Israela-i Donatella! Concubina matusalemica a Romaniei ii face concurenta serioasa mostenitoarei imperiului Versace! Ajunsa la varsta de 64 de ani, Israela Vodovoz se poate lauda cu faptul ca arata mai tanara decat este. Motivul? Cele peste 20 de interventii estetice, pentru care a scos din buzunar 50.000 de euro. Acum, Israela seamana izbitor cu Donatella Versace. Cunoscuta ca una dintre cele mai bogate femei din Romania, cu o avere estimata la peste 50 de milioane de euro, Israela Vodovoz a intrat in lumina reflectoarelor in 2008, atunci cand s-a maritat cu Liviu, un barbat cu 30 de ani mai tanar decat ea. Cunoscuta ca o persoana nonconformista, cu un spirit tanar, Israela a debordat de energie, in ciuda faptul ca a trecut de prima tinerete, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Andreea Marin pleaca in a doua luna de miere. Andreea marin si sotul ei, Tuncay, vor aniversa in curand primul an de casatorie. Acest eveniment important din viata "Zanei" si a sotului ei va fi aniversat asa cum se cuvine, peste hotare. Cu alte cuvinte, Andreea Marin si Tuncay vor pleca intr-o a doua luna de miere. Deocamdata, destinatia ramane necunoscuta, cert fiind doar faptul ca vedeta asteapta cu nerabdate cateva zile de relaxare, alaturi de persoana iubita. In plus, Andreea are mai multe motive pentru a sarbatori in luna decembrie: pe 22, ea va implini 40 ani, iar pe data de 15, fiica ei, Violeta, face sapte ani, anuntaClick.

Scandal in showbizul romanesc! Naomi a furat identitatea unei indragite cantarete. Transsexualul Naomi este avid de publicitate si, tocmai de aceea, nu se da in laturi de scanadal. De data aceasta insa, a cam sarit calul. Naomi este mai mereu in mijlocul unui subiect delicat. Aceasta a recunoscut mereu ca isi doreste recunoasterea artistica, dar, cum aceasta cam intarzie sa apara, isi ia celebritatea din sicane la adresa altor artisti. Acum, transexualul a reusit sa o supere ingrozitor pe celebra Stela Enache, a carei identitate a imprumutat-o pentru pagina de Facebook. Numai ca isprava a ajuns imediat la urechea artistei care s-a facut foc si para, informeazaLibertatea.

Andreea Tonciu a facut public totul! Cum arata bruneta, dupa operatia la nas, fara bandaje! "Felicitari!" Andreea Tonciu le-a aratat fanilor rezultatul operatiei la nas. Bruneta a aratat cum arata noul ei chip, fara bandaje. Imediat dupa ce le-a prezentat rezultatul, fanii Andreei Tonciu s-au aratat incantati de rezultat. Bruneta le-a aratat o imagine in care nu are niciun bandaj, insa, intr-adevar, are foarte mult machiaj pe fata, probabil pentru a-si ascunde urmele inerente interventiei chirurgicale. Acum doua saptamani, Andreea a luat decizia de a-si opera nasul, din cauza caruia a avut atatea neplaceri. Cu toate ca ea spune ca nu era deranjata de aceasta parte a corpului sau, bruneta a hotarat ca ar fi bine sa isi schimbe infatisarea, pentru a nu mai da curs discutiilor si certurilor. Pentru aceasta interventie chirurgicala, fosta iubita a lui Mitea a optat sa mearga in Turcia, la o clinica privata, scrieCancan.

Dinu Maxer s-a apucat sa cante in chineza! Cum suna prima lui piesa. Dinu Maxer ar putea sa paraseasca Romania in viitorul nu foarte indepartat, daca planurile din muzica ii vor iesi ca la carte. De curand, Maxer a inceput sa cante, in limba chineza, cu o tanara care are numele de scena Teresa Teng. Teresa a castigat un festival de muzica foarte important din China, si, pentru ca anul acesta nu mai poate participa decat cu un coleg de scena, l-a ales pe Dinu Maxer. Astfel, artistul nostru s-a pus pe invatat chineza, a luat deja preselectiile festivalului, iar anul viitor va lua drumul Chinei, unde si-ar dori sa intalneasca succesul. Daca acest lucru se va intampla, Dinu marturiseste ca nu ar refuza sa se stabileasca acolo. Pentru melodia cu care va participa la festival, cantaretul si Teresa au inregistrat deja un videoclip in Romania, anuntaClick.