Starletele au uitat sa fie romance, dar s-au pregatit de Ziua Nationala a Emiratelor Arabe! Uite cum au mutat Bucurestiul in Dubai. Ziua de 1 Decembrie are o conotatie emotionala pentru majoritatea romanilor. Nu si pentru fostele asistente TV care au luat calea Dubaiul;ui si care asteapta cu nerabdare petrecerile de asta seara, cu ocazia Zilei Nationale a Emiratelor Arabe. In timp ce multi romani din Diaspora agata steaugul Romaniei in dreptul geamurilor, Ramona Gabor, Rodica Miron, Marinela Avadani, Livia Tavaluc si alte romance plecate in Dubai asteapta cu nerabdare ziua de 2 decembrie, uitand cu totul de Ziua Nationala, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ramona Badescu si-a aratat sanii in Egipt. De ziua ei, bruneta a dat chef. Aniversare de poveste pentru Ramona Badescu. Anul acesta, bruneta a petrecut in Egipt de ziua ei. Peisaj exotic, resort de lux, festin culinar si cadouri pe masura. Acestea au fost ingredientele de care s-a bucurat vedeta la implinirea a 46 de ani! Ramona Badescu este invidiata de multe femei care si-ar dori o silueta ca ei. Bruneta le-a aratat prietenilor, daca mai era cazul, ca arata trasnet desi nu mai este o adolescenta. S-a fotografiat pe plajele din Sharm El Sheikh si a facut furori cu formele ei. Olteanca noastra nu s-a sfiit sa poarte tinute transparente pe nisipul fiebinte din Egipt, astfel ca sanii ei obraznici au putut fi admirati in toata spelndoarea lor. In spatele acestei prezente fascinante stau insa multe sacrificii: ore de pillates, sala, masaj si o alimentatie extrem de sanatoasa, anuntaClick.

Uite ce ascunde sub pupitrul stirilor! Corina Caragea e numai picioare. Cumintica foc, cu un zambet timid afisat din abundenta pe micul ecran, Corina Caragea ascunde calitati fizice nebanuite. Cea mai frumoasa parte a ei este, de fapt, sub birouasul de la care prezinta ultimele noutati din sport. Invitata la un eveniment monden, recent, bruneta a lasat pe toata lumea cu gura cascata. Imbracata cu o rochie mulata, cu o lungime la limita decentei, la care a asortat niste sandale inalte si sexy, stirista a etalat o pereche de picioare perfect lucrate. "Sa fie ea?", "Sa nu fie ea?", au fost intrebarile iscate printre cei care au asistat impresionati la intrarea ei in club. Ce-i drept, imaginea care li se desfasura in fata nu prea avea multe in comun cu fetita cuminte de la TV, informeazaLibertatea.

Surpriza sfarsitului de an! Ce se intampla acum intre Vica si Piturca! Victor Piturca si Vica Blochina vor petrece din nou sarbatorile impreuna, dupa o pauza de cativa ani. Fostul selectioner al echipei nationale de fotbal va reveni in Romania pentru a fi alaturi de familie si mai ales de fiul lui, Edan. Vica Blochina si Victor Piturca s-au iubit vreme de peste 16 ani, iar din dragostea lor s-a nascut micutul Edan, acum in varsta de sapte ani si jumatate. Cei doi fosti amanti si-au luat adio de la viata de cuplu in urma cu peste doi ani, si chiar nu si-au vorbit absolut deloc o buna bucata de vreme. In primavara, insa, Piturca si Vica si-au dat seama ca trebuie sa ingroape securea razboiului de dragul fiului lor, care are nevoie de ambii parinti pentru a creste armonios, scrieCancan.

Ups! Andreea Balan si-a scos silicoanele la geam. Andreea Balan nu se dezice! Solista a oferit imagini fierbinti, ziua in amiaza mare: si-a aratat sanii, in timp ce a probat mai multe costume de scena. Click! a aflat, zilele trecute, unde se afla atelierul de croitorie pe care Andreea Balan (30 de ani) il viziteaza de peste patru ani pentru a proba si apoi procura tinutele sexy din concerte. Joia trecuta, pe la orele pranzlui, Andreea a plecat de la vila sa din Baneasa si a incalcat mai multe reguli de circulatie pana sa ajunga la atelierul situat in zona Buzesti, la subsolul unei cladiri din vecinatatea caminelor Facultatii de Arte. Imediat ce a ajuns acolo, Andreea s-a pus pe probat. Desi fereastra nu era dotata cu jaluzele, Andreea a ramas doar in sutien, oferind trecatorilor o priveliste de toata frumusetea, caci sanii siliconati i se revarsau din plin, anuntaClick.