Impresarul bataus ii pregateste o lovitura dura Alexandrei Stan. La sase luni de cand Alexandra Stan si-a castigat in instanta dreptul legal de a canta piesele compuse de echipa fostului ei iubit, Marcel Prodan lupta in felul lui cu solista. Impresarul care i-a curmat ascensiunea internationala blondei, aplicandu-i, "din dragoste", o mama de bataie, se pregateste sa lanseze pe piata muzicala o alta blonda care seamana izbitor cu Alexandra Stan. Pe numele ei Tatiana Gribincea, sosia Alexandrei a terminat deja de inregistrat doua melodii noi cu echipa lui Prodan, la MAAN Studio, iar producatorul (si impresarul) se va ocupa de booking-ul ei pe plan international, dupa reteta pe care o stie deja atat de bine, scrie Libertatea.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Mihaela, pazea! Iubitul parasutist a inselat-o pana si pe Miss Austria. S-a amorezat-lulea, dar se pare ca Mihaela Radulescu a dat vrabia din mana pentru cioara de pe gard. Vedeta l-a parasit pe Dani Otil pentru sportivul austriac Felix Baumgartner, caruia i s-a cam dus buhul ca ar fi Don Juan de profesie. Cu declaratii-bomba vine chiar fosta lui logodnica, Nicole Ottl, care l-a parasit cu scandal in vara lui 2013. Click! a aflat totul despre fosta logodnica a lui Baumgartner, dar si motivul pentru care aceasta l-a parasit pe sportiv chiar inainte de nunta, iar concluziile sunt destul de ingrijoratoare pentru Mihaela noastra.

Anamaria Prodan, aparitie SOC in public cu rochia pe care e pictata fata lui Reghe. Anamaria Prodan s-a prezentat la o gala dedicata fotbalului imbracata cu o rochie pe care era pictata fata sotului ei, Laurentiu Reghecampf. Nu doar acolo a purtat Prodan acea rochie. Ea s-a dus si la aeroport sa-l ia pe sotul ei la revenirea in Arabia Saudita. Cei doi au plecat cu mai multe premii acasa. Reghecampf a fost desemnat antrenorul anului, in timp ce Anamaria a fost desemnata impresarul anului 2014. Reghecampf a plecat rapid spre Arabia Saudita pentru ca luni are derby cu echipa lui Victor Piturca in campionat, scrie sport.ro.

Unul dintre cei mai cunoscuti barbati din showbiz, acuzat ca a VIOLAT 16 femei! Este vorba despre actorul Bill Cosby, in varsta de 77 de ani, cunoscut dupa ce a interpretat rolul unui tata perfect in sitcomul "The Cosby Show", difuzat de postul NBC din 1984 pana in 1992. La doua decenii de atunci, artistul este tinta a 16 plangeri de viol, unele venite chiar din partea unor femei celebre. Ultima care a relatat despre modul in care a abuzat-o Cosby este Victoria Valentina, un fost iepuras Playboy, care sustine ca a cazut prada instinctelor animalice ale actorului, in timp ce incerca sa isi salveze o prietena, potrivit Cancan.ro.

Ce pateste Teo Trandafir cu barbatii de cand a slabit. Operatia de micsorare a stomacului a transformat-o pe Teo intr-o femeie cu o silueta de invidiat. De cand a slabit, prezentatoarea primeste laude din toate partile, insa se pare ca scaderea in greutate are si dezavantajele ei. Vedeta a marturisit ca se imprieteneste mai greu cu barbatii, care par mai putin indrazneti si evita sa intre in vorba cu ea. "Cand eram grasa, eram prietenoasa, eram amica tuturor. Acum de cand ma imbrac si eu in rochii, barbatii spun ca sunt inabordabila. Nu mai inteleg nimic. M-a sunat un domn si mi-a spus ca inainte eram inabordabila intelectual, iar acum sunt si fizic. Nu pot sa cred. Toti barbatii sunt niste pisicute sperioase", a spus usor nedumerita Teo, potrivit Click.ro.