Keo o desfiinteaza pe Andreea Balan: ''A dorit sa ma ingenuncheze''. Satul pana peste cap de tot circul dupa ce s-a despartit de Andreea Balan, Keo rupe tacerea si dezvaluie cele mai ascunse secrete pe care le-a tinut, pana acum, doar pentru el. Au trecut opt luni de la despartirea de cantareata, dar inca mai sunt lucruri care inca nu au iesit la iveala in legatura cu relatia celor doi. Keo a fost invitat in emisiunea ''Wowbiz'' de marti seara, de la Kanal D, unde a vorbit pentru prima oara dupa despartirea de Andreea Balan. ''Am fost foarte discret cu viata mea personala. Tacerea este de aur. Mi-a ajuns. Opt luni de zile am tacut. M-am saturat sa aud toate acuzatiile despre mine. Am comis anumite greseli, s-au spus foarte multe lucruri neadevarate'', a spus acesta in platoul emisiunii de la Kanal D, scrieClick.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sanzi tremura in fata lui Tonciu! Refuza sa-i comenteze noul nas de frica! Sanziana Buruiana este patita, asa ca a invatat sa fenteze scandalul. Blonda nu vrea nici in ruptul capului sa-si spuna parerea despre noul nas al lui Tonciu, de teama sa nu intre in gura ei! S-au certat in urma cu cateva luni si o vreme nu si-au mai vorbit! De ce? Pentru ca Sanzi nu ar fi participat la ziua de nastere a Andreei, iar bruneta s-a facut foc si para pe ea. Surse apropiate celor doua au spus ca, de fapt, blonda nu a fost lasata de actualul iubit sa ia parte la ziua brunetei, pe motiv ca Tonciu ar avea o influenta proasta asupra lui Sanzi! Si de aici a izbucnit scandalul. Asa ca, dupa ce s-au certat zdravan in cercurile lor intime, cele doua nu si-au mai vorbit luni intregi. Apoi, Tonciu a declarat ca ea si-a schimbat anturajul si ca, in fapt, Sanziana ii strica ei imaginea, anuntaLibertatea.

Misterioasa disparitie a Cristinei Rus! Cu ce se ocupa dupa ce a nascut, una dintre cele mai rare aparitii din showbiz! In luna februarie, Cristina Rus a devenit mamica de fetita. Cantareata si sotul sau, afaceristul Dragos Balteanu, mai au impreuna un baietel de patru ani. Imediat dupa botezul fiicei sale, Cristina Maria, solista a disparut din lumina reflectoarelor! In ultimele luni am incercat de multe ori sa o contactam, insa artista era de negasit. Ei bine, in cele din urma am reusit sa dam de urma ei si am aflat cu ce se ocupa in prezent. "Mi-am dorit sa iau o pauza si sa ma concentrez asupra familiei mele. Nu renunt definitiv la cariera, este doar pentru o perioada. Ma dedic celor doi copii ai mei si sotului, am parte de o perioada de relaxare si de liniste", a declarat cantareata, pentruCancan.

Traistariu si-a sters toate pozele in chiloti de pe Facebook: "Aveam remuscari". Mihai Traistariu, pe care Maruta l-a numit "Regele selfie-urilor din Romania", a facut un gest la care niciun fan de-al lui nu se mai astepta. Dupa ce si-a umplut comtul de Facebook cu sute, poate chiar mii de selfie-uri, in toate pozitiile si ipostazele, Trastariu a luat o decizie menita sa demonstreze ca e perfect constient de obsesia lui. Artistul si-a sters, de pe contul personal, toate imaginile in care aparea in chiloti. Stie ca fotografiile apar pe alte site-uri, dar e linistit la gandul ca nu mai sunt pe pagina lui, scrieClick.

Nelu Ploiesteanu a luat hotararea vietii! Ce va face cu amanta si cu sotia? Dupa cateva luni bune in care sotia i-a reprosat ca a ds o viata paralela, cu amanta mai tanara, Nelu Ploiesteanu a luat o decizie extrem de importanta. Acesta a hotarat sa nu se mai intoarca la mama copiilor sai, tocmai din cauza injuriilor, si sa isi vada de viata lui, alaturi de tanara sa concubina. Desi nu vrea ca toata lumea sa afle prin ce trece, Nelu Ploiesteanu a pus totusi lucrurile la punct in viata lui. Acesta a decis sa nu se mai intoarca la sotie, satul de injuriile acesteia, cu toate ca nu vrea nici sa divorteze, anuntaLibertatea.