Se intampla si la Casa Alba. Obama, inselat de nevasta? Satula de flirturile lui Barack Obama, multe imortalizate de paparazzi, Michelle Obama se pare ca a decis sa-i plateasca presedintelui american, Barack Obama, cu aceeasi moneda. Dupa ce Obama a fost surprins uitandu-se lung dupa femei frumoase la dineurile oficiale organizate la Casa Alba, iar liderul american nu s-a sfiit sa flirteze cu vedete, recunoscand ca are o slabiciune pentru Beyonce, dar si pentru actrita Kerry Washington, Michelle Obama, sotia lui, a gasit modalitatea de a-si umili sotul infidel. Continuarea pe EVZMonden.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Culisele iubirii dintre Adelina si Cristi Chivu. Cum au ajuns sa fie impreuna, desi ea nu-l placea. Adelina Chivu este acum sotia unuia dintre cei mai renumiti fotbalisti ai planetei, insa, inainte sa formeze un cuplu cu acesta, fosta jurnalista nu prea il placea. Dan Capatos a povestit in emisiunea "Dosarele VIP", de la Antena Stars, cum au ajuns Adelina Chivu si fostul capitan al Nationalei sa formeze un cuplu, scrie Libertatea.

Abia casatorit, Robert Turcescu s-a despartit de sotia lui! Autoritatile engleze i-au separat pe cei doi. Robert Turcescu este unul dintre jurnalistii care, in momentele importante ale vietii politice, e foarte activ. In ultimele zile insa, Turcescu e de negasit si toata lumea se intreba de ce nu comenteaza recentele evenimente din PSD. Motivul este simplu: Robert Turcescu si proaspata sa sotie si-au luat o mica vacanta si au fugit la Londra. Cei doi au fost surprinsi, vineri dimineata, de un cititor Wowbiz.ro chiar cand au ajuns pe aeroportul londonez, cu o cursa low cost.

Florin Piersic nu va mai acorda interviuri. De ce a luat actorul aceasta decizie. Actorul Florin Piersic a declarat recent ca nu va mai acorda interviuri. Artistul, care in luna ianuarie va implini 79 de ani, a luat aceasta decizie dupa ce o declaratie a sa a aparut in presa pusa intr-un alt context decat cel in care o facuse, noteaza Gandul.

Primele poze cu bebelusul Ioanei Blaj si al lui Ducu Ion. Ce frumosi sunt! Ioana Blaj (27 de ani) si Ducu Ion (33 de ani) radiaza de fericire de cand au devenit parinti. Cei doi au fost surprinsi de fotoreporterii Click joi (27 noiembrie), la prima plimbare cu bebelusul lor. Temperaturile apropiate de zero grade nu i-au speriat nici pe actrita Ioana Blaj, nici pe iubitul ei, producatorul de filme Ducu Ion.