Ea este actrita din Romania care a jucat cu Brad Pitt in cel mai nou film, "Fury": "Brad Pitt a fost sprijinul meu". Anamaria Marinca a dat lovitura la Hollywood. Aceasta va juca rolul Irmei in drama de razboi "Furia: Eroi anonimi/ Fury". Prezenta la premiera lungmetrajului de la Festivalul de Film de la Londra, aceasta a declarat ca Brad Pitt, alaturi de care joaca in pelicula, si regizorul David Ayer au fost "sprijinul" sau. Intrebata dupa premiera lungmetrajului cum a fost sa recreeze drama razboiului in scenele pe care le joaca, Anamaria Marinca a precizat ca, intr-un fel, pentru ea "nu a fost atat de greu", avand in vedere ca "baietii au creat intreaga atmosfera", informeazaLibertatea.

Andreea Balan a renuntat la haine si s-a pozat asa! Iubitul american va innebuni cand o va vedea. De cand iubeste din nou, Andreea Balan pare ca a renascut. Artista este mai sexy ca oricand si nu se da in laturi de la a se poza in ipostaze cat mai fierbinti. De data asta, a reusit sa isi lase fanii fara cuvinte. Desi iarna bate la usa si temperaturile scad pe zi ce trece, Andreea Balan pare ca si-a propus sa incinga atmosfera mai ceva ca vara. Cantareata s-a fotografiat intr-o ipostaza care a lasat pe toata lumea fara cuvinte. Aceasta a imbracat un costum de baie cu steagul Statelor Unite si s-a lasat surprinsa de aparatul foto, fanii bucurandu-se nespus cand au vazut imaginea. Cel mai sigur ca nici iubitul american nu va ramane indiferent cand o va vedea pe cantareata purtandu-i "drapelul", scrieCancan.

Mama lui Laurette s-a iubit cu un african si un american, dar se marita cu un brailean. De la razboi, la nunta! Dupa ce s-a luptat ca o leoaica prin tribunal cu fostul iubit pentru custodia fetitei, Serena Maria (2 ani), castigand o prima batalie, Laurette Attindehou se pregateste de nunta. Dar nu de a ei, fiindca s-au spulberat sansele sa se impace cu fostul ei logodnic, Mihai. Cea care isi va pune pirostriile va fi mama mulatrei, Cornelia Blackwell (51 de ani). Femeia e fericita ca, in sfarsit, a gasit un barbat bun, dupa ce a divortat de americanul Harry Blackwell, iar in tinerete a fost parasita de un student african, tatal lui Laurette. Alesul inimii ei este un barbat de 60 de ani, din Braila, nunta urmand sa se faca tot acolo. "Caut o rochie frumoasa pentru ca voi fi domnisoara de onoare", a declarat Laurette, pentruClick.