Au trecut doua luni de la divort si deja el s-a afisat cu alta! Cine este femeia de 50 de ani care i-a luat locul Oanei Cuzino. Nici bine nu s-a uscat cerneala pe cererea de divort dintre Oana Cuzino si omul de afaceri Ioav Shtern, caci partile au inceput deja sa isi caute dreptatea si in plan sentimental. Paparazzii revistei Spy l-au surprins, ziua in amiaza mare, pe fostul partener al prezentatoarei de la emisiunea "Ce se intampla doctore" acaparat de anturajul unei distinse prezente feminine. Prins intr-o discutie de promenada, mai precis o siesta dupa o masa la o terasa pe malul lacului Herastrau, fostul partener al Oanei a parut extrem de relaxat, mai ales pentru un om chinuit de sechelele unui divort in care se vorbeste de partaje de milioane, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nicoleta Luciu a ajuns pe patul de spital. Corpul ei a cedat. Nicoleta Luciu sufera de dureri mari de spate, lucru ce a facut-o sa apeleze la serviciile unui medic. Se pare ca organismul brunetei a cedat pana la urma, din cauza fluctuatiilor de greutate pe care le-a avut in ultimii ani si a sarcinilor pe care le-a dus, dupa cum chiar ea spune. "Pur si simplu m-am ridicat din pat si am simtit dureri mari. Am ramas anchilozata, nu mai pot respira din cauza durerii. Am avut fluctuatiile de greutate, dupa care am fost insarcinata de doua ori..toate aceste lucruri si-au pus amprenta asupra corpului meu. Incerc sa salvez ce se poate salva, sa nu ajung laoperatie", a declarat Nicoleta Luciu la Acces Direct, anuntaClick.

Afara din vila in care au crescut! Milionarul Ionut Negoita se lupta in instanta cu fosta nevasta, ca sa-si alunge copiii de acasa. Situatie fara precedent in familia afaceristului milionar Ionut Negoita. In urma cu patru ani, la divort, acesta i-a lasat fostei sotii vila in care cresteau cei doi copii ai lor. Acum insa o vrea inapoi. Ionut Negoita si Carmen, fosta lui sotie, duc o lupta apriga in instanta, motivul fiind casa cu etaj in care ea locuieste alaturi de cei doi copii ai lor. Povestea razboiului e lunga si surprinzatoare. Din informatiile noastre, in 2010, cand au divortat, fostii soti s-au inteles si au facut partaj pe bunuri. Milionarul s-ar fi angajat in acte ca la o luna de la pronuntarea divortului sa treaca imobilul pe numele lui Carmen. Lucrurile s-au complicat insa. Vila era ipotecata, beneficiarul ipotecii fiind fratele lui Ionut, Robert, nimeni altul decat primarul sectorului 3 din Bucuresti, iar proprietarul nu putea fi schimbat, informeazaLibertatea.

Viorel si Oana Lis se gandesc sa divorteze! Rasturnare incredibila de situatie: A aparut tatal copilului! Oana si Viorel Lis se gandesc la divort. Relatia lor este pe un butoi de pulbere dupa o serie de dezvaluiri care au aruncat in aer presa tabloida din Romania. Totul a inceput cu momentul in care Viorel Lis a fost prins in timp ce se intretinea cu o dama de companie. Nebunia a continuat cu sarcina Oanei, dar si copilul din flori al sotului ei. Exact cand toata lumea credea ca nimic nu se mai putea intampla, un personaj nou apare in poveste si pare sa inrautateasca si mai rau lucrurile. Barbatul spune ca a avut o relatie cu Oana, iar ultima oara s-au intalnit si au facut dragoste in luna septembrie, scrieCancan.

Cornelia Catanga, o mireasa sexy si cu silicoane, la 56 de ani. Catanga a imbracat rochia de mireasa! Pe o ploaie torentiala, cantareata de muzica lautareasca a plecat, miercuri dupa-amiaza, de acasa pentru a se casatori religios cu Aurel Padureanu, barbatul cu care se iubeste de 24 de ani. Ziua cea mare a venit pentru Catanga si Aurel Padureanu! Cei doi artisti si-au jurat credinta vesnica la Biserica Domnita Balasa din Capitala. Dupa o poveste de dragoste de 24 de ani si un copil, mirii au decis sa se cunune si in fata lui Dumnezeu. Artista a purtat o rochie alba din dantela, creatie semnata de Catalin Botezatu, despicata in fata, la care a accesorizat o pereche de pantofi in aceeasi nuanta. A tremurat de emotii, dar si de frig, mai ales ca termometrele nu au aratat deloc temperaturi prietenoase. La poarta casei sale, a asteptat o limuzina in care cantareata s-a urcat pentru a ajunge la biserica. Mirele, Aurel Padureanu, a plecat de acasa cu o alta masina, anuntaClick.