Oana Zavoranu vrea sa candideze la presedentia Romaniei! Singura problema e ca nu stie cat dureaza mandatul presedintelui. Oana Zavoranu critica modul in care au fost organizate alegerile prezidentiale si spune ca se gandeste serios sa candideze si ea, insa nu a nimerit exact data cand vor avea loc urmatoarele alegeri. Oana Zavoranu vrea sa candideze pentru prezidentiale, la urmatoarele alegeri. Vedeta spune ca o incearca un regret pentru ca nu a ales sa candideze si acum. "Uitandu-ma la 'circul electoral' de azi, mai mai ca imi pare rau ca nu am candidat EU....o sa va spun ce as face eu daca as fii PRIMA PERSOANA IN STAT. O sa va placa", a scris Oana Zavoranu. Querida a mai fost in politica, in urma cu cativa ani, cand a candidat pentru Parlamentul Romaniei, din partea Partidului Romania Mare, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Dana Rogoz: "Nu am furat barbatul altei femei". O urmareste trecutul, desi are un prezent perfect alaturi de sotul si de fiul ei. Dupa doi ani de casnicie cu Radu Dragomir, Dana Rogoz a devenit tinta atacurilor fostei neveste a regizorului. Actrita Ozana Oancea a apostrofat-o ca i-ar fi furat sotul, insa "Abramburica" se apara si face lumina in acest caz. In 2012, Radu Dragomir (47 de ani) si Dana Rogoz (29 de ani) s-au casatorit, iar in urma cu opt luni au devenit parinti. Chiar daca sunt o familie perfecta, se pare ca ei si-au cladit fericirea pe nefericirea altei persoane. Ozana Oancea (46 de ani), prima nevasta a regizorului si, totodata, femeia care i-a daruit un baietel acum 12 ani, i-a apostrofat pe cei doi intr-un interviu acordat revistei "Tango", la un an de la nunta lor. "Radu e un om care si-a parasit familia pentru o extraoptiune. E problema lui cum se impaca cu statutul lui de om care a plecat din casa catre o femeie foarte tanara", anuntaClick.

Romania, la puterea VIP. Ce legi ar vota vedetele daca ar detine, pentru o zi, presedintia? Ce-ar face vedetele noastre daca ar avea ocazia sa intre in pielea presedintelui Romaniei? Ar introduce manelele in programa scolara? Ar legaliza prostitutia? Sau ar muta guvernul la iarba verde si dansatoarele la guvern? Liviu Guta, Adrian Minune, Benone Sinulescu si Mitica Dragomir au acceptat sa-si imagineze, cu umor, viata la Cotroceni. Anamaria Prodan: "Romania, No.1 in Europa". "As face tara ca o floare. As avea grija de tot ce ne inconjoara si as distruge din radacini toata coruptia. As aduce toate valorile inapoi in tara. Romania trebuie sa fie ceea ce a fost pe vremuri. No. 1 in Europa". Nea Beni: "Sa fie veselie!". "As face in asa fel incat sa fie veselie multa in tara. As canta sa fie bine pentru toti. Si sa nu mai fie romanii atat de incrancenati", informeazaLibertatea.

O romanca, pe locul 3 in TOP 100 cele mai frumoase femei din lume! I-a luat fata lui Beyonce si Angelina Jolie. Cristina Maria Saracut a plecat din Romania cand avea 18 ani, iar acum a ajuns un model foarte cunoscut si apreciat. Pitesteanca in varsta de 22 de ani ocupa locul 3 in TOP 100 - Cele mai frumoase femei din lume. Topul este realizat de revista londoneza Mode Lifestyle Magazine, iar romanca a reusit sa devanseze vedete foarte cunoscute si apreciate, cum ar fi Scarlett Johansson, Beyonce si Angelina Jolie. Cristina Maria Saracut se poate mandri cu dimensiuni aproape de perfectiune: are inaltimea de 176 cm si masurile 82 cm/60 cm/87 cm. Naturaletea si prezenta scenica naturala au facut-o sa devina unul dintre cele mai apreciate modele internationale, scrieCancan.

Dupa ce a cazut prada betiei, Johnny Depp s-a apucat de muzica! Actorul american Johnny Depp a cantat la chitara intr-un concert pe care rockerul Marilyn Manson l-a sustinut la Hollywood, in noaptea de Halloween. Johnny Depp, in varsta de 51 de ani, a fost invitatul surpriza al rockerului american si a urcat pe scena alaturi de acesta, pentru a interpreta impreuna piesa "The Beautiful People", intr-un concert care a avut loc vineri seara, informeaza dailymail.co.uk. Desi Johnny Depp a mai cantat si a inregistrat mai multe piese cu Marilyn Manson in trecut, prezenta actorului la concertul de vineri, ce a avut loc la Roxy Theatre din Hollywood, a fost o surpriza pentru spectatorii prezenti la eveniment. Pentru acea piesa, pe scena a urcat si Ninja, membru in grupul sud-african de rap-rave Die Antwoord. Pe durata piesei respective, Ninja a facut de mai multe ori crowd-surfing, spre deosebire de Johnny Depp, care a preferat sa ramana pe scena si sa cante la chitara, anuntaClick.