S-a aflat in urma cu putin timp! Baietel sau fetita? Vezi ce asteapta Antonia si Alex Velea! EL este cel care i-a dat de gol. Antonia si Alex Velea au anuntat in urma cu cateva luni ca artista este insarcinata, insa nu au vrut sa spuna sub nicio forma ce sex are bebelusul care va veni in curand pe lume. Desi cantareata a mai scapat "porumbelul" de cateva ori, lasandu-ne sa credem ca va avea un baietel, facand aluzie la "pachetele de muschi" si alte lucruri de acest fel, iata ca acum nu mai este ea cea care "face lumina" in aceasta privinta. Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei, i-a dat de gol pe cei doi, spunand foarte clar ca artista si Velea asteapta un baietel. "In ceea ce priveste baietelului care se va naste, nu se va numi niciodata Castellano!", a declarat tatal lui Vincenzo Castellano pentru un post de televiziune, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cu el l-a inlocuit Iulia Vantur pe Salman Khan?Iulia Vantur este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Desi e dorita de multi barbati, blonda e oficial singura. S-a zvonit ca a avut o relatie cu celebrul Salman Khan, dar Iulia nu a vrut niciodata sa recunoasca ce a fost intre ea si actorul indian. Recent, vedeta a aparut in clipul piesei "Cersesc iubire", a lui Dima, iar unii au inceput deja sa vorbeasca despre o idila intre Iulia si cantaret. "Sunt speculatii doar. Nu am spus nici <>, nici <>. E o femeie incredibil de draguta. Am filmat un clip cu ea", a declarat Dima, la emisiuneaClick.

Campanie antimuzicala! Artistii au iesit cu buzunarele goale din electorale. Spre deosebire de campaniile prezidentiale precedente, cand artistii autohtoni mai ciupeau de ici, de colo cate ceva, alegerile din aceasta toamna le-au picat greu la... buzunar. Pentru ca "prezidentiabilii" au preferat anul acesta sa investeasca in afise electorale, pana si cei mai in voga artisti de la noi au iesit cu buzunarul gol din campania recent incheiata. Cei 14 candidati nu s-au inghesuit sa bage bani in spectacole, acestea lipsind cu desavarsire in cele mai multe din cazuri. Pe ici, pe colo, prin cateva localitati mioritice, au existat ceva concerte de campanie sub acoperirea unor contracte incheiate insa p entru zilele orasului sau comunei respective, dar cu mesaje directe pentru sustinerea unui anume candidat, informeazaLibertatea.

L-a inselat pe Nicolae Mitea? Andreea Tonciu s-a indragostit! "Ma uitam la el si cand eram cu Nicky!" Andreea Tonciu a recunoscut ca este indragostita nebuneste de un barbat despre care spune ca este cel mai frumos din lume. Culmea, bruneta il urmareste pe acest tanar fermecator de cand era cu Nicky Mitea. Andreea sustine ca l-a gasit pe cel mai chipes barbat de pe planeta si vrea sa faca tot posibilul sa fie cu el. Deocamdata, insa, bruneta nici macar nu il cunoaste pe acest tanar, insa il urmareste zilnic in telenovela in care joaca si in filmulete pe internet. Este vorba despre actorul turc Cagatay Ulusoy, in varsta de 24 de ani, care in 2010 a castigat titlul de "Cel mai bun model al Turciei 2010", scrieCancan.

Adela Popescu ii face copil lui Radu Valcan. Adela Popescu si Radu Valcan formeaza un cuplu de patru ani, iar lucrurile sunt cat se poate de serioase. Adela a dezvaluit ca are un plan bine stabilit, iar pana la varsta de 30 de ani, vrea sa devina mama. Acum are 28 de ani, deci mai e foarte putin timp. "Ma consider o femeie in devenire, am avut de mica o proiectie a cum trebuie sa fie o femeie. Am inceput sa ma instruiesc. O femeie nu e implinita pana nu are un copil, imi doresc foarte mult. Am o varsta in care poti sa ai, poti sa nu ai. Pana in 30 de ani, vreau sa fac un copil", a spus Adela, pentruClick.