Ce facea Loredana Groza in timp ce sotul sau, Andrei Boncea, era dus la audieri in Dosarul Mediapro? Joi dupa-amiaza, Andrei Boncea a ajuns la Politia Capitalei pentru audieri. Fost Director General al Media Pro Pictures si Head of Content la CME, compania care detine Pro TV in Romania, Andrei Boncea raspunde intrebarilor oamenilor legii in legatura cu dosarul MediaPro. In tot acest timp, sotia sa, cantareata Loredana Groza se afla la un centru SPA de super fite, amplasata in zona de nord a Bucurestiului. Citeste mai mult pe Realitatea.net.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Madonna, imaginea casei de moda Versace! A pozat in ipostaze incendiare! Casa de moda italiana Versace a anuntat joi ca a ales-o pe cantareata americana Madonna, pentru a patra oara din 1995, ca imagine pentru campania publicitara din sezonul 2015. Artista in varsta de 56 de ani ii succede astfel lui Lady Gaga, care este imaginea casei de moda Versace anul acesta, relateaza Cancan.ro.

Mihaela Radulescu si-a pus dinti de 10.000 de euro. Vedetele parca au "inghetat", iar efectul nu este cauzat de temperaturile sub zero grade, ci de interventiile estetice la care au recurs pentru a parea mai tinere. "scumpa" dintre toate. Se pare ca doar dantura a costat-o aproape 10.000 de euro, potrivit Click.ro.

Amalia Nastase, aparitie de senzatie la bratul lui Ion Tiriac. Amalia Nastase este fara doar si poate o femeie eleganta si nu rateaza nicio ocazie pentru a dovedi acest lucru. Joi seara, la "Gala Brazilor de Craciun", fosta sotie a lui Ilie Nastase si-a facut aparitia la bratul unui alt celebru tenismen, Ion Tiriac. Amalia Nastase a captat privirile tuturor celor prezenti la "Festivalul Brazilor de Craciun", apreciaza Libertatea.

Cancan.ro a patruns in arhivele Securitatii! Nadia Comaneci era suspectata ca traieste o mare dragoste cu Gigi Netoiu! Securistii l-au luat la intrebari pe Gigi Netoiu in legatura cu o presupusa relatie pe care fostul actionar al lui Dinamo ar fi avut-o cu gimnasta. In dosarul pe care Nadia il are la CNSAS sunt trecute mai multe declaratii ale omului de afaceri. Unul dintre cei mai urmariti romani de catre "baietii cu ochii albastri" de la securitate a fost Nadia Comaneci.

Angelina Jolie este pe moarte? Degeaba incerci sa lupti cu destinul. Ce ti-e scris in frunte, aia se intampla. Presa americana arunca bomba: Angelina Jolie este pe moarte. Conform revistei National Enquirer,citata de Click.ro, cosmarul cancerului care a terorizat-o toata viata a revenit. Angelina a slabit in ultimele luni infiorator de mult ajungand sa cantareasca aproape 45 de kilograme. In plus specialistii americani sunt de parere ca paloarea din obraji, pe care incearca in zadar sa o mascheze cu farduri, confirma ca ingrozitoarea maladie a recidivat.