Pentru prima oara, Francois Hollande cu iubita la Elysee. Presedintele Francois Hollande (60 de ani), are o idila de aproape un an cu o frumoasa actrita. Ei au fost fotografiati pentru prima oara impreuna la Palatul Elysee. De cand a inceput relatia lor, Francois Hollande si iubita lui, actrita Julie Gayet (42 de ani), nu au fost surprinsi niciodata impreuna in public pana acum. In editia din 21 noiembrie a revistei "Voici", ei au fost surprinsi pentru prima oara impreuna pe terasa apartamentelor prezidentiale Francois Hollande s-a iubit, din 2010, cu jurnalista Valerie Trierweiler (48 de ani), de care s-a despartit pentru Julie Gayet, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Identitate ascunsa a iubitei lui Dinu Vama! Bruneta de care s-a indragostit, implicata in dosarul "Prostituatelor de lux". Misterioasa partenera a lui Dinu Gheorghe, zis Vama, are un trecut extrem de interesant. Sursele Cancan.ro spun ca aceasta este sora Andreei Marta, cea care este anchetata de DIICOT intr-un dosar de proxenetism. Cancan.ro a prezentat, vineri , imagini cu femeia care de mai bine de un an este alaturi de Dinu Gheorghe. Dupa pierderea sotiei sale, fostul presedinte de la Astra si Rapid si-a refacut viata alaturi de o partenara mult mai tanara. Cei doi sunt foarte apropiati si au fost vazuti destul de des in cafenelele si restaurantele din nordul Capitalei. Extrem de dicreti, "Vama" si prietena lui evita sa iasa in evidenta, iar apropiatii omului de fotbal spun ca tanara partenera a fostului sef al vamilor din Romania are un rol foarte important in viata acestuia.

Sofia Vicoveanca, suferinta in tacere. Drama indragitei cantarete. Celebra interpreta de muzica populara Sofia Vicoveanca a marturisit ca, in ciuda faptului ca a scris deja trei carti, nu are posibilitatea materiala sa le distribuie in librarii. Desi este una dintre cele mai indragite cantarete de muzica populara din Romania, Sofia Vicoveanca marturiseste ca nu-si permite sa-si expuna desenele si nici sa distribuie cele trei carti ale sale in librarii, sscrie Libertatea.ro.

Nevasta lui Marculescu: "E homosexual. Are vibrator acasa si m-a rugat sa...". Ella Nae, cea care i-a fost sotie lui Costin Marculescu timp de doua luni, a declarat ca nu a intretinut relatii sexuale cu actorul deoarece acesta este homosexual. Cei doi s-au jignit ca la usa cortului in emisunea "La Maruta" si s-au acuzat de infidelitate, violenta, hotie si escrocare. Sotia actorului a declarat ca acesta i-a bagat mana in gat, asa ca a fost nevoita sa se apere si l-a lovit cu pantoful in cap. "Nu puteam sa dau in ea, ca e sotia mea si e femeie, o iubeam si poate o mai iubesc. Niciodata n-am jignit-o, n-am dat in ea, n-am ridicat tonul la ea. Nu i-am dat bani, dar a avut toate usile deschise din Romania datorita numelui meu. Am cheltuit 6-7 mii de euro cu ea in doua luni: 2500 euro silicoanele, 1000 de euro acid hialurionic, 3-400 de euro in buze, dantura facuta la un prieten evreu. Ea nu a adus niciun ban in casa in ultimele 2-3 luni", a marturisit Marculescu, conform Click.ro.

"Sageata" lui Dorin Cocos a avut serviciile secrete pe urmele lui inca din primavara! "Flagrant" pozat in Bulgaria. Gheorghe Stelian, zis "Stelu", sageata lui Dorin Cocos, cercetat in dosarul in care Alina Bica, sefa DIICOT, a fost retinuta, era filat de mai multa vreme, cel mai probabil de serviciile secrete, dovada fiind imaginile prezentate astazi de Cancan.ro. In imaginile prezentate de noi si care au fost primite pe celebra adresa de mail pont@ cancan.ro, acestea fiind realizate probabil de serviciile secrete, "sageata" lui Dorin Cocos se afla alaturi de politicianul Eugen Bejinariu, Aurel Radu, controversatul director al Metrorex si Mihai Mustea, zis "Dibaciu". Pozele au fost realizate in luna aprilie in Bulgaria, acolo unde acestia sperau sa nu fie vazuti sau asculati, si sa poata puna tara la cale fara sa-si faca griji ca cineva va afla. Din pacate pentru ei, ochiul serviciilor i-a urmarit si in afara tarii.

Alarma la Hollywood! Divele otravesc mancarea ca sa slabeasca. Pentru a nu fi tentate sa manance prea mult si sa isi strice siluetele, unele vedete recurg la solutii absurde. Victoria Beckham a dat nota in randul unei... diete periculoase: isi pune spray pentru geamuri pe mancarea din farfurie! Chiar daca sunt acasa sau mananca in oras, Khloe Kardashian, sora ei Kim si Victoria Beckham au mereu la indemana o sticluta care contine spray pentru geamuri. Dupa ce iau cateva inghitituri din farfurie, ele pulverizeaza pe mancare solutia de curatat, pentru a fi sigure ca oricat de mult isi doresc, nu o sa mai ia nici o imbucatura, noteaza Libertatea.ro.